Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.7.2019

Paikoillanne, valmiina, HEP!

Loistavien käynnistymisten viikko   / Viikkokatsausvideo

22.7. alkavalla viikolla tahtipuikkoa heiluttaa iloisesti ja vauhdikkaasti Mars tekemällä Leijonan merkistä tarkkaa kolmiota Jupiterille Jousimiehessä viikon keskivaiheilla. Tällainen kuvio tulimerkeissä kasvattaa siivet kantapäihin suorastaan pakottaa liikkeelle kaikkien omien suunnitelmien kanssa. Ahdistus syntyy nyt vain ja ainoastaan tekemättömyydestä ja paikoilleen jäämisestä. Mikä tahansa askel on parempi kuin pysähtyneisyys.

Tunnen tämän mars-energian polttavan sisuksissani niin voimakkaasti, että päätin tänään sunnuntaina tätä kirjoittaessani tilata Johannan 3-kortin tarotpöydän viimeisten tulkintojen aikana nousseelle idealle yhdistää saman kosmisen latauksen kanssa työskentelevät ihmiset keskenään. Pöytäni näytti tältä: Menneisyys: Sauvojen 8, tämä hetki: Tähti, tulevaisuus: Lanttien Lähetti.   Jos astrologia- tai tarotkurssit kiinnostavat, niin syksyn aikataulu löytyy TÄÄLTÄ

Blogini lopusta voit lukea koko tulkinnan, mutta lyhyesti jo pitkään ja hartaasti kypsymässä ollut idea on lopulta valmis toteutettavaksi juuri nyt. Tähti kuvaa kulta-aikaa liikkeelle lähtemiseksi ja Lanttien lähetti kertoo, että nyt tapahtuva muutos jää pysyväksi osaksi elämääni, koska olen valmis voittamaan pelkoni. Tämä kaikki kolahti niin kovaa kohdalleen, ettei mikään pysty enää pitelemään minua paikoillaan. Ilman näitä kortteja en olisi vielä uskaltanut julkaista kovaa työtä vaativaa ideaani.

Autan Sinua jatkossa löytämään henkilöitä, jotka työstävät samaa elämän kehitysvaihetta kuin Sinä juuri nyt. Saatte mahdollisuuden jakaa kokemuksia keskenänne ja lisäksi lähetän tärkeimmistä planeettakuvioista yksilöllisen videon vain niille, joita tuo kuvio koskettaa. Astrokalenteriin tulee jatkossa (lokakuun alusta lukien) hälytys, kun olet mukana suuremmassa kosmisessa muutostyössä omalta kartaltasi löytyvän planeettaohituksen kanssa. Tällä tavalla pystymme yhdessä vahvistamaan ja tukemaan toisiamme sekä löytämään vertaistuen kautta keinoja tilanteiden ratkaisemiseksi. Alkamassa oleva Kulta-Aika rakentuu tavallisten ihmisten varaan - ei siis päättäjien tai hallitsijoiden.

Koodaustyö tämän ominaisuuden toteuttamiseksi on jo käynnissä ja olettaisin sen ensimmäisen version olevan julkaistavissa lokakuun alkuun mennessä.

Tähän hetkeen suosittelen lämpimästi nostamaan oma kolmen- tai viiden kortin tarotpöytäsi omalle suunnitelmallesi. Päästä Sinäkin alitajuntasi auttamaan tärkeiden askelten ottamisessa nyt, kun aika on sille otollinen.

3-kortin pöytä: 3,99€              5-kortin pöytä 7,99€

Tee oma 3-kortin tarotpöytä tästä

Tee oma 5-kortin tarotpöytä tästä

Tässä minun 3-kortin tarotpöytäni.

Menneisyys: Sauvojen kahdeksan
Sauvojen elementti on tuli. Sauvat edustavat toimintaa, energiaa, luovuutta ja voimaa. Tämän kortin symboliikkaan liittyy dynaaminen toiminta, esteiden voittaminen, rohkeus ja kiireettömyys. Olet yrittänyt ratkaista ongelmia mahdollisimman nopeasti, että saisit ne alta pois. Tai olet päättänyt toimia tarvittaessa vaikka kuinka kovasti, kunhan vain asiat ratkeavat. Muut eivät ehkä ole kokeneet asioita samalla tavoin ja ovat jopa voineet kokea, että olet yrittänyt painostaa heitä. Oletko sinä kokenut että sinua on painostettu? Anna pölyn laskeutua.

Tämä hetki: Tähti
Suurten salaisuuksien toivon kortti. Kortin symboliikkaan kuuluu visionäärisyys, vapaus ja toivo. Tämä on kulta-aikaa löytää elämäntehtävä tästä elämästä ja arjesta. Elämässäsi on paljon asioita, joita voit tehdä. Keskity niihin. Voit kokeilla myös vaikka vapaaehtoistyötä tai jotain, jota voit tehdä yhteisen hyvän eteen. Esimerkiksi tuntemattoman ihmisen hymy oikealla hetkellä voi muuttaa elämää enemmän kuin arvaisikaan. Käyt läpi pienempiä ja suurempia muutoksen askeleita, joista huomaamatta kasvaa pitkiä polkuja. Tässä ajassa on ilmassa taikaa. Anna tähtesi loistaa.

Tulevaisuus: Lanttien lähetti
Lanttien elementti on maa. Lantit edustavat käytäntöä, toimintaa sekä maanläheisyyttä ja materiaa. Tämän kortin symboliikkaan liittyy pelot, itsetunto sekä aikaansaaminen. Muutos on tullut pysyväksi osaksi elämääsi. Sinulla on sekä kykyä että rohkeutta tehdä ratkaisuja, vaikka lopputuloksesta ei ole mitään varmuutta. Saat lisää optimistisuutta ja luottamusta, eivätkä ongelmat ole esteitä, vaan uusia mahdollisuuksia. Uskallat ottaa riskejä ja kyseenalaistaa omat pelkosi. Tiedät, että pelot tuntuvat tunnetasolla tosilta, mutta todellisuutena ne liittyvät menneisyyteen, eivätkä tulevaisuuteen.

Iloista onnistumisten viikkoa Sinulle   t. seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Facebook kommentit