Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.7.2019

TÄYSIKUUN TÄYSILAIDALLINEN 16.-17.7.2019

Melko tarkkaan puolilta öin tiistain ja keskiviikon välillä kumottava täysikuu loistaa samasta pisteestä ihmiskunnan kohtaloa järisyttävän Pluton kanssa. Samalla hetkellä on myös Venus tarkassa oppositiossa Saturnukseen yhtymässä kuunsolmuihin. Pienen lisämausteen tähän kunnon sattumia sisältävään soppaan antaa perääntyvä Merkurius omalla arvaamattomuudellaan.

Kun jo edellisessä blogissani kirjoitin pelkojen kohtaamisesta, niin vasta tällä viikolla alitajunta avaa kaikki mahdolliset tykkiluukut ja valmistelee meitä tekemään elämäämme positiivisesti uudistavia päätöksiä yhdessä tai useammassa asiassa. Meillä kaikilla on sisimmässämme täysin pysäyttämätön voimanlähde, jonka käynnistyessä pelot ja epäilykset kaikkoavat jokaisella tietoisesti otetulla askeleella kauemmas ja kauemmas.

Näin räjähtävän vaiheen aikana on tärkeää muistaa suunnata tykit oikeaan kohteeseen, eli omiin aiheettomiin pelkoihin, eikä keneenkään toiseen ihmiseen. Oikein suunnattuna tuo voima on väkevää piittaamattomuutta ”vastustajan” reaktioista ilman vihaa tai aggressiivisuutta.

Muutama vuosikymmen sitten ollessani menossa pelottavaan neuvotteluun, sain neuvon ajatella vastapuolta istumassa alasti isossa vesisaavissa, josta hän ei pääse omin avuin ylös. Selvisin haastattelusta loistavasti tämän mielikuvan ansiosta, jota olisi ollut hyvä käyttää monta kertaa myöhemmin, jos olisin sen muistanut. Neuvo perustuu siihen tosiasiaan, että asemastamme huolimatta olemme kaikki vain ihmisiä, kukin oman riippuvuutemme vankeja.

Toisen ihmisen pelkoa aseenaan käyttävät ihmiset ovat addiktoituneet vallankäyttöön niin yksityiselämässä kuin yritysmaailmassa. Kuulin hiljattain eräästä tutkimuksesta, jonka perusteella valtaosa poliitikoista tulee riippuvaiseksi vallantunteesta ja on valmis kääntämään takkinsa vaikka kymmenen kertaa tuon mieltä hallitsevan tunteen säilyttämiseksi. Kansan hyvinvoinnilla ei ole päätösten kanssa mitään muuta tekemistä, kuin halu tulla uudelleen valituksi.

Kaikkein raastavinta tällainen vallasta riippuvuus on kuitenkin ihmissuhteissa. Nyt Venuksen tehdessä oppositiota Saturnukselle, paljastuvat valheellista rakkauden valtaa käyttävät narsistit yksi toisensa jälkeen. Etenkin henkisesti herkkien ihmisten kohdalla olen törmännyt järkyttävään ilmiöön, jossa kipeää ja alistavaa suhdetta perustellaan sielunkumppanuudella, kaksoisliekillä tai jollain muulla ”pyhällä” yhteydellä, mistä johtuen alistettu osapuoli ei uskalla irrottautua elämään omaa elämäänsä.

Täydenkuun aika kannattaa nyt käyttää tietoiseen sisäisten akkujen voimalataukseen, jonka avulla olemme valmiit kohtaamaan vesisaavissa surkeana kököttävän pelkomme missä tahansa elämäämme varjostavassa tilanteessa. Adrenaliini nousee tällä täydenkuun viikolla salamannopeasti vahvistamaan kykyä itsemme puolustamiseen henkisen tykkipatteristomme avulla ilman minkäänlaista väkivaltaa. Tämän olemassa olevan voiman muistamiseksi voimme sitoa, vaikka narun sormemme ympärille tai luoda jonkun muun muistikeinon.

TÄMÄ ON PYSÄYTTÄMÄTTÖMÄN VOIMAN VIIKKO SINULLE JA MINULLE!

VIIKON TUOTE: Sisäinen Soturi - opi käyttämään päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Facebook kommentit