Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.7.2019

Täydellinen auringonpimennys tiistaina

Blogi / viikkokatsaus 1.-7.7.2019  

Olen tällä hetkellä parhaillaan ASTROALKEMIA kesäleirillä Naissaaressa, Virossa. Tekniset yhteydet täältä ulkomaailmaan ovat aika heikot. Viikkokatsauksen videon lataaminen ei meinaa onnistua millään ja niinpä teenkin tämän viikon katsauksen näin e-mailin välityksellä. Viikkokatsauksen video on tulossa facebookkin tänään tai huomenna, kunhan saan sen ladattua sinne.

Tällä viikolla Venus ja Mars vaihtavat merkkiä auringonpimennyksen hetkellä ja siksi tämä aika on loistavaa kaikenlaiselle aloittamiselle elämässä. Venus siirtyy Ravun merkkiin ja käynnistää kaikille Ravuille tärkeän rakkauden kuukauden, joka värittää koko seuraavan vuoden rakkauden ja ilon näkymiä. Menoa riittää myös muilla vesimerkeillä Skorpioneilla ja Kaloilla. Hiukan haastavampaa on Kauriilla, Oinailla ja Vaaoilla, jotka ovat Ravun neliö/oppositiomerkkejä.

Mars puolestaan siirtyy nyt Leijonan merkkiin ja käynnistää kaikille Leijonille kahden vuoden mittaista vauhtijaksoa heinä-elokuun aikana. Tästä myötätuulesta pääsevät tulimerkkeinä nauttimaan myös Oinaat ja Jousimiehet. Hiukan tarkemmin omia energioitaan joutuvat vartioimaan neliö/oppositiomerkit Skorpionit, Härät ja Vesimiehet. Heilläkin energiaa on paljon, mutta käyttöön ottaminen vaatii tiukkaa otetta ohjaksista.

Auringonpimennys on aloituslaukaus kaikille merkeille. Isoja oivalluksia nousee syvältä alitajunnasta vaatimaan toteuttamista alkuviikosta ja tarkimmillaan tiistaina. Ajoitus on loistava kaikille uusille käynnistymisille.

HUOMIO!

Vaikka viikokatsauksen videon lataaminen ei juuri nyt onnistunutkaan, niin maanantain ei suinkaan tarvitse olla vastoinkäymisiä täynnä.  Astrologinen ajankuva on juuri nyt  erittäin otollinen itsensä tutkimiseen Astrokalenterin tai muiden astrologisten tulkintojen avulla. Tämän vuoksi jatkoin vielä Astron SUURTA KESÄALE 3 päivää, että ihan jokainen astrologiasta kiinnostunut henkilö pääsisi hyödyntämään kesäalen edukkaat hinnat. Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä astrologisten tulkintojen parista. Siirry kauppaan tästä. 

ASTRO.FI SIIRTYY MOBIILI SOVELLUKSIEN AIKAAN

ASTROSSA ME ALOITAMME ASTROLOGI TASKUSSA kamppiksen tämän upean pimennyksen kunniaksi. Olemme noin vuoden ajan kehitelleet älypuhelimeen ladattavaa Astrokalenteri mobiili sovellusta, jonka avulla näet päivän voimakkaimman astrologisen kuvion ja lisäksi sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavan pitkävaikutteisen kuvion älypuhelimestasi vain Astron kuvaketta klikkaamalla. Koko Astrokalenteri kaikkine ominaisuuksineen löytyy tuttuun tapaan verkosta edelleen. 

Tämä ilmainen testijakso on toistaiseksi mahdollinen VAIN androidlaitteen käyttäjille ja käyttöön ottaminen tapahtuu alla olevia ohjeita seuraten. Iphone versio tulee myöhemmin.

Miten saan sovelluksen käyttööni?

Jos sinulla on jo voimassa oleva Astrokalenterin tilaus niin lataa sovellus alla olevasta linkistä ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos et ole Astrokalenterin tilaaja etkä ole sitä aiemmin kokeillut, aloita ilmainen kokeilu ensin tästä linkistä. Jonka jälkeen asenna sovellus ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Astrokalenterikokeilun ja tahdot kokeilla sitä uudestaan niin lähetä viestiä asiakaspalveluun niin aktivoimme sinulle 2 viikon ylimääräisen kokeilun. Osoite info@astro.fi

Latausosoite ANDROID puhelimille:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrofy.astrocalendar.fi

Get it on Google Play

Pieni pyyntö vielä

Ottaisimme mielellämme palautetta sovellukseen liittyen. Voit lähettää osoitteeseen info@astro.fi ehdotuksia tai kysymyksiä sovellukseen liittyen. Kiitos Paljon.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...