Ilmainen Vuosihoroskooppi 2021

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2021 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

25.6.2019

vieraskirjoitus:

Kohtalokas kuvio kartalla - Kohtalon sormi puuttuu peliin

Astrologiaa opiskellessani olen saanut häkellyttäviä ahaa-elämyksiä. Astrologia kaikkine eri versioineen, lännestä itään, tuntuu olevan kuin salainen arkku, josta voi ammentaa aina jotain uutta ja yllättävää. Välillä tuntuu, että tukka nousee pystyyn kun infoa pöllytellään suoraan yläkerrasta kuin hilsettä hartioille. Sillä astrologia vie katseen kohti taivasta, tähtien ohi. Se on tie henkiseen kasvuun, jolta ei ole paluuta.

Kiitollisuutta ja nöyryyttä on opettanut oman kartan tutkiminen ja sen antamat vinkit elämän suunnasta ja haasteista, jotka kumpuavat aina menneistä elämistä asti. Astrokurssin vetäjä tutki karttaani talvella ja sanoi, että tänä vuonna länsimaiselle kartalleni osuu astrologinen kuvio nimeltään YOD, Jumalan sormi. YOD on astrologisesti harvinainen kuvio eikä se tule kaikkien kartalle koskaan.

Astrologinen kuvio Jumalan sormi YOD

YOD on eräänlainen testi, jonka korkeampi voima on asettanut sinulle tässä elämässä, jotta näkisit kuinka monta tasoa eteenpäin olet pystynyt kehittämään itseäsi edellisten elämien aikana. Et voi koskaan tietää tarkalleen, mikä YOD:n aihe tulee olemaan. Aihe voi olla positiivinen tai haasteellinen. YOD:n ilmentymä kartallasi kertoo sinulle itsellesi siitä, että olet törmännyt kyseiseen aiheeseen jo aikaisemmissakin elämissä monta kertaa ja nyt on aika testata sielusi kypsyyttä aiheen tiimoilta.  Oletko oppinut karmallisen läksysi vai et. Jos suoritat testin hyväksytysti, voit kerätä itsellesi sen avulla merkittäviä etuja tässä elämässä. 

YOD:n voimakkuudesta kertoo mm. se, että kun se tulee ja tökkää karttaa, niin mikään ei ole sen jälkeen enää ennallaan. Tätä kuviota meistä kukaan ei voi paeta, vaan se pakottaa totuuksien eteen. Sinulle osoitetaan jotain, mitä kohti sinun on lähdettävä, sanoi oma aivokurkiainen sitten mitä tahansa. On seurattava sydäntä, vaistoa, intuitiota sekä YOD:n sanomaa. Toivottavasti se ei ole syyttävä sormi... vaan oikeaan suuntaan lempeästi tyrkkäävä.

Kun Jumala tökkää sinua suoraan rintalastaan se voikin olla juuri se tärkein oppiläksy, ettei enää alistu toisten malliin, ei enää mukaudu toisten tahtoon. On löydettävä oma tahto, on elettävä uusi uhmaikä.

Olen tutkinut ja miettinyt viime aikoina paljon karmaa ja jälleensyntymiskiertoa sekä sitä, miten jotkut ihmiset voivat kanavoida viestejä rajan takaa, olla selvänäköisiä tai -kuuloisia. Sekin on lahja, joka joillakin on ja joillakin ei, aivan kuten musikaalisuus. Toiset saavat soittimista esiin sulosäveliä, toiset kamalaa ulinaa.

Astrologinen kartta on sielusi sinfonia

Myös astrologia on lahja ja astrologinen kartta on kuin sinfonia, nuotinnos, jota täytyy osata soittaa. Kun kaikki nyanssit osaa taikoa esille, kartan tulkitsijasta tulee varsinainen kapellimestari, jolla on kokonaiskuva hallussa. Yksittäisistä torventöräyksistä muodostuukin yhdessä mahtava ja kunnioitusta herättävä eepos. Sinun elämäsi sinfonia. Kartta perille asti.

Elämän aikana on tarkoitus kehittyä, aloittaa pienestä oppipojasta ja lähetin pestistä, ja nousta lopulta huipulle asti, oman elämän toimitusjohtajaksi (joka toivottavasti ei kyykytä toisia eikä kahmi optioita). Olemme koko ajan matkalla. Vaikka palaamme vanhuksina takaisin kapaloihin ja lopulta maan kohtuun, olisi silkkaa ajanhukkaa palata tähtipölyksi samoin lahjoin, samoin ajatuksin, samalla kehitystasolla. Tänne tullaan oppimaan, edistymään. Välillä oppiläksy ei tahdo mennä perille millään kertalaakista, vaan joutuu koputtamaan päätään seinään monta kertaa. Tässä elämässä ja usean elämän kautta. Kunnes vihdoin alkaa oppia.

Millainen astrologinen sinfonia sinua odottaa?

Nyt on hieno hetki ottaa siitä selvää, sillä kaikki Astron tulkinnat ovat parhaillaan kesäalessa. ASTRON SUURI KESÄALE voimassa vain tämän viikon eli 30.6.2019 klo 24.00 saakka. Siirry kesäalen pariin tästä.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...