Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.6.2019

Juhannusviikon räjähtävä lahjalataus

Mars ja Merkurius ovat juhannusviikolla ja etenkin kesäpäivänseisauksen aikaan 21.6 tarkassa oppositiossa Plutoon. Juhannusta voidaan pitää jonkinlaisena lähtölaukauksena ensi vuonna tarkaksi tulevalle Jupiterin, Saturnuksen ja Pluton yhtymälle, jonka voi odottaa muuttavan maailmanjärjestystä merkittävällä tavalla. Jotain tuosta isosta nyrjähdyksestä käynnistyy tämän kesän ja todennäköisesti juuri kesäpäivänseisauksen aikoihin.

Maailma muuttuu meidän kannaltamme vain sen verran kuin me muutumme ja siksi tämä juhannuksen seutu on niin tärkeä ottaa haltuun oikealla tavalla. Jotkut meistä nousevat muutoksen aallolle ja saavat nauttia vauhdin hurmaa henkilökohtaisessa elämässä kaksi seuraavaa vuotta. Aallon harjalle noustakseen ei tarvitse muuta kuin seurata äärimmäisen tarkasti omaa luonnollista rytmiä ja nauttia mahdollisimman paljon kaikesta omasta tekemisestä.

Juhannusviikosta 17 - 23.6 kertovan lyhyen videon voit katsoa tästä alapuolelta.  Oikea paikka videon kuvaamiselle löytyi pitkän etsinnän jälkeen vaikeakulkuisesta maastosta. Sitä ei vain voinut tehdä missään muualla. 

Haasteellisinta tulee olemaan koko loppuvuoden aikana päästää ajoissa irti sellaisista odotuksista, jotka eivät millään ota toteutuakseen. Koko ihmiskuntaa koetteleva taloudellinen taantuma tekee tuloaan ja vaikuttaa jokaisen ihmisen elämään loppujen lopuksi positiivisella tavalla, mutta siirtyminen materiaalisista arvoista henkisiin teettää melkoisesti töitä itse kullekin. Hyvinvointi tulee löytymään tulevaisuudessa aivan uudenlaisista asioista ja paras aika valmistelujen aloittamiseen on yöttömän yön taianomainen keskikesä.

Olemme tottuneet käyttämään voimaa mielemme avulla ja nähneet tulokset konkreettisina lukuina ja rakenteina omassa elämässämme. Tällä hetkellä tuota voimaa on liikkeellä todella valtava määrä, mutta ei tutuksi käyneessä materiaalisessa muodossa, vaan huomattavasti merkittävämpänä henkisenä valovoimana. Tämän valovoiman käyttöön ottaminen voi onnistua vain tiedostamalla oman tekemisen ja omien päätösten suunnattoman suuri merkitys ilman pienintäkään tarvetta saada aikaan yhtään mitään.

”Olemisen sietämätön keveys” on nyt muunnettavissa siedettävään tai paremminkin puhtaasti nautittavaan muotoon. Tämän vuoden juhannustaika toteutuu jokaisen otetun tai ottamattoman askeleen pyhittämisellä ja tarkoituksen oivaltamisella sille liikkeelle, joka tapahtuu rennosti ja mitään yrittämättä. Suurimmat voitot niin urheilussa kuin elämässä tapahtuvat hetkeen keskittymällä ja tämän parempaa aikaa tuohon hetkeen putoamiselle ei kerta kaikkiaan voi olla.

Jos onnistut saavuttamaan oman elämäsi ja omien valintojesi vankkumattoman hyväksymisen tunnelman kahden seuraavan viikon aikana, parannat valtavasti mahdollisuuksiasi pysyä kohoamassa olevan aallon harjalla seuraavat kaksi vuotta. Halusit tai et, niin olet yksi suurista muutoksen tekijöistä. Yksisarvinen on nyt suuntansa valinnut ja silloin on pakko seurata mukana joko vapaaehtoisesti tai pakon edessä. Elämä asettaa joka päivä eteemme uudet valinnat ja sinä saat päättää, teetkö valinnan hampaita kiristellen vai itsevarmasti hymyillen. Muuta valinnanvapautta meillä ei ole.

PS. Muistathan Astro-Tarot purjehduksen, joka on palkintona kesäkuun VIP-kisassa. Metafora aluksessamme on vielä tilaa muutamalle osanottajalle kahden Vip-voittajan lisäksi. Tutustu purjehdusohjelmaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...