Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

31.5.2019

vieraskirjoitus:

Rakkautta ilmassa

Venus on härän vahvasti aistivassa maamerkissä. Pluto, Saturnus sekä Kuunlaskusolmu ovat yhtenä rykelmänä kauriin maamerkissä. Vaikka yhtymä ei ole tarkka, se on merkittävä osa kokonaisuutta. Kun mukaan ottaa kaikkien edellä mainittujen sekstiilit Neptunukselle, tästä muodostuu Pikkukolmio kuvio.

Juno on ohittanut Kuunnoususolmun, mutta vaikutus tuntuu edelleen viikonloppuna. Nämä ovat ravun vesimerkissä ja kolmiossa Neptunuksen kanssa sekä sekstiilissä Venuksen kanssa. Siinä missä Venus edustaa rakkautta, elämästä nauttimista ja arvomaailmaa, Juno edustaa korkeampaa yhteyttä, `elämää suurempaa rakkautta` sekä sopimuksia. Neptunuksen herkkyys ja lempeys tuo oman lisänsä viikonloppuun.

Kuunsolmut, Saturnus sekä Pluto ovat kaikki karmallisia tekijöitä. Kuunlaskusolmu edustaa `menneisyyttä` ja menneitä kokemuksia hyvässä sekä haasteessa. Perääntyvät Saturnus sekä Pluto laskusolmulla, nostavat näitä kokemuksia pintaan. Oppositiossa oleva Kuunnoususolmu edustaa `tulevaisuutta` ja toimii tietynlaisena magneettina, mikä vetää puoleensa. Nyt kun Juno on Kuunnoususolmulla, toiveet `elämää suuremmasta rakkaudesta` sekä mahdollisuuksista ovat ajallisesti esillä. Neptunus nostaa herkät tunteet pintaan. Parhaimmillaan tunnelma on kaunista ja siinä on hyvä olla sekä ladata akkunsa. Saatamme kokea myös kaipuuta `mahdottomia tai menetettyjä` rakkauksia kohtaan. Venuksen mukana olo vaikuttaa rakkauteen, mutta myös kykyyn nauttia siitä.

`Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on - ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin.` -Frances Rodman

Rakkautta on hyvin monenlaista. Ajatellaan vaikka parisuhdetta, ystävyyssuhdetta ja sukulaisuussuhdetta. Käymme eri suhteissa läpi hyvin erilaisia tarpeita ja luonnollisesti oma osuutemmekin on erilainen. Kuinka suhtaudumme toisiin ihmisiin? Kuinka suhtaudumme itseemme? Mitkä ovat kipeimmät kokemuksemme? Entä rakkaimmat kokemuksemme? Ihmissuhteiden lisäksi voimme rakastaa luontoa, eläimiä, nautintoja sekä kokemuksia. Toiset rakastavat ruokaa. Toisille taide, musiikki tai kirjallisuus voi herättää suuria rakkauden kokemuksia. Toisille se on liikunta, tanssi, jooga tai vaikkapa golf. Elokuvat sekä teatteri herättävät myös suuria tunteita. Toiset eivät koe niitä lainkaan rakkauteen liittyvinä. Mikä on sinulle `sielun ruokaa`? Nyt on hyvä katsoa onko meillä omassa elämässämme rakkautta? Osaammeko rakastaa? 

Emme aina saa rakkautta sieltä mistä sitä toivomme. Kipeät rakkaussuhteet aiheuttavat kipuja, jolloin saatamme kokea paremmaksi `olla rakastamatta tai toivomatta rakkautta`. Rakkaus on myös parantava voima. Onko rakkautemme sidoksissa siihen, saammeko sitä joltain toiselta? On luonnollista haluta ja saada rakkautta, mutta jos sitä ei ole ilman toista, elämme huomaamattamme toisen `rakkauden armoilla`. Meillä on paljon mitä rakastaa. Joskus tarvitsemme tilaa, jotta voimme nähdä sen paremmin. Maanantaina 3.6. on Uusikuu kaksosten merkissä. Viikonloppuna voi jo herätellä mihin kaikkeen kaipaa uusiutuvaa sekä vapauttavaa energiaa. Onnellista viikonloppua kaikille opinnoistaan valmistuneille sekä kaikille muillekin!

`Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi.`-Laotse

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...