Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

28.5.2019

vieraskirjoitus:

Arvosta itseäsi

Se mihin kellonaikaan olet syntynyt, määrittelee luontaista rytmiäsi. Kun syntymätuntisi lähenee, saatat yllättäen saada arvokkaita ideoita. Koska itse olen syntynyt aamuyöstä, saan yleensä parhaat ideat juuri aamun hämärinä tunteina, vielä kun en ole oikein hereilläkään. Samaan aikaan kun olen nähnyt päivän valon, lamppu syttyy myös mielessäni.

Välillä kyseessä on yksittäinen mieleen putkahtava idea, välillä kokonainen kirjoitus, joka ikään kuin sanellaan suoraan lause lauseelta aivoanturoihini. Harmi vain, etten ole aamuihminen. Harvoin jaksan nousta kukonlaulunaikaan kirjaamaan saamiani ideoita ylös, vaan tutustun mieluummin päivän energialataukseen Astrokalenterin avulla. Astrokalenteri antaa minulle viitteitä siitä millaisia tunnelmia päivän aikana on odotettavissa. Sieltä saan samanlaista johdatusta ja nostetta päivääni kuin alitajuntani kautta.

Eräänä aamuna päivään vielä herätessäni tajusin kirkkaasti, mistä kaikki ihmisen kärsimykset johtuvat. Jos unohdetaan luonnonkatastrofit, nälänhätä ja muut sen sellaiset isomman luokan kiusaukset.

Suurin kärsimys aiheutuu siitä, ettet arvosta itseäsi

Annat muiden määritellä arvosi. Kun et riitä itsellesi, et riitä muillekaan. 

Tämä voi alkaa jo varhain, äidinmaidosta ja suvun perimästä imettynä. Jos saat koulussa kutosen, kuvittelet olevasi ei paitsi huono oppilas, vaan myös huono ihminen. Kympin oppilaan elämä taas voi romahtaa, jos tuleekin kymppi miikka. Siinäkin peilataan arvostusta oman itsen ulkopuolelta. Mikään ei tahdo riittää, että olisit tarpeeksi hyvä ja kaikille kelpaava. Raskas elämänpituinen taakka on valmis kannettavaksi. Otat sen hartioillesi vieläpä vapaaehtoisesti, kun et paremmasta tiedä.

Kun et arvosta itseäsi, voit kehittää ties mitä oireita. Anoreksiaa, bulimiaa, masennusta, heikkoa itsetuntoa, vatsavaivoja - lista on loputon. Louise Hay on tunnetussa kirjassaan Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi  listannut sairauksia ja niiden taustalla olevia henkisiä tekijöitä. Ne kaikki voi oikeastaan tiivistää oman itsesi arvostuksen puutteeseen. Siihen ettet kuuntele omaa sisintäsi, jolla olisi sinulle tärkeää asiaa. Sitä sisintä oppii kuuntelemaan tehokkaasti astrologian avulla.

Oman arvostuksen puute nimittäin johtaa siihen, että kaipaat ulkopuolista boostia vähän joka asiaan. Jos sinua ei kehuta joka käänteessä, kuvittelet ettet ole kehujen arvoinen. Onko peräti niin, että sinua ei hyväksytä, vaikka yrität parhaasi? No sehän sattuu ikävästi. Sinun täytyy alkaa todistella paikkaasi ja paremmuuttasi, jotta jotain balsamia tihkuisi haavoihisi. Pitää yrittää aina vaan enemmän. Jotkut luovat tästä ihan urankin, joka perustuu aplodeihin, parrasvaloihin ja ylistäviin arvioihin. Ilman niitä itsetunto puhkeaa kuin ilmapallo. Moni meistä on yllättävän hauras, vaikkei sitä millään halua myöntää. Moni meistä kaipaa sitä, että kelpaisimme ihan tällaisenaan, omana itsenämme, ilman kuorrutteita.

Sinä olet rakkaus - rakkaus alkaa sinusta ja päättyy myös sinuun

Eräässä elokuvassa tyttö kysyy pojalta ketä rakastat eniten maailmassa. Poika ei epäröi yhtään kun vastaa, että itseäni tietysti. Minä tuuletin sisäisesti pojan vastauksen puolesta, mutta tämä katsottiin tietenkin itserakkaudeksi, itsekkyydeksi. "Niinpä niin, et rakasta ketään muuta kuin itseäsi."

Itsensä rakastaminen on valtavan huojentavaa. Se vapauttaa sinut vastuusta muiden rakkauden suhteen. Sillä aina sitä ihanuutta ei ole tarjolla toisilta. Mitäs silloin teet, kun jäät ilman? Jos ulkopuoliset rakkaushanat jäätyvät, etkä koe, että sinua enää arvostetaan. Niin, siinä käy köpelösti, tosi köpelösti. Etenkin jos et sillä hetkellä rakasta itseäsi riittävästi.

Jos haluaa olla todella vapaa, kannattaa alkaa arvostamaan itseään

Paha mieli voi edelleen tulla toisten käytöksestä, mutta ymmärrät, että se johtuu taas siitä, että he eivät arvosta itseään, vaan purkavat pahaa oloaan sinuun, tai hakevat hyväksyntää vääristä paikoista. Se on pirullinen kierre.

On pötypuhetta sanoa, ettei yksi ihminen voi tässä maailmassa asioille mitään. Kyllä vaan voi. Voit katkaista arvostuksen puutteen kierteen. Ja voit aloittaa sen itsestäsi.

Se mitä ennen on tapahtunut, on toisarvoista. Se, kuinka sinua on aiemmin runneltu henkisesti, on enää yksi ja sama. Elätkö menneessä vai nykyhetkessä? Elätkö toisten aiheuttamassa tuskassa ja kivussa, arvottomuuden tunteessa, vai päätätkö, että nyt saa riittää? Tänään arvostan itseäni, tänään rakastan itseäni – ja se riittää.

Ylös maasta

Jos olet lytännyt itseäsi vuosikaudet maahan, kritisoinut ja vertaillut muihin, itsesi arvostaminen sellaisena kuin nyt olet ei luonnistu ihan pelkässä silmänräpäyksessä. Sitä täytyy päivittäin treenata kuin kuumia vatsalihaksia niin muiden kritiikki ja mielipiteet sinusta alkavat valua kuin vesi hanhen selästä. Tulet immuuniksi ulkopuoliselle arvostelulle, kun oma sisäisesti koettu arvosi nousee.

Kuumien vatsalihasten tavoittelun sijaan minulla on hieman toisenlainen treeniohjelma käynnissä. Ja sen tulokset ne vasta huikeita ovat. Sillä nyt treenaan itseni arvostamista ja rakastamista. Tämä rantakunto kestää pidempään kuin yhden ohimenevän kesän.

Toisten miellyttäminen on pitkä ja kivinen tie, joka ei koskaan lopu

Itsesi miellyttäminen sen sijaan on kuin huviajelu piknikkeineen. Aivan valtavan hauskaa ja palkitsevaa. Tutustut viimein itseesi ja kysyt mitä oikein haluat. Kun kuuntelet tarkkaan, kuulet vastauksen. Se voi olla ensin heikko kuiskaus, mutta lopulta komea karjaisu.

Sen vastauksen etsimisessä ja sisäisen intuition voimistamisessa sinua voi auttaa päivittäinen hiljentyminen, kuten meditaatio, sekä tutustuminen omaan astrologiseen rytmiisi. Astrokalenterin apu on siinä korvaamatonta.

Terveisin 
Virpi Karjalainen

VIIKON TUOTE: Astrokalenteri - päivittäinen alkemia oppaasi

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...