Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.5.2019

Jokainen on paras

Koulut ovat jälleen päättymässä ja aivan liian monet kokevat epäonnistuneensa joko opiskelijoina tai heidän vanhempinaan. Vieläkin ajatellaan, että koulumenestyksellä on jotain tekemistä onnellisen tai turvallisen tulevaisuuden kanssa. Yksi lukion luokkatoverini menestyi aivan uskomattoman hyvin kaikessa urheilussa ja kaikissa aineissa. Hänen keskiarvonsa oli hiukan alle 10 lukion viimeisellä luokalla ja ällien lukumäärää en muista, mutta taisi sinne yo-todistukseen yksi ämmäkin mahtua. Hänestä tuli suuri ja tunnettu suomalaisen suuryrityksen johtaja, jolla ei ollut enää aikaa huolehtia itsestään. Lihaksikas ja notkea vartalo peittyi rasvakerroksen alle ja lopulta vakava sairaus pakotti jättämään leikin kesken ja siirtymään pois työelämästä toki valtavan eläkkeen suojissa. Voi kuitenkin hyvällä syyllä kysyä, onko hänen elämänsä ollut parempaa kuin meidän juuri ja juuri lakkimme ansainneiden tai niiden, jotka päättivät selvitä peruskoulun oppimäärällä.

Kysyä voi, mutta ei tietenkään kannata edes yrittää vastata tuohon kysymykseen. Kahden eri ihmisen elämää ei koskaan eikä missään muodossa voi verrata keskenään. Ihan ensimmäinen suuri oivallukseni astrologiasta oli yhteys biologian opinnoista tutuksi tulleeseen DNA-rakenteeseen ja siihen, että jokainen solu sisältää kaiken mahdollisen tiedon koko ihmisestä hiusten lukumäärää myöten. Sama säännönmukaisuus löytyy avaruudesta ja planeettojen liikkeestä. koko tuntematon universumimme on yhtä ja samaa DNA-rakennetta, johon ei mahdu ensimmäistäkään virhettä.

Samalla tavalla kuin jokainen solu toteuttaa täsmälleen omaa tehtäväänsä ihmisen kehossa, toteuttaa jokainen ihminen omaa tehtäväänsä tämänkertaisessa elämässä täällä maapallolla. Tehtävän toteuttamisen kannalta ratkaisevaa ei todellakaan eikä pienimmässäkään määrin ole koulumenestys eikä mikään muu aineellinen menestys. Tärkeintä on vain ja ainostaan elää oma elämämme täysin omalla tavallamme ja omia valintojamme kunnioittaen. Eräs parhaista vain peruskoulun käyneistä ystävistäni ei ole sitten nuoruusvuosiensa tehnyt päivääkään "oikeita" töitä. Hän on omistanut elämänsä lapsilleen, vaimolleen ja lukuisille ystävilleen sekä musiikille, jota hän tekee ilman palkkioita. Minun silmissäni hän on aina ollut yksi onnellisimmista tapaamistani ihmisistä ja ehdottomasti vilpittömin auttaja sadoille apua tarvinneille ystävilleen minut ja perheeni mukaan lukien. Hän on itseoppinut tietokoneiden, sähkölaitteiden, autojen ja rakennusten korjaaja ilman minkäänlaista alan koulutusta.

Mainitsen hänet esimerkkinä vain siksi, että mahdollisimman monet vanhemmat osaisivat katsoa ja arvostaa lastensa monimuotoista kyvykkyyttä kokonaan uudesta näkökulmasta. Jokaisella lapsella ja aikuisella on oma erityislahjakkuutensa, jonka avulla hän tulee pärjäämään tässä maailmassa. Arvostuksen lisäksi lapsi ja nuori tarvitsee vanhempien luottanuksen omia ihmeellisiä valintojaan kohtaan sekä selkeän viestin: "Kyllä Sinä pärjäät". Edellä mainitsemani ystävän oli olosuhteiden ja perhetaustan vuoksi pakko pärjätä ja tehdä omat valintansa täysin itsenäisesti jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Väitän ettei millään kasvatuksella eikä millään todistuksilla olisi voinut syntyä valoisampaa, iloisempaa ja onnellisempaa ihmistä.

Antakaamme omille lapsillemme mahdollisuus löytää omat vahvuutensa ja ajautua omille alueilleen tässä elämässä, sillä henkisten valmiuksien merkitys kasvaa hurjaa vauhtia tässä muuttuvassa maailmassa. Emme vanhempina voi millään tietää, millaisia valmiuksia tarvitaan kymmenen vuoden kuluttua. Silloin saattavat parhaissa asemissa olla ne kehnoja todistuksia saaneet pikkunörtit, joita ei saanut millään keinolla irti tietokoneruudun ja sieltä pursuavien pelien äärestä.

Siitä voimme kuitenkin olla täysin varmoja, että itseensä ja omiin valintoihinsa luottava nuori tulee aina pärjäämään hyvin tässä elämässä ja löytämään sellaiset ansiomahdollisuudet, jotka hänelle parhaiten sopivat. Olen tehnyt kouluissa tulkintoja kouluaan päättäville peruskoululaisille ja nähnyt kuinka he suorastaan ahmivat tiedon omista erityistaidoistaan ja seurasivat ääntäkään päästämättä kaikkien luokkatovereidensa vastaavat tulkinnat. Opettaja sanoi, ettei luokka koko hänen opettajana olo aikanaan ollut pysynyt kahta tuntia niin hiljaa ja kuunnellut kuin silloin.

Tämän nähneenä ja kokeneena uskon, että suurin osa kouluaan päättävistä nuorista on valmis tutustumaan omiin henkisiin ja psyykkisiin valmiuksiinsa astrologisen karttansa perusteella. Nuorilla aikuisilla on suurella varmuudella erilainen kosminen suunnitelma, kuin mitä vanhemmat ajattelevat. Tämän päivän nuoret rakentavat aikuistuessaan uutta ja parempaa maailmaa, jossa eivät päde tämän hetken lainalaisuudet. Heille tulee antaa tilaa seurata sisäistä ääntään ja edetä omalla rytmillään, joka toteutuu kapinana koulua, järjestelmää ja ylimitoitettuja vaatimuksia ja usein myös vanhempia vastaan.

Suosittelen antamaan nuorelle kouluaan tai opiskeluaan päättävälle uudenajan kansalaiselle luettavaksi Sisäinen Soturi tulkinnan, josta hänen on mahdollista löytää henkinen kilpi ja miekka oman erityistehtävänsä suorittamiseen nopeasti ja armottomasti muuttuvassa maailmassa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...