Ilmainen Vuosihoroskooppi 2021

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2021 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.5.2019

Turbot päälle ja paanalle

Tästä alkaa tosinaisten ja tosimiesten vauhtiviikko, jonka planeettakuviot tuuppaavat kaikkia ihan väkisin eteenpäin. Itselläni on nyt päällä niin armoton jarru Saturnuksen taholta, ettei pääse vauhti päätä huimaamaan ja välillä teettää kovasti töitä pelkkä hereillä pysyminen. Siitäpä sitten sainkin idean kirjoittaa tämän blogin erityisesti kaikille niille, jotka eivät jaksa eviään kovin vauhdikkaasti liikuttaa. Ei nimittäin ole kovin kiva lukea vauhtiviikosta, elleivät voimat tunnu riittävän juuri mihinkään.

Hermeettisen filosofian ja alkemian tärkein sanoma sopii loistavasti tähän aikaan ja erityisesti meille hitaasti kulkeville. Sisältäsi määräytyvä vauhti on aina ja ehdottomasti juuri se oikea parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Väsymyksen ja jaksamattomuuden tärkein lohduttava sanoma on se, että vain riittävästi lepäämällä annat elämällesi mahdollisuuden edetä oikeaan suuntaan ja sopivassa määrin. Omien resurssien ylittäminen kostautuu poikkeuksetta ensin väsymyksenä ja lopulta monenlaisina oireina / sairauksina.

Perääntyvät Saturnus, Pluto ja Kuunsolmu ovat koko viikon kolmiossa Merkuriukseen ja Aurinkoon ja erityisesti perääntyessään ne painottavat olosuhteiden hyväksymistä ehtona menestykselle ja onnistumisille niissä jutuissa, jotka ovat Sinulle tärkeimpiä. On siis suuri virhe yrittää yhtään enempää, kuin minkä leppoisasti jaksaa tehdä. Ellei jaksa yhtään mitään, niin ei pidä tehdä yhtään mitään. Sinun kannaltasi katsottuna asioitasi ajavat eteenpäin kosmoksen voimat, jotka toimivat tehokkaimmin, kun pidät näppisi erossa kaikesta säätämisestä.

Minulle tämä tekemättömyyden laki on osoittanut toimivuutensa jo niin monta kertaa, että pystyn kunnioittamaan väsymystä ja chillailemaan mitään tekemättä niin kauan, kuin siltä tuntuu. Olen todennut, että ne lyhyet toiminnan hetket, jotka jossain välissä ilmaantuvat tajuntaani, ovat sitten sitäkin tehokkaampia. Tietysti tämä positiivinen aika enimmäkseen ja useimmille näyttäytyy selvästi lisääntyneenä energiana ja suoranaisena vimmana puskea juttuja eteenpäin ja silloin kannattaa toki paahtaa vaikka vaahto suusta pursuten, jos siltä tuntuu. Minä en kuitenkaan kuulu tähän paahtajien jengiin tällä kertaa.

Monella työpaikalla ei ole mahdollisuutta heittäytyä pitkäkseen, jos alkaa heikottaa. Oman terveyden ja henkisen hyvinvoinnin kannalta olisi kuitenkin aivan välttämätöntä osata ja uskaltaa hiljentää tahtia silloin kun virta alkaa olla vähissä. Työnantaja ei tule Sinua siinä hommassa auttamaan ja siksi jokaisen on autettava itse itseään. Emme ole robotteja, vaikka nykymaailma on sellaisen todellisuuden onnistunut rakentamaan. Tällainen orjuus ei poistu orjuuttajan toimesta, vaan meidän on se itse tehtävä ennemmin tai myöhemmin kunnioittamalla omaa rytmiä ja omia resursseja, jotka ovat hyvin erilaisia eri ihmisillä.

Joku on aina Sinua tehokkaampi ja joku on Sinua tehottomampi. Joku tekee kaikilla työmailla enemmän kuin muut ja joku tekee aina vähemmän kuin muut. Kummassakaan ääripäässä ei ole parempaa tai huonompaa ihmistä. Jonain hetkenä olet ehkä se vauhdikkain ja tehokkain, mutta se ei todellakaan ole pysyvä tilanne. Omien jaksojen tiedostaminen auttaa minua ja kaikkia muita astrologista karttaansa seuraavia mukautumaan luonnolliseen aaltoliikkeeseen jaksamisen ja jaksamattomuuden välillä itseään tai ketään muuta syyttämättä.

Tällaisen menestysjakson aikana on kullan arvoista tunnistaa oma tilanne ja hyväksyä suosiolla myös se, että asiat saattavat tällä kertaa edetä paremmin ilman Sinun panostasi kuin sen kanssa. Ellen olisi saanut Astrokalenteristani jo muutamaa varoitusta pattereitteni kehnosta kunnosta, en osaisi levätä ja antaa niiden latautua niin mielettömän tehokkaasti, kuin ne nyt tulevat Saturnuksen ja Pluton toimesta tekemään. Suosittelen tutkimaan omaa tilannettasi Astrokalenterista, jos Sinulla sellainen on ja ellei ole, niin ehkäpä kannattaisi tutustua tästä linkistä. Tutustu Astrokalenteriin

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...