Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

10.5.2019

vieraskirjoitus:

Maassa on voimaa

Aurinko on härän maamerkissä. Härkä painotteisuus on hidasta, juurevaa ja kestävää. Se on myös vahvasti aistivaa, tasapainohakuista sekä hedelmällistä. Kuunlaskusolmun, Saturnuksen sekä Pluton kolmio Auringolle värittää ja vahvistaa energioitamme. Kuunnoususolmun sekstiili herättää myös tulevaisuuden toiveet ja tunnelmat henkiin. Saturnus sekä Pluto ovat perääntyvässä vaiheessa eli tämä on hyvä aika viimeistellä ja tarkistaa menneisyyden keskeneräisiä asioita. Kuunnoususolmu on ravun merkissä ja Kuunlaskusolmu kauriin merkissä. Perääntyvän Jupiterin kvinkunssi Auringolle on alitajuinen haastekulma. Saatamme tuntea painetta nopeuttaa muutosta. Nopeuttaminen ei ole mahdollista. Meidän on vain `juurrutettava juuriamme` ja annettava muutoksen tapahtua omaan luonnolliseen rytmiinsä. Luonto yhteyden merkitys on normaalia suurempi. Totta kai se on aina tärkeä, mutta nyt voimme tankata tätä `maan viisautta ja voimaa` mahdollisesti vielä entistäkin paremmin. Se herättää meidät vahvuudellaan. Voimme pysähtyä `kesken kaiken elämän` vain olemaan ja hengittämään. Juuri nyt tässä on kaikki.


"Luonnosta voisi oppia, että evoluutio ei ole sitä että vahvin voittaa, vaan että se jää eloon joka on tarpeeksi nöyrä oppiakseen mitä merkitsee olla osa ympäristöä." - Kaj Nyman

 

Neptunuksen sekstiilien kautta saamme aikaan mukaan lempeyttä ja herkkyyttä. Neptunuksen ja Auringon, Kuunlaskusolmun, Saturnuksen sekä Pluton välisistä aspekteista muodostuu kaunis Pikkukolmio kuvio. Neptunuksen kolmio Kuunnoususolmulle lisää tämän merkityksellisyyttä. Kun ajassa on alkukantaista ja vaistonvaraista voimaa ja tämän lisäksi herkkyyttä, tämä vahvistaa monenlaista aistimista. Välillä voimme päästä levolliseen ja eheyttävään tunnelmaan, kun taas välillä saatamme kokea vahvaa voimistumista ja elämänvoiman kasvamista. Mukana on myös vakautta ja juurtumista.

 

"Ihminen ei ole luonut maailmaa, olemme vain osa sitä. Kaiken sen, mitä me teemme maailmalle, me teemme itsellemme. Kaikki asiat ovat yhteen sidottuja. Kaikki asiat liittyvät toisiinsa." - Chief Seattle, Duwamish

 

Venus on oinaan tulimerkissä ja sekstiilissä Marsin kanssa. Mars on kaksosten ilmamerkissä. Maskuliinisen ja feminiinisen tasapainon kannalta tämä on hyvä asia. Jupiterin kolmion myötä myös vauhtia riittää. Muuten Venus on kovissa aspekteissa. Kuunsolmut, Saturnus sekä Pluto ovat kaikki neliössä Venukseen. Tämä voi aiheuttaa ristiriitaisia tunteita. Aika on intohimoinen, mutta myös mahdollisesti `puskeva`. Arvomaailmaan, rakkauteen sekä elämästä nauttimiseen liittyvät toiveet ja tarpeet voivat tuntua normaalia vahvemmin. Menneisyyden kokemukset saattavat nousta esille ja aiheuttaa pettymyksen tunteita. Saatamme miettiä kuinka asiat voisivat olla, jos olisivat toisin tai paremmin ja tämän vuoksi tuntea hetkittäin hyvin alkukantaisiakin tunteita. Toivottavaa on että nämä tunteet pääsevät purkautumaan ja vapauteen, mutta on hyvä miettiä mikä on oikea tapa toimia niiden suhteen. Tähän ei ole yhtä tai kahta oikeaa vastausta, koska ne ovat sidoksissa jokaisen omiin henkilökohtaisiin teemoihin. Luonnollisesti on toivottavaa antaa tunteille tilaa ja aikaa purkautua, etteivät ne kasaannu ja sitten purkaudu hallitsemattomasti. Usein kun koemme turhautumista ja tunnetta, ettei mitään tapahdu, tunnetasolla tapahtuu ja purkautuu paljon. Samalla tavoin kun ruoka kypsyy uunissa, mitään ei näytä tapahtuvan. Jos emme tietäisi että se kypsyy, se olisi tuskasta aikaa.


"Luojan ohjeet on kirjoitettu meidän sydämiimme ja ajatuksiimme, luonnon pyhiin kirjoituksiin, jotka jokainen osaa lukea itselleen - päivittäin pieniin luonnonilmiöihin, ruohoon ja puihin, kaikkeen kasvavaan, tuuleen ja ukkoseen ja sateeseen, meriin, järviin ja jokiin, vuoriin, kallioihin ja hiekkaan, auringon valtavaan voimaan, Isoäiti Kuun lumoukseen, tähtien salaisuuksiin. Kaikki nämä henkiset olennot ovat meidän oppaitamme. Myös meillä on sisimmässämme henkisiä olentoja, ja ne voivat opettaa meille jotain sydäntemme viisaudesta. Luoja on antanut meidän sydämiimme tiedon kauneudesta ja rakkaudesta, ilosta ja rauhasta, jotta ne opettaisivat meitä ja johdattaisivat meitä elämän todelliselle polulle." – Akwesasne

 

Lempeää ja kaunista viikonloppua ja äitienpäivää!

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...