Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

3.5.2019

vieraskirjoitus:

Kertaus on opintojen äiti

Sunnuntaina 5.5. klo 1:45 on Uusikuu härän merkissä. Uusikuu on uusiutumisen ja vapautumisen kannalta tärkeää aikaa, mutta tällä kertaa mukana olevat perääntyvät planeetat muuttavat hieman sen luonnetta. Perääntyvän Pallaksen kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma Auringolle sekä Kuulle voi tuntua ristiriitaiselta. Toisaalta saatamme soturimaisesti mennä kohti uusia tuulia, mutta toinen ääripää voi olla varautuneisuus ja alitajuisten pelkojen uskominen `tapahtuvina totuuksina`. Esimerkkinä voisi käyttää painajaisia. Hyvin usein puramme painajaisissa menneitä ja olevia paineita sekä kokemuksia. Ne eivät ole viitteitä tulevista tapahtumista tai etiäisiä, vaan liittyvät enemmänkin siihen että mielemme puskee niitä nukkuessa pois. Ajattelen tämän usein puhdistavana tekijänä, vaikka herättyä ei yleensä tunnukaan siltä. Kohtaamattomat tunteet tulevat tavalla ja toisella purkautumaan, mikä on hyvä asia.

Sitten väljempänä, mutta huomioitavina tekijöinä on Kuunlaskusolmun, perääntyvän Saturnuksen sekä perääntyvän Pluton kolmiot Auringolle sekä Kuulle. Vaikkakin nämä ovat etäämmällä, perääntyvät planeetat nostavat keskeneräiset teemat uudelleen tapetille. Saturnus, Pluto sekä Kuunsolmut ovat kaikki karmallisia tekijöitä. Siinä missä Kuunlaskusolmu on `menneisyydenpiste`, Kuunnoususolmu edustaa `tulevaisuudenpistettä`. Myös se on positiivisessa sekstiilissä Aurinkoon ja Kuuhun nähden. Uusiutuminen Uudenkuun ollessa härässä on parhaimmillaan hedelmällistä ja juurevaa. Nämä edellä mainitut tekijät lisäävät siihen rakenteellista tukea, mutta osoittavat myös mitkä rakenteet eivät kanna enää. Vaikka tämä ei aina tunnu miellyttävältä, se tukee silti tulevaisuutta. Joskus tämmöinen `oikaisuliike` auttaa löytämään uutta suuntaa, mitä emme muuten huomaisi. Emme vielä voi tietää miten paljon satoa tämä aika tuottaa tulevaisuudessakin. Hyvin usein tämä kuuluu kriisin luonteeseen, mutta joskus voimme `hyödyntää` menneitä kriisejä ja kokemuksia niin ettei meidän tarvitse enää hakata päätä seinään. Menneisyydessä on myös kaikki voimavarat vahvuudet, opitut asiat sekä kokemukset, mitä voimme käyttää.

`Suurin osa taiteesta analysoidaan jälkikäteen.` –Chris Stein

Neptunuksen sekstiili Auringolle sekä Kuulle tukee muutoksessa tarvittavaa lempeyttä ja ymmärrystä. Neptunuksen sekstiilit Kuunlaskusolmulle ja Saturnukselle sekä Plutolle voi auttaa myös kohtaamaan `lohdullisesti` menneitä asioita. Jos emme saa kipeissä kokemuksissa hyväksyntää muilta, voimme parhaimmillaan löytää tavan, millä saamme sitä itseltämme. Se ei aina ole niin yksinkertaista. Edellä mainituista tekijöistä muodostuu pikkukolmio. Neptunuksen kolmio Kuunnoususolmulle on merkittävä tekijä tulevaisuutta ajatellen. Aina välillä haasteellisista tunteista saattaa muodostua tunnekierteitä. Saatamme jäädä negatiivisuuteen, katkeruuteen tai vihaan kiinni. Kaikki nämä tunteet ovat luonnollisia ja normaaleja reaktioita, mutta jos ne jäävät kierteiksi, jäämme pyörimään samaan ympyrään. En tiedä onko kukaan niin kykenevä että vain ottaisi ja irrottautuisi niistä, silloin kun olemme edelleen haavoilla. En tiedä onko se edes toivottavaa, jos haavat ovat niin isoja että niiden peittäminen toisi vain jälkihaasteita. Mutta siinä on hiuksen hieno ero, milloin `aika ja me olemme kypsiä jatkamaan eteenpäin`. Jotkut kokemuksista ja muistoista voivat tulla aina välillä elämän varrella mieleen uudelleen. Se on täysin normaalia ja eri asia, kun jäädä kierteeseen kiinni. Ajattelen elämää usein `puun vuosirenkaina`. Kun jokin tekijä osuu yhteen kohtaan, se heijastuu samalla aiempien vuosirenkaiden vastaavaan kohtaan.

`Aika on kehä, jota pyörittävät idean pyörät, ja viime kädessä ympyrän muotoinen ikuisuus, joka ei itse liiku.` -Eeva-Liisa Manner

Neptunuksen neliöt Marsille ja Jupiterille muodostaa T-risti kuvion. Mars on kaksosten nopeassa merkissä. Perääntyvän Jupiterin oppositio lisää vauhtia entisestään. Toki ei aivan mutkitta. Neptunus taas sumentaa. Energiat saattavat muuttua yllättäen suuntaa jos toiseen. Kalenteria täyttäessä on hyvä ottaa aikaa myös levolliselle ja `tyhjälle` tilalle. Aina ei tarvitse jaksaa. Marsin kvinkunssit Kuunlaskusolmulle ja Saturnukselle sekä Plutolle ovat alitajuisen `teräviä` sekä aktivoivia tekijöitä. Saatamme toimia yllättävän impulssin varassa ilman että ehdimme huomaamaan mitä tapahtuu. Tämän suhteen on hyvä olla mahdollisimman ennakoiva. Voimme vaikka ajatella että otamme muutaman minuutin aikalisän, ennen kuin teemme päätöksiä tai lähdemme toimimaan.

Venus on oinaan tuli merkissä ja yhtymässä Vestan liekin kanssa. Venuksen ja Pallaksen oppositio ja näiden neliöt Kuunsolmuille, Saturnukselle sekä Plutolle muodostavat Suuri-risti kuvion. Marsin ja Jupiterin positiiviset kulmat voivat toimia sopivana laukaisevana tekijänä asioille, mitkä eivät enää kanna. Jos lähdemme ihmissuhteissa soturimaisella asenteella ratkaisemaan mahdollisia haasteita, tulos on sen näköinen. Konfliktien riski on suuri. Varsinkin jos `oma totuus` on ristiriidassa toisen yhtä vahvasti koetun omansa kanssa, kumpi on oikeassa? Tämä ei ole paras mahdollinen aika lähteä käsittelemään asioita toisten kanssa, jos suhteessa on ristiriitoja.

Merkuriukseen liittyy osittain samat teemat. Merkurius on oinaan merkin loppuasteilla siirtyen alkuviikosta härän merkkiin. Merkuriuksen neliöt Kuunsolmuille, Saturnukselle sekä Plutolle on menettämässä otettaan, vaikkakin ne tuntuvat vielä viikonlopun ajan. Siinä missä Venus menee näitä kohden, Merkurius etääntyy. Merkurius lähenee Uranusta ja näiden yhtymä vahvistuu ensi viikolle mentäessä. Oivallusten kannalta tämä on erittäin hyvä asia. Jupiterin sekä Marsin positiiviset kulmat Merkuriukselle tukee sekä auttaa laajentamaan perspektiiviä, mutta ylisuurten lupausten ja odotusten suhteen kannattaa olla tarkka. Koska ajassa on myös painetta, tämmöinen `helpottava` tekijä voi aiheuttaa huomaamatta ylioptimistisuutta, mihin voimavaramme ei vielä riitäkään. Huomaamme sen kyllä nopeasti, jos emme ole osanneet kuunnella sisäisiä merkkejämme ajoissa.

`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.’-Jan Blomstedt

Hyvää Uudenkuun aikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...