Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.4.2019

Ankkuri ylös ja täyteen vauhtiin toukokuussa

Toukokuun astrologiset planeettakuviot ovat upeaakin upeammat, eikä jännitystäkään tarvitse etsiä tv-sarjoista. Aurinko ja Merkurius kolmiossa Saturnukseen ja Plutoon nostavat sellaisen myötätuulen, ettei paremmasta väliä. Täysin merkistä riippumatta on hyvä pitää vauhtia yllä ja uskaltaa heittäytyä tekemään totta isommista tai pienemmistä unelmista totta juuri sen verran kun päivän mittaan on mahdollista.     Toukokuun Planeetta Uutiset

Paras mahdollisuus onnistumiseen asiassa kuin asiassa toteutuu kevyen lennokkaasti ja jopa nautinnollisesti omiin ratkaisuihin luottaen. Lämminhenkinen noste säilyy päällä koko toukokuun, vaikka ehdottomasti parhaat hetket osuvat kuun puoliväliin, jolloin Venus ja Mars vaihtavat merkkiä. Venus siirtyy omaan merkkiinsä Härkään tarkalleen sekstiilissä Rapuun siirtyvän Marsin kanssa. Kun tähän keitokseen lisätään vielä Uranuksen ja Venuksen yhtymä, niin ei voi mitään muuta kuin odottaa ihania ja yllättäviä kohtaamisia ihmisiin ja asioihin.

Jokainen horoskooppimerkki kohtaa nämä mahdollisuudet omalla tavallaan, josta kerromme Arton kanssa lisää Planeetta Uutisten videolla, jota pääset katselemaan oheiselta videolta. Laadimme uutiset tuolla Itämeren vastarannalla aurinkoisen Tallinnan rantamaisemissa ja vanhassa kaupungissa. Tuokiokuvista löytyy enemmän tai vähemmän osuvaa symboliikkaa jokaiselle merkille.

Myös Astron ilmaispalveluista löytyvä Timo Kalliokosken laatima kuukausihoroskooppi kannattaa käydä lukaisemassa mahdollisimman kattavan näkökulman saavuttamiseksi toukokuun antoisasta tarjonnasta. Paras mahdollinen tulkinta omien henkisten mahdollisuuksiesi käyttöön ottamiselle on Auringonpaluu tulkinta. Ellei sinulla sitä vielä ole, niin nyt saat kaksi tulkintaa yhden hinnalla eli menossa olevalle ja tulossa olevalle Auringonpaluuvuodelle. Tutustu tarjoukseen tästä

VAROITUS: Astrologia kesäleirille on ainoastaan muutama paikka vapaana ja Planeetta Uutisissa kerromme hiukan, mitä siellä tapahtuu. Leiri tulee varmasti täyttymään ja siksi kannattaa toimia välittömästi, jos haluat päästä mukaan ikimuistoiselle matkalle, josta käynnistyy uusi uljas elämä jokaiselle osanottajalle.

Toukokuun upeat mahdollisuudet kaikille horoskooppimerkeille löytyvät tältä videolta. Planeetta Uutiset 5 / 2019

Tervetuloa katsomaan ja viihtymään.

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...