Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.4.2019

Maailma tulessa

Todella hälyttäviä uutisia tulee sekä virallisista kanavista, että epävirallisista. Fox uutiskanavan toimittaja ei antanut haastateltavalle tutkijalle mahdollisuutta edes puhua tahallisesti sytytetystä tulipalosta, vaan piti kiinni vahingosta. Samoin uutisissa ei jostain syystä kerrota katolisiin kirkkoihin tehtävistä iskuista, joita tapahtuu päivittäin eri puolilla Ranskaa. Viime vuonna noin 2 iskua päivässä ja tänä vuonna vielä enemmän.   (kuva: independent.co.uk)

"Eighty percent of the church desecrations in France targets Christian sites, Breitbart’s Thomas Williams reported, equating in 2018 to an average of two Christian churches violated per day in France -- though these incidents seldom make it into news reports."

Sri Lankassa iskut kohdistuivat kirkkoihin ja hotelleihin. 

Astrologian näkökulmasta katsoen tapahtuu juuri sitä, mitä kuvioiden perusteella voi olettaa. Kuun laskusolmu on Saturnuksen ja Pluton keskellä tiukassa yhtymässä molempiin. Saturnuksen edustama maailmanjärjestys on murtumassa järkyttävällä tavalla kaikkialla maailmassa. Ymmärrettävistä syistä valtamedia haluaa piilottaa tämän hallitsemattoman kansannousun erityisesti kristinuskoa vastaan, mutta sähköisen tiedonkulun aikana tieto leviää sitä tehokkaammin, mitä enemmän viralliset tahot yrittävät sitä pimittää. Kysymyksessä on mielestäni koston kierre, joka kiristyy ja kiristyy.

Kristinuskoa on toteutettu niin armottoman väkivaltaisesti jo vuosisatojen ajan, etteivät hirmuteot ole päässeet unohtumaan ja nyt näyttää olevan takaisinmaksun paikka. Päättäjien keinot alkavat olla vähissä kostokierteen hillitsemisessä. Nyt ei mikään taho pysty aloittamaan tilannetta helpottavaa sotaa mitään maata vastaan. Ilmeisesti tästä sellainenkin sota vielä syntyy, mutta se on vielä pahemmin tuhoon tuomittu kuin Vietnamin sota aikoinaan.

Mitä meillä Suomessa sitten tapahtuu: Onneksi ei vielä ihan mahdottomia ainakaan yleisellä taholla, mutta henkinen paine tuntuu kasvaneen täälläkin. Vietän paljon aikaa puhelimessa ihmisten kanssa, jotka eivät enään jaksa. Yleisin syy kovaan ahdistukseen on työpaine ja työuupumus, jotka sitten heijastuvat ihmissuhteisiin pelottavan väkivaltaisella tavalla, kuten saamme uutisista lukea.

Jaksaminen on todella kovalla koetuksella ihan yleisesti ja ainoa keino auttaa tämän koko kansaamme koskevan tilanteen oikaisussa, on hyväksyä oma tilanne ja levätä. Valitettavasti se on suurimmassa osassa tapauksista mahdollista vain virallisesti sairaslomaa hakemalla. Parempi keino olisi tehdä vähemmän, mutta sitä ei monikaan työnantaja hyvällä katsele. Parempi tietenkin olisi helpottaa tekijän taakkaa, sillä lopulta sairasloma tulee yritykselle kalliimmaksi.

Minun yksiselitteinen opastukseni on hakeutua lääkäriin ja hakea sairaslomaa niin kauan, että todella kokee palautuneensa. Näin siis siinä tapauksessa, ettei työtaakan riittävä helpottaminen onnistu muilla keinoilla. Väsyneenä tekeminen on kosmoksen lain rikkomista ja se laki on kaikkia muita lakeja voimakkaampi. Tällaisten koko maailmaa muuttavien astrologisten kuvioiden aikana terveys romahtaa paljon tavallista helpommin.

Meidän valveutuneiden tehtävänä on pitää itsestämme huolta ja rohkaista muita tekemään samoin. Ruikuttaminen ei auta ketään, eikä sitä jaksa kukaan kuunnella. On uskallettava toimia ja tehdä omia päivittäisiä ratkaisuja kehon viestejä tarkasti kuunnellen. Meidätkin poltetaan kuin kirkot, ellemme ole valmiita kuuntelemaan itseämme tarkemmin.

Astrologia auttaa monia.

Laitan tähän kaksi pääsiäisen aikana tullutta palautetta, joista toisesta olen poistanut kaikki tunnistustiedot, toisen julkaisemiseen sain luvan jo palautteen mukana. (toim.huom)

1.kirje 

Olen aina tykännyt lukea horoskooppeja, mutta pitänyt niitä lähinnä mukavana viihteenä.
Ajattelin, että eihän nyt mitkään planeetat avaruudessa voi vaikuttaa ihmisen toimintaan yhtään mitenkään, että ihan järjetöntä.

Noh, uteliaana ja tiedonjanoisena ihmisenä tilasin sitten kokeiluun astrokalenterin ensin ilmaiseksi kuukaudeksi, kun sellaisen mahdollisuuden huomasin. Ja sitten se oli niin mukava, että jatkoin tilausta.

Mutta sen jälkeen tilasin sisäinen soturi ja luonteesi voimat tulkinnat ja leukani loksahti auki aivan totaallisesti. Ikinä kuunaan mistään en ole kuullut tai lukenut noin tarkkoja kuvauksia itsestäni.
Olen aika haastava persoona ollut aina (aurinko ???, nouseva ??? ja kuu ????)
ja tästä saanut myös muilta ihmisiltä ääneen ihmettelyjä, joskus positiivisia ja joskus negatiivisia.

Tulkinnat avasivat asioita, joita olen jotenkin sekavasti mielessäni hahmottanut, mutta en ole osannut sanoiksi pukea tai kokonaisuudeksi kasata. Voihan ihme sentään! Menipä maailman kirjat sekaisin, mutta hyvä niin.

Ja ihan parasta on, että näiden tulkintojen avulla sain ihan suoria konkreettisia suuntaviittoja siihen, miten jatkan elämässäni eteenpäin ehyempänä ja onnellisempana.
Näiden oppien mukaan aion nyt totisesti edetä ja katsoa mitä tuleman pitää. Aikamoista uudistusrytinää tiedossa siis.

Kirje 2.

Hei vaan, Seppo ja Arto! Olipas Ihana tavata teidät Elämän Ilo-messuilla lauantaina Tampereella. Olette niin positiivisia ja karismaattisia heppuja. Ja haluan kertoa sen kaikille, ja etenkin kiittää sinua Seppo, lopultakin, kaikesta tuesta ja viisaudestasi, mitä olet minulle aikoinaan (n.25v. sitten) antanut. Ja tämän saa siis jakaa muillekin:

Oli elämä ennen ja jälkeen, astrologi Seppo Tanhuan luona käynnin. Sen verran se siellä kuultu tieto osui ja upposi. Ja muutti ymmärrystäni asioista. Ja, juu, positiivisesti. Olin silloin vielä niin tynnyrissä kasvanut, ettei se kaikki todellakaan heti auennut, niinpä edelleen palaan karttani pariin asioita miettimään, ja kyllä sieltä on aina uskoa elämään saanut, vaikeiden aikojen ylikäymiseen. Ja etenkin sitä oman itsen ymmärrystä, joka tuntuisi olevan se paras apu ja tuki, tähän matkaamme täällä, maaplaneetalla.


Ja nyt osaan olla hyvin kiitollinen siitä, että lapseni tilaavat varsinkin niille rakkaimmille ystävilleen lahjaksi karttoja, ja
tietenkin myös parisuhdekarttoja tilaillaan. Ja se, että uusin lapsenlapseni sai nimiäislahjakseen Valon Lapsi -kartan, etenkin isän ilme, kun hän pojastaan ylpeänä sai lukea, että isän positiivinen ja kannustava rooli, juuri tämän lapsen elämässä on erityisen tärkeä. Isä pääsi heti opettelemaan sitä, eikä sitten vasta, kun se ehkä olisi jo myöhäistä.

Eli kiitos Seppo tuhannesti siitä, että olet astrologian avulla ollut rakentavasti vaikuttamassa minun elämääni, perheeni
elämään, ja sitä kautta koko sukuni elämään, hyvin henkisesti, ja maailmaa parantavasti. Ja tämä on täyttä totta. Kiitos, että olet olemassa!

Terveisin H T, Lempäälä.

Jutuissa mainittuihin tulkintoihin pääset tutustumaan täällä Astrokauppa

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...