Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

5.4.2019

vieraskirjoitus:

Luonnon synnyttävä voima

Perjantaina 5.4. on Uusikuu oinaan merkissä. Tarkka kellonaika on 11:50, mutta vaikutus värittää koko viikonloppua.  Uusikuu on uusiutumisen kannalta tärkeä aika ja sitä on hyvä hyödyntää tietoisestikin. Oinas on merkkinä kaikista alkukantaisin tulimerkki. Se aloittaa astrologisen vuoden ja on täyttä pioneeri voimaa. Luonto puskee lumen läpi. Puunjuuret saattavat rikkoa asfaltinkin.  Luonto herää henkiin ja näin me ihmisetkin alamme heräämään tähän energiaan. Ceres, mikä edustaa hoivaviettiä ja ravitsevaa sekä vahvistavaa voimaa, on kolmiossa Aurinkoon sekä Kuuhun. Tämä aika ei ole pelkästään vahvaa ja mahdollisesti `repäisevää` voimaa, vaan siinä on mukana `maaäidin periksi antamaton syli`. Ajassa on myös seikkailu henkeä. Joskus matkalle lähtiessä voimme löytää eri asioita kun olemme lähteneet etsimään. Joskus voimme huomata että olemmekin saaneet enemmän kuin olemme osanneet toivoa. Tämä on myös ajatus- sekä tunnetason matkailua, missä tarkoitus on paikoin vaihtaa välillä näkökulmia ja perspektiiviä. Joskus vastaukset voivat löytyä myös tätä kautta. Silloin kun on raskaita aikoja takana, voi olla että voimat eivät riitä konkreettisiin tai toiminnallisiin tekoihin. Silloin varsinkin sisäisen merkitys kasvaa entisestään. Oinas tekee omalla tavallaan ja omalla ajallaan. Tätä meidän on hyvä kunnioittaa niin itsessämme kuin muissakin.

`Ainoa tapa hallita luontoa on totella sitä.`- Francis Bacon

Merkurius ja Neptunus jatkavat yhteistä matkaansa kalojen merkissä. Neptunuksen toisella puolella on myös Venus. Kalapainotteisuus voi tuntua hyvin erilaiselta kuin oinaspainotteisuus, mutta tässä on yhteytensä. Siinä missä oinas on ensimmäinen merkki, kalat ovat viimeinen. Ne ovat vierekkäiset merkit.  Ajatellaan vaikka mielikuvan kautta. Kun aamulla heräämme, meillä voi olla vielä tunne että osa meistä on unitasolla. Tavallaan osa meistä on tässä herkässä `kaikkeuden meressä` ja osa taas alkaa palaamaan kehotuntumaan sekä tähän päivätodellisuuteen. Mielestäni nämä toimivat varsin hyvin yhteen, koska niiden välinen voima parhaimmillaan on toisiaan tukeva. Ristiriitatilanteissa luonnollisesti etsimme aina eritekijöiden välistä tasapainoa. Sitäkin tarvitaan. Mieti mitkä asiat ovat sinulle semmoisia, missä koet hyvää oloa ja rentoutumista. Luovuus voi liittyä mihin vain, missä annat luovien energioiden tulla tekemiseen tai olemiseen mukaan. Neptunus on kalojen hallitsema planeetta ja näin merkitys on vielä vahvempi. Kommunikointi, niin henkinen kuin konkreettinenkin, etsii oikeanlaista taajuutta. Venus on arvomaailmaan, rakkauteen sekä elämästä nauttimiseen liittyvä feminiininen tekijä. Saturnuksen sekstiili Merkuriukselle sekä Neptunukselle auttaa lujittamaan näistä asioista kiinni saamista ja niistä oivaltamista. Toki siihen vaaditaan aina sekä aikaa että omaa panostusta. Cereksen neliö Venukselle voi tuoda ristiriitaisia tunteita tulleessaan.  Huomaamatta muiden tarpeet saattavat mennä omien edelle ja tällöin koemme, ettei omillemme jää aikaa. Jos emme ole `ravittuja`, meidän on vaikea ravita muita. Jälleen tässäkin etsimme tasapainoa.

Mars on kaksosten merkissä ja sekstiilissä Khironin kanssa. Khiron on haavoittunut parantaja ja Marsin ollessa kaksosten merkissä, voimme löytää kevyttä sekä iloista uusiutuvaa voimaa normaalia paremmin.  Ilo ja huumori puhdistavat energiakenttiämme enemmän kuin usein huomaammekaan. Se ei ole aina edes se mistä puhumme toisen ihmisen kanssa, vaan joskus yhtä merkittävää voi olla myös energia ja tunnelma.

Sitten tämä ajallinen täysipotti on edelleen Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kuunlaskusolmulla kauriin merkissä ja oppositio Kuunnoususolmulle ravun merkissä. Käymme kaikki läpi niin omaa, kollektiivista sekä karmallista että sukupolvien välistä menneisyydenpistettä. Siellä on myös kaikki koetut vahvuudet ja voimavarat. Tästä on kirjoitettu paljon, eikä suotta. Koen että näin suurta asiaa voi joskus olla vaikea edes käytännöntasolla ymmärtää, vaan siinä on paljon `kerroksia tai tasoja`. Tämä herättää erilaisia tunteita, kohtaamisia ja tapahtumia uudella tavalla esiin. Se millaisissa energioissa elämme itsessämme, on paikoin äärimmäisen vaikeaa. Joskus haasteet ja kivut ovat niin raskaita, että saatamme kokea, ettemme selviä niistä. Tunteet eivät tässä tilanteessa kerro aina totuutta. Ajatellaan vaikka luontoa maastopalon tai minkä tahansa katastrofin jälkeen. Luonto uusiutuu. Se muuttuu ja muuntuu uudenlaiseksi. Me ihmiset olemme osa luontoa. Haasteita ei tule väheksyä tai mitätöidä, mutta tarkoitus on antaa uusiutuville energioille mahdollisuus näyttää voimansa.

`Kuoleman ajoitus, niin kuin tarinan loppu- muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen.`-Mary Catherine Bateson

Uusiutuvaa viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...