Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.4.2019

Ketkä tämän tekivät?

Pidimme Arton kanssa luennon Suomen Astrologisen Seuran kevätpäivässä 23.3.2019 Helsingissä ja järkytimme samalla monen ihmisen maailmankuvaa väitteillämme. Tuolloin ulotimme tutkimuksemme historiassa sata vuotta takaisinpäin ja 15 vuotta eteenpäin. Kooste astrologisista yhteyksistä tämän hetken ja kuluneen sadan vuoden tapahtumien välillä hengästyttää ainakin itseäni edelleen. Video on katsottavissa Astro.fi youtube kanavalla ja Astron etusivulla silloin kun Sinulta liikenee tunti aikaa heittäytyä ajan armottomille aalloille.  (Kuva: www.nwohavaintoja.blogspot.com )

Kävikö joku todellakin Kuun pinnalla? Kuka lopulta tuhosi kolme tornia vuonna 2001? Mitä tapahtuu USA:n dollarin pyramidiin upotetun ennustuksen mukaan vuosina 2032-2034? Kuinka ratkaisevia hetkiä saammekaan todistaa juuri nyt? Miten tämä kaikki liittyy Suomeen ja suomalaisiin? Katso video ja tee omat päätelmäsi.

Raskaiden väitteiden takana on useamman vuorokauden seikkailu puolesta ja vastaan videoiden parissa planeetat päässä pörräten. Ajatukset ehtivät pyöriä moneen suuntaan, mutta lopulta ei todellakaan jäänyt sijaa epäilyksille. Linkit kaikkein puhuttelevimpiin videoihin suurimmista huijauksista ovat nähtävissä tämän blogin lopussa.

Arto innostui luentomme jälkeen tutkimaan päättyneen viikonlopun aikana alkanutta kuunsolmujen tanssia, jolle löytyy tarkka yhtymäkohta niinkin kaukaa kuin vuodelta 1050. Sieltä ei kovin paljon historiallista materiaalia löytynyt, mutta tässä kuitenkin Arton tunnelmat hänen harvat hiuksensa pystyyn nostaneesta huomiosta.

 

PLUTO/SATURNUS KUUNSOLMULINJALLA 29.3.2019 – 13.12.2019 / Arto Virtanen

Ensin tulee Pluto alasolmulle maaliskuussa ja sitten Saturnus seuraa perässä toukokuun aikana tai oikeastaan koko tämän vuoden. Saman tyyppinen aika on ollut edellisen kerran 2002 jolloin Saturnus tosin oli solmulinjan yläsolmulla. Tapahtuu siis suhteellisen harvoin ja sitä merkittävämpi nyt kun Saturnus tekee seuraa Plutolle solmulinjan alasolmulla. Aivan vastaava Pluton, Saturnuksen ja alasolmun yhtymää, jossa Saturnus tekee käännöksen ja sen ansiosta 3 ohitusta vuoden aikana alasolmulle tapahtui viimeksi vuonna 1050.

Saturnus kääntyy kummallisen sopivasti peruuttavaksi juuri alasolmulla ja alle asteen kontakti säilyy siis lokakuulle saakka. Historiasta pääsee nyt ottamaan opikseen oikein kunnolla.

Alasolmu edustaa tuttua ja koettua ja kuvaa menneisyyden puolella olevia asioita. Saturnus siivoaa aivan konkreettisia asioita, velvollisuuksia ja rakennelmia, jotka eivät enää voi muodostaa perustaa tulevalle. Pluton myötä näistä menneisyyden asioista näkyy nyt hyvin raadollinenkin puoli sekä ”valheellisuus” johon itse kukin on uskonut. Asiat näkyvät nyt hyvin erilaisessa valossa.

Jotkut asiat eivät nyt sitten enää pelitä ja niiden pitäisi olla selvästi todettavissa. On aika ennen tätä hetkeä ja tämän jälkeen. Paljon on muuttumassa ja pidän sitä suurena mahdollisuutena.

Tämä tapahtuu 20-22 asteessa kaurista. Katsopa kartaltasi, onko sinulla tämän sijainnin lähellä jotakin. Oikeastaan skaalaa voisi venyttää Saturnuksen peruutuspisteeseen saakka 14 astetta Kaurista jossa se kääntyy 18.9.2019. Vaikuttavimmat muutoksen paineet tulevat kauriista kohdistuen myös Vaakaan, Rapuun ja Oinaaseen asteluvuilla 14-22.

Minusta on hämmästyttävää, miten perusteellisesti ja täsmällisesti Saturnus tässä ajankohdassa liikkuu näin pitkään solmulinjalla tehden vuoden sisään 3 alasolmun ohitusta. Tämä on mahdollista vain, kun se kääntyy sopivassa kohdassa perääntyväksi. Edelliset kerrat alkaen vuodesta 1000, kun Saturnus on heittänyt peruuttamaan samalla tavalla, ovat olleet vuosina:
1050 Saturnus ja Pluto ovat olleet yhtymässä alasolmulla kuten nytkin. Jupiter sen sijaan on ollut neliössä ja nyt se on yhtymässä.
1266 Saturnus ja Pluto ovat olleet keskenään oppositiossa ja Pluto alasolmulla,
1358 Saturnus ja Pluto ovat olleet keskenään neliössä ja Saturnus alasolmulla

Mitä tästä sitten pitäisi ajatella?
Em. asteluvut ja voimakkaimmin kauriissa, iso muutos, paljon tulee tilaa uudelle. He, joita tämä koskettaa, saattavat itsekin jo aavistaa olevansa aika isojen asioiden äärellä. Aavistus siksi että he ovat saaneet Plutokuurin jo 2015 vuoden alusta, jolloin Pluto tuli 14 asteeseen kaurista. Tällä kerralla yhtymässä on myös Jupiter poikkeuksena vuoteen 1050 jolloin se oli neliöaspektissa. Tässä on hieman sävyeroa.

KAURIISSA tämä voisi tarkoittaa totaalimuutosta joka olisi nyt mahdollinen toteutuakseen. Astrologian idea tässä on täydellinen uudistuminen ja uusien asioiden tai miksei kypsyteltyjen ideoiden käynnistymisen mahdollisuus.

OINAASSA tämä asetelma tekee sulkeutuvaa neliötä. Nyt kääntyvät kivet ja kannot, jotta asioiden todellinen tila ja vain aito sellainen pääsee esiin. Paljon feikkiä rapisee pois. Miten kosmos sitten yksilöä kohtelee, riippuu täysin siitä, miten on elämäänsä elänyt.

RAVUSSA on kyseessä oppositioasetelma ja viimeistään tänä vuonna epäaidot asiayhteydet käyvät täysin mahdottomiksi kenenkään kestää. Oppositiokuviossa olisi viimeistään osattava ottaa opiksi. Muuten ei hyvä heilu jatkossa. Luopumisen helpotusta tiedossa.

VAAKA saa tämän avautuvana neliönä. Merkit omavalintaisen muutoksen tekemiseen ovat ilmassa mutta niistä ei ole aivan pakko välittää, vaikka syytä toki olisi. Niiden kanssa pystyy vielä elämään, mutta viisasta olisi pudottaa turhat taakat hartioilta. Mikä tahansa muutos on parempi kuin ei muutosta ollenkaan.

(Astrokalenterin astroprofiilista näet omien karttatekijöittesi asteluvut , joita voit verrata tässä mainittuihin 14-22 astetta)

Astrologi Arto Virtanen

 

Pieni linkkiluettelo Kuuhun laskeutumisen kummallisuuksista

https://listverse.com/2012/12/ 28/10-reasons-the-moon- landings-could-be-a-hoax/

https://www.youtube.com/watch? v=oqiFCg7ye7E

https://news. nationalgeographic.com/news/ 2009/07/apollo-11-hoax-photos- -8-moon-landing-myths-busted/# /090716-08-strange-lights- studio_big.jpg

https://spacecentre.co.uk/ blog-post/know-moon-landing- really-happened/

https://www.theguardian.com/ science/brain-flapping/2012/ dec/13/moon-landings-faked- science-confessions

 

Tässä vaikuttavin dokumentti Tornien kohtalosta 11.9.2001 (Kannattaa katsoa kokonaan) ja voimalehden artikkeli

https://www.youtube.com/watch?v=kE9RlgQ4St8&fbclid=IwAR1ZOrPFL_87pTn26yBTExHiRd6skg_wshJWc7kieUKVzQ3oxlsuCLctTTM

https://voima.fi/artikkeli/2019/wtc-tornien-viralliset-vaihtoehtoiset-mysteerit/

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...