Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.3.2019

Nyt sataa onnenpisaroita?

Tällä viikolla saamme nauttia Merkuriuksen pysähtymisestä Neptunuksen sakeimman sumupilven keskelle Kalojen merkissä. Saman sumun keskeltä Merkuriusta ja Neptunusta halailemassa löytyy myös onnenpiste. Mitä ihmettä nyt kannattaa tehdä, miten toimia, minne mennä, jotta löytäisi onnen pisaroita oman tähtisumun keskeltä. Myös Venus siirtyy nyt Kaloihin Merkuriuksen ja Neptunuksen seuraksi, joten rakkaus ja rakastumiset ovat osa ihmeellistä pisarointia.

Tämän helpommaksi se ei enää voisi tulla, sillä kannattavuuslaskelmat ja menestykseen johtavat suunnitelmat ovat täydellisesti pois kuvioista ajatusten ja ideoiden kohotessa äärimmäisen puhtaasta alitajunnasta ja intuitiosta. Pitää vain antaa jalkojen liikkua ja fiiliksen johdattaa hetki hetkeltä jonnekin. Nyt ei todellakaan ole oikeaa eikä väärää suuntaa olemassa. On ihanan helpottavasti vain ennalta määrittelemätön suunta.

Itse olen lähdössä etsimään Merkuriuksen vielä hitaasti peruuttaessa autoa viime viikolla palaneen tilalle. Nyt lähtöä miettiessä on sellainen ihmeellinen tunne, että siellä jossakin se juuri oikeanlainen menopeli odottaa juuri minua. Siksi en lähtiessäni mieti, mistä aloitan. Tuntuu jännittävältä ja toisaalta niin vapauttavalta heittäytyä niin tässä kuin muissakin tämän viikon askareissa liikkumaan ja tekemään ratkaisuja hetkessä.

Suosittelen ihan jokaiselle lukijalle tämän viikon haltuun ottamista tällaisella vapauttavalla asenteella omaan sisäiseen viisauteen ja omaan sisäiseen soturiin luottaen. Siihen soturiin, joka ääntä korottamatta ja kättä nyrkkiin puristamatta tekee sen minkä itse koet parhaaksi milläkin hetkellä. Onnen pisarat odottavat löytäjiään ja voit auttaa muita blogini lukijoita sumuun heittäytymisessä kertomalla oman tarinasi jostakin päivän odottamattomasta tapahtumasta, jolle ajatuksissasi voit piirtää kultareunuksen.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...