Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.3.2019

Enkeleitä toisillemme

Minna Ganthin syntymäpäivänä vietetään myös tasa-arvon päivää 19.3. ja juhlat jatkuvat ensin kevätpäivän tasauksena 21.3. ja huipentuvat samana aamuna tietäjien täysikuuhun . Tämän juhlahumun keskelläVenus on tarkassa neliössä Marsiin ja kuviota vahvistaa samoissa asteissa uhoava Pluto kauniissa kolmiossa Mars-planeettaan.

Vaikka sanotaan, että naiset ovat Venuksesta ja miehet Marsista, niin astrologisella kartalla nämä molemmat tekijät kuuluvat samanarvoisina jokaisen ihmisen kartalle sukupuolesta riippumatta. Tämän vuoden tasa-arvon päivänä Venus ja Mars ovat siis neliössä keskenään, joka tarkoittaa vaatimusta löytää yhteys sisäisen naisen ja sisäisen miehen välille omassa elämässä. Venus kuvaa arvomaailmaa ja kauneuskäsitystä Marsin ilmentäessä konkreettista toimintaa ja tekemistä. Neliö näiden planeettojen välillä luo vahvan ja jopa hiukan aggressiivisen dynamiikan elämäämme tällä viikolla.

Kun sisäinen arvomaailma ja päivittäinen tekeminen ovat tasapainossa, toteutuu aggressiivisuus positiivisina aikaansaannoksina niillä elämäsi alueilla, jotka koet tällä hetkellä rakkaiksi ja arvokkaiksi. Mikäli et pääse toteuttamaan itseäsi iloa ja mielihyvää tuottavalla tavalla, ilmenee myös dynaamisuus aggressiivisuutena muita ihmisiä kohtaan, eikä tuloksissa tietenkään ole silloin hurraamista. Mihin tällä viikolla kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jotta tasapaino löytyisi?

Toiset ihmiset ja erityisesti oma elämänkumppani ovat lahjomaton tasa-arvon peili tämän viikon melskeissä. Mikäli läheistesi tekemiset tai tekemättä jättämiset tuntuvat nyt tavallista ärsyttävämmiltä, niin olet auttamatta laiminlyönyt oman tasa-arvosi tässä elämässä. Jos joku kuvittelee voivansa tehdä jonkun toisen elämästä parempaa omasta elämästään ja omista arvoistaan tinkimällä, niin voi voi. Sellaisessa tapauksessa tulee aina lunta tupaan tavalla, jota moni kuvailee eriarvoisuudeksi. "Minua ja tekemistäni ei osata arvostaa." 

Lopulta sillä toisen tai toisten sinua kohtaan osoittamalla arvostuksella ei ole mitään muuta merkitystä, kuin että se tuntuu hyvältä hetken aikaa. Sitten pitäisi pian saada uudelleen samaa herkkua. Nälkä kasvaa syödessä ja lopulta seinä nousee pystyyn jokaisen arvostuksen hakijan edessä. Ulkopuolelta tuleva arvostus jotakin tekemistäsi kohtaan on hyttysen pieru siihen verrattuna, kuinka tärkeää on arvostaa itse itseään ja omaa tekemistään.

Täällä Egyptissä hetken aikaa lomailtuani olen nähnyt eriarvoisuutta pelkästään tässä lomakohteessa niin paljon, että koen täysin mahdottomana ajatuksen ulkoisesti tasa-arvoisesta maailmasta. Mutta olen nähnyt myös enkeleitä arvoasteikon kaikilla portailla. Ihmisen sisällä ja silmissä loistavaa aitoa valoa, joka valaisee myös katsojan. Näille ihmisenkeleille ei tunnu olevan merkityksellistä materiaalinen tai kastijärjestelmään perustuva arvoasteikko kumpaankaan suuntaan. Heidän valonsa loistaa kaikille ja he osaavat arvostaa sitä hiljaa mielessään. He elävät itse luomassaan tasa-arvoisessa maailmassa.

Näitä enkeleitä on kaikkialla ympärillämme. Asiakaspalveluumme soittaneet ovat kohdanneet yhden minulle rakkaimmista enkeleistä. Aivan varmasti joku on kohdannut enkelin Sinussa. Jope Ruonansuulla on paljon hyviä ja henkisesti korkeatasoisia biisejä, joista muistuu mieleen  Ollaan enkeleitä toisillemme (Kuuntele tästä linkistä).

Enkeliksi tuleminen ja enkelinä oleminen on alkemiaa - yhteyttä korkeampaan tietoisuuteen, joka ymmärtää, että ilman Sinua ei ole minua. Jokainen ihminen on pyhä olento - osa suurta ja kaunista kokonaisuutta. Aikaisemmissa blogeissa julkaisemani Alkemia sarja on nyt koottu e-kirjaksi, jonka saat postituslistalaisena veloituksetta sähköpostiisi tasa-arvon päivänä. Olkaamme koko tämän ihmeellisen viikon ajan Enkeleitä toisillemme. Kommenteista lukisin niin mielelläni Sinun kohtaamastasi ihmis-enkelistä.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...