Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.3.2019

Kansainvälinen naistenpäivä ja Vesta jumalatar

Kuinka voikaan sattua niin somasti, että kansainvälisenä naistenpäivänä Aurinko ja Vesta ovat tarkassa yhtymässä keskenään. Vesta kuvastaa puhtaimmillaan omistautumista rakkauden työlle, joka on helppo käsittää väärin jonkinlaiseksi uhrautumiseksi. Vestan synboliikassa on kuitenkin kysymys jostain täysin päinvastaisesta.

Vestarakkaus on puhtaalla sydämellä toteutettua välittämistä kaikista ihmisistä ja kaikesta elämään kuuluvasta todellisuudesta. Välittämistä, johon ei sisälly velvollisuutta eikä pienintäkään uhrautumista lasten tai aikuisten vuoksi. Aivan liian moni nainen kokee riittämättömyyttä puolisona, rakastettuna tai äitinä ja on siksi valmis uhraamaan oman elämänsä, elämänilonsa ja elämästä nauttimisen joistakin läheisistä huolehtiakseen. Valitettavasti se on hukkaan heitettyä aikaa ja energiaa, josta ei ole todellista iloa tai hyötyä kenellekään.

Vestan valoa ( rakkautta ) ei pysty jakamaan millään muulla tavalla, kuin ottamalla sen ensin itse vastaan juuri sellaisena ja siinä muodossa, missä se tuntuu itselle kaikkein parhaalta. Yhdenkään naisen (tai miehen ) elämää ei pysty kukaan ulkopuolinen helpottamaan millään tavalla. Siihen pystyy vain jokainen meistä ihan itsekseen ja se tuntuu mielettömän hyvältä.

Vesta muistuttaa, että todellinen rakkaus on oman ilon ja valon jakamista, ei koskaan ilon tai valon antamista toisille ihmisille. Kun Sinä elät mahdollisimman ihanaa ja itsesi näköistä elämää, kannat rakkauden valoa mukanasi kaikkialla missä liikut. Jokainen kohtaamasi ihminen saa siitä osansa ja osoittaa siitä Sinulle vilpittömän kiitollisuutensa vain nauttimalla seurastasi. Vesta valon jakaminen on niin suuri ilo ja kunnia, ettei kenellekään tulisi ikinä mieleen odottaa siitä mitään konkreettista näyttöä, kiitosta tai palkkiota.

Antakaamme siis kaikki (naiset ja miehet) itsellemme lupa ottaa vastaan kaikkea ihanaa Naistenpäivän kunniaksi. Ihminen ei voi olla jakamatta kohtaamaansa iloa ja valoa eteenpäin. Se loistaa näkymättömänä sädekehänä kaikesta tekemisestäsi kaikille kohtaamillesi ihmisille. Vestan haasteellinen läksy on ottaa vastaan mahdollisimman paljon, jotta olisi jotain jaettavaa. Mitä Sinä haluat kaikkein eniten olla olla ja tehdä nyt kansainvälisenä naistenpäivänä? Mistä koet saavasi kaikkein suurimman ilon ja tyydytyksen? Vain Sinä voit sen tietää ja vain Sinä voit sen itsellesi antaa. TEE SE!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...