Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

1.3.2019

vieraskirjoitus:

Entäs jos sittenkin?

Perjantaina 1.3. Venus siirtyy vesimiehen merkkiin. Venus on ollut Kuunlaskusolmulla ja herättänyt menneisyyden teemat ja tulevaisuuden toiveet esille. Uranuksen sekä Pallaksen oppositio sekä niiden neliöt Venukselle ja Kuunsolmuille ei päästä meitä onneksi helpolla. Jos olemme päästäneet irti haaveista, unelmista tai meille tärkeistä sekä merkityksellisistä asioista, ne nousevat uudelleen pintaan. Jos aika tai resurssit eivät ole riittäneet itselle tärkeään toimintaan, nyt alamme parhaimmillaan tekemään niille tilaa. Jos suljemme silmämme niiltä, levottomuuden ja tyytymättömyyden kautta ne nousevat silti pintaan. Kauriin merkistä vesimiehen merkkiin siirtyminen muuttaa energioita `uudistusmieleisempään` suuntaan. Khironin sekstiili Venukselle tukee irtipäästämisen ja eheytymisen energioita. Tärkeitä asioita voi aloittaa pienestikin. Jos olemme haaveilleet pitkään jostain asiasta, saattaa olla että tunnetasolla olemme ladanneet odotukset jo turhan suuriksi. Isonkin vuoren ylittämiseen tarvitaan yksittäisiä askeleita ja tekoja. Ne johtavat seuraaviin.


` Kyky ajatella tänään toisin kuin eilen erottaa viisaan itsepäisestä.` 
-John Steinbeck

 

Auringon, Vestan ja Neptunuksen yhtymä kalojen merkissä on herkkää aikaa. Auringon ja Marsin sekstiili tuo tähän tarvittavaa `potkua`. Ceres sekä Juno ovat oppositiossa ja neliöissä Aurinkoon nähden. Omistautuminen, herkkyys ja luovuus nousevat ihon pintaan. Mars tukee niiden tuomista toteen ja konkretiaan. Cereksen neliö muistuttaa että meidän tulee huolehtia ja `ravita` myös itseämme, jotta panoksemme riittävät. Saatamme huomaamatta huolehtia muiden toiveista ja tarpeista niin omistautuneella energialla, etteivät rahkeet enää omaan muutokseen riitäkään. Pitkässä juoksussa tämä ei tue ketään. Juno `korkeamman rakkauden` asteroidina voi haastekulmassa toimia niin että joko näemme osan ihmisistä huomattavasti paremmassa valossa kuin mitä hän todellisuus on tai samoin saatamme kokea muiden kokevan itse itsensä muita parempana ja provosoitua tästä. Juno kuvastaa ihmisten välistä korkeampaa rakkautta. Se voi olla henkistä, fyysistä tai sekä että. Tämä heijastuu ihmissuhdekuvioihin. Siinä missä meidän tulee ottaa itsemme huomioon, jos olemme lakaisseet omat tarpeemme maton alle, meidän tulee ottaa myös vastuu itsestämme ja toiminnastamme.


`Älä tee, mitä ääni käskee. Tee, mitä hiljaisuus kuiskaa.`
-Lauri Sallinen


Merkuriuksen perääntyminen tuntuu jo, vaikka tarkka ajankohta on 5.3. Merkurius ja Khironin yhtymä nostaa `haavoittuneen parantajan` tunnelmat pintaan. Merkurius on kalojen merkissä. Khiron sekä Merkurius ovat positiivisissa kulmissa Kuunsolmuihin sekä Venukseen nähden. Menneisyyden ja tulevaisuuden kannalta tärkeiden avaimien näkeminen ja niistä oivaltaminen on mahdollista. Olisi suotavaa ottaa kynä ja paperia esille ja herätellä sekä jatko jalostaa ajatuksia aina välillä. Kun antaa alitajunnan tuoda mielen pintaan omia viestejään, niistä alkaa syntyä tietoisempaa suuntaa ja polkua. On tärkeää tuoda tunteita ja ajatuksia mielestään `näkyville`, koska `sisäinen meremme` on täynnä kaikenlaisia aarteita, mitä tulee ja menee koko aika. Jos emme ota niistä kiinni, unohdamme mitä parhaimmat ideatkin huomaamattamme. Pallaksen ja Merkuriuksen kvinkunssi voi nostaa alitajuisia pelkoja pintaan, mutta tätä voisi ajatella `pohjaveden puhdistuksena`. Merkuriuksen perääntymisen aikaan on hyvä viimeistellä keskeneräisiä asioita. On hyvä ottaa tilaa ja aikaa aikataulujen sekä suunnitelmien ympärille. Näin voimme ottaa ajan eri tavoin vastaan. Keskiviikkona 6.3. on Uusikuu kalojen merkissä. Näin alamme mennä kohti Merkuriuksen perääntyvää että Uudenkuun aikaa.

 

Kaunista viikonloppua kaikille!

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...