Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

25.2.2019

vieraskirjoitus:

Aurinko palaa elämään

Keväällä 2018 tilasin ensimmäistä kertaa astrologi Seppo Tanhualta Auringonpaluutulkinnan. Ihmettelin dramaattista tekstiä. Miten tämä voi mitenkään liittyä minun elämääni?

Pian sain tietää. Vuoden toisella puoliskolla meni kaikki uusiksi ja kaikki se tulkinnan lupaama draama iski päin kasvoja. Kaikki, mitä tekstissä sanottiin, alkoi osua kohdalleen. Ei siellä tietenkään suoraan kerrottu, että nyt eroat ja elämäsi palapeli rakennetaan ihan kokonaan uudestaan, mutta nyt kun tekstiä tutkii, tapahtuneen valossa, niin selvää selkäevää se on kyllä on. Rakkaussuhteisiin lupailtiin draamaa ja henkeäsalpaavaa vääntöä, ja sitä sain. Koko rahan edestä!

Nyt kun syntymäpäiväni taas kolkutteli ovelle Ystävänpäivänä 14.2. niin oli aika ottaa uusi tulkinta nenän eteen ja toivoa silmät, sormet ja jalat ristissä, että tuleva vuosi sisältäisi vähemmän kaaosta, ja enemmän harmoniaa. Enkö olisikin sen ansainnut, koettuani viime vuonna yhden elämäni rankimmista ajanjaksoista? Joko se olisi ohi, tuo mielipaha ja yllätyksellisyys, ja oman itsen (ja miesten) kanssa taistelu?

Nyt henkäisen syvään, otan hyvän asennon työtuolilla, ja avaan Sepon sanaisen arkun. Auringonpaluu -tulkinta vuosi 2019, mitä minulle elämästäni ja sen mahdollisuuksista kerrot?

Siinä missä viime Auringonpaluuvuosi mentiin Skorpionin voimakkaassa merkissä, tänä vuonna uiskentelen Kalan herkissä energioissa. Vesimerkkejä molemmat, mutta Kalan energianlaatu on vähemmän vaativaa, mutta sekin voi vetää syvälle. Nimittäin syvälle suhteisiin. Kalojen nousumerkkivuosi kun voi yllättää voimakkaalla eroottisella latauksellaan. Kuin napista painamalla menee uskomaton magneetti päälle ihmissuhteiden alueella. Kun oma herkkyys ja intuitio kasvaa kalamaisiin mittoihin, niin se heijastuu voimakkaimmin seksuaaliseen käyttäytymiseen. Nyt täytyy luottaa hetkellisiin tuntemuksiin ja kohtaamisiin, minulle sanotaan.

Kaikki ei silti ole pelkkää kuumaa kohtaamista vastakkaisen sukupuolen kanssa. Hermot siinä sivussa saattavat alkaa kiristää ja huolet vaivata fyysiseksi oireiluksi asti, sillä Kalojen auringonpaluuvuonna alitajunta herkistyy, syvät pelot alkavat purkautua ja vaikutus tuntuu kehossa, aivoissa ja sitä kautta mielenterveyden sektorilla. Saatanpa kohdata oireita, joille ei löydy mitään lääketieteellistä selitystä. Syy oireisiin löytyy kuulemma pääsääntöisesti neurologiselta puolelta ja sielläkin omasta asenteesta. Onneksi nimenomaan omaa asennetta tässä voikin korjata, ja siitä kaiken aloittaa. Alitajuiset pelot täytyykin saada purettua jo vihdoin mielen perukoilta pois kuljeksimasta.

Tällaisen aikajakson koen jo aiemmin eläneeni henkisine ja fyysisine kipuineen päivineen, joten uskon, että tämän haasteen pystyn kyllä selättämään. On siis vain pidettävä terveys ja oma jaksaminen koko ajan mielessä. Jos pää vaan suostuu pysymään kasassa ja muu kroppa sen mukana, on luvassa aikamoista menoa, suorastaan ravia, laukkaa ja estehyppyä. Nyt on nimittäin tullut aika lähteä etsimään kokonaan uudenlaista ideaa ammatilliseen elämään, kun Jousimies osuu paluukartan keskitaivaalle. Se lupaa muutoksia uraan. Sepon sanoin olen oman totuuteni kynnyksellä, ottamassa vaikuttavasti omaa paikkaani. Tästä on näillä näkymin tulossa hurjan etsinnän vuosi. Jupiter kun on puikoissa, niin rohkeaa hetkeen heittäytymistä tarvitaan, jotta palkkiot ja lahjapaketit (mielellään sekit myös!) löytävät oikean osoitteensa.

Onneksi juuri rohkeutta olen viime vuosina treenannut ja rohkeuslihakseni pullistelevatkin kuin Schwarzeneggerillä. Olen siis melkeinpä valmis ottamaan haasteet vastaan, kunhan ne tulevat pieninä suupaloina, energiajuoman kera alas huuhdeltuina.

Kun mukaan treeneihin otetaan Jupiterin lisäksi vielä yllätyksiä tarjoileva ja kahleista ulos pyristelevä Uranus, alkaa tällä Vesimiehellä vapauden aika. Nyt on mahdollisuus muokata oma elämä vaikka kokonaan uusiksi! Voi olla, että en ole enää sama ihminen tämän vuoden jälkeen, sillä niin uusille uomille olen suuntaamassa tulkinnan mukaan. Kaikki eivät sitä kakistelematta niele, mutta ihmissuhteet tulee punnittua, että kuka on messissä ja kuka huutelee vierestä. Auringonpaluutulkinnan sanoin: "aivan kuin olisit muuttamassa uuteen kotiin, jonka saat sisustaa ihan haluamallasi tavalla."

No nyt kun otit puheeksi, Seppo, niin joissakin astrologisissa vuosikatsauksissa on ounasteltu, että saatan muuttaa asunnosta toiseen jopa aivan konkreettisesti. Kuinka jännittävää! En vielä lainkaan tiedä minne olen menossa ja millaisen sisustuksen uuteen elämääni luonkaan. Se varmasti selviää aiemmin kuin arvaankaan, sillä Pluto ottaa ohjat, tilaa muuttoautonkin valmiiksi ja haluaa ylipäätään tuulettaa koko elämäni.

"Tänä aurinkovuonna on aika panna suurtuuletus käyntiin. Sinun on aika tulla ulos kaapista, sillä et kuitenkaan enää mahdu sinne. Samalla, kun tulet, avaa kaikki ikkunat maailman tuulten tulla raikastamaan koko elämäsi talon ummehtunut ilma."

Nyt kun tiedän mitä suurta ja mullistavaa on tulossa, avaan oven, jotta uusi rakkaus voi tulla sisään. Avaan ikkunat, jotta hengitän vapaammin. Avaan silmäni ja korvani, jotta uudet ideat voivat tulvia mieleeni. Ja avaan sydämeni, jotta sen valo pääsee paistamaan muillekin.

Tämä vuosi on minun. Ja se on täynnä auringonpaistetta.

Terveisin

Virpi Karjalainen
Kiinalaisen ja länsimaalaisen astrologian asiantuntija

VIIKON TUOTE: Auringon Paluu -tulkinta  

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...