Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.3.2019

Aurinkovoimat kiven alla

Tällä viikolla Aurinko tekee yhtymää Neptunukselle ja tietysti myös neliötä Jupiterille. Koko vuoden teema tiivistyy kolmen kuukauden välein Auringon liikkeen mukaisesti. Suomen poliittinen taivas on synkkien pilvien peitossa vanhustenhuollossa ja vammaispalveluissa tapahtuneesta armottomasta rahastuksesta ja voitontavoittelusta puolustuskyvyttömien kansalaisten terveyden kustannuksella. Päättävät tahot ovat tehneet isoja virheitä, joiden jo tapahtuneita seurauksia ei pysty millään korjaamaan. Rahakoneen sulkeminen tai edes tuloksesta tinkiminen ei taida olla poliitikkojen omistamien "auttamisfirmojen" listalla ihan ensimmäisenä korjausehdotuksia tulevaisuuden osalta laadittaessa.

Nämä julkisuuteen tulleet räikeät laiminlyönnit ovat silti vain jäävuoren huippu sosiaaliturvamme rappeutuvasta todellisuudesta, jonka suuntaa ei kenenkään ole helppo toiseksi muuttaa. Missään nimessä nykyiset päättäjät eivät sitä ole tekemässä ja siksi olisi paikallaan vaihtaa päättäjiä. Uusilla kasvoilla päättävissä elimissä ei ainakaan olisi omien voittojen turvaaminen estämässä tarpeellisten korjausten tekemistä ja tehokkaan oikeudenmukaisen valvonnan järjestämistä, jolle valtaosa kansalaisista varmasti antaa tukensa.

Jos asianosaiset "palvelusammon ja sotesammon" pystyyn polkaisseet henkilöt saisivat tehdä koko jutun uudelleen, niin varmasti he tekisivät sen huolellisemmin ja apua tarvitsevien osalta turvallisemmin. Silti päätavoitteena on ja pysyy verovarojen valuttaminen omaan pussiin mahdollisimman suurina voittoina. Valtiohan noista hoitokuluista suurimman osan maksaa. Siksi olisi luontevaa, että nämä laitokset olisivat valtion ja kuntien alaisuudessa, eikä yksityisten voittoa tavoittelevien yritysten omistuksessa, mihin koko soteuudistus tuntuu tähtäävän.

Ketään emme voi kuitenkaan syyttää yhtään mistään. Valtaa käyttävät ne, joille valta annetaan. Vastaavaan asemaan päästessään moni toimisi samalla tai lähes samalla tavalla, ellei itsellä olisi kokemusta vanhuksena, vammaisena tai heidän huoltajanaan siitä, kuinka vaikeaa, pelottavaa ja nöyryyttävää on olla tällaisen systeemin uhri.

Tällaiset virheet ja niiden jatkuminen ovat lopulta meidän kaikkien todellisuutta. En usko, että kukaan päättäjistä on tarkoituksella halunnut tuottaa pahaa oloa tuhansille ihmisille. Ahneus, kokemattomuus ja tietämättömyys käytännön olosuhteista ovat johtaneet kärjistyneeseen tilanteeseen.

Täsmälleen sama ilmiö toistuu tämän vuoden aikana meidän kaikkien elämässä ja etenkin tällä viikolla Auringon tehdessä yhtymää Neptunukselle ja neliötä Jupiterille. Olemme kaikki samassa valintatilanteessa kuin ryvettyneiden hoitofirmojen johtajat ja omistajat. Neptunus laittaa meidät vastaamaan omista "virhevalinnoistamme" takaiskujen muodossa. Maamme sosiaaliturvan tilaan emme voi valitettavasti vaikuttaa kuin julkaisemalla mahdolliset kokemuksemme tai äänestämällä jaloillamme. Oman elämämme suuntaan sen sijaan voimme vaikuttaa tuhat kertaa tehokkaammin hyväksymällä osan tekemistämme ratkaisuista rankaksi koulutukseksi vastoinkäymisten muodossa, jolloin matkamme jatkuu aiempaa viisaampina ihmisinä ja varmasti parempaan suuntaan.

Kaikki me teemme jatkuvasti asioita, joita emme tekisi, jos näkisimme seuraukset ennakolta. Astrologia, kirologia, tarotit, selvänäköisyyden lahja ja unet ovat monien muiden menetelmien ohella eräänlainen kaleidoskooppi tai profetia siitä, mitä saattaa olla tulossa ja etenkin siitä, millä tavalla varoittaviin ja virheitä ennalta ehkäiseviin tuntemuksiin tulee suhtautua. Tulevaisuuteen katsominen tässä hetkessä "hora skopein" on syntynyt halusta tehdä asioita mahdollisimman oikein - ei voitontavoittelun vaan elämän näkökulmasta. Jos on valittavana sadan miljoonan voitto tai elämä, niin kukaan ei edes vilkaise tuohon rahakasaan. Niin mitätätöntä se tosiaan on, mutta itselle todellista vasta sitten kun henkinen tietoisuus herää näkemään tämän valinnan jokapäiväisessä elämässä.

Nyt on suuri mahdollisuus seurata omaa intuitiota ja tehdä valintoja oman elämän ja oman mission näkökulmasta. Vammaisten lasten ja aikuisten elämää ja ongelmia läheltä seuranneena näen alussa mainitsemani asiat tällaisessa valossa ja uskallan kirjoittaa niistä oman mielipiteeni (En siis astrologian kantaa vaan omani). On ymmärrettävää, että asioista tietämättömät ja hätää kokemattomat eivät ole kanssani samaa mieltä ja se on silti heidän kiistämätön totuutensa ja oikeutensa.

Jokaisella on oma valinta tehtävänä tällä viikolla ja tästä eteenpäin elämän loppuun saakka. Yksi vaikuttamisen mahdollisuus on osallistua äänestyspaikoilla Kehitysvammaisten tuki ry:n avustamiseen hyvän mielen antavalla summalla. Itsekin olen jossain päin keräyslipasta kannattelemassa ja tuiki tarpeellista apua vastaan ottamassa. Tässä on hyvä syy lähteä äänestyspaikalle, vaikka sitten jättämään auttavan roponsa lisäksi tyhjän lipukkeen, ellei sopivaa ehdokasta tunnu olevan tarjolla.

Virheen parempi nimi on "uusi mahdollisuus." Olkoon se tämän viikon mottomme.

VIIKON TUOTE: Auringon Paluu -tulkinta

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...