Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.2.2019

vieraskirjoitus:

Kaikki se mikä on rakkauden tiellä

Lauantaina 23.2. on Venuksen sekä Pluton tarkka yhtymä kauriin merkissä. Ne ovat Kuunlaskusolmulla niin kutsutussa `menneisyyden pisteessä`. Venuksen ja Saturnuksen yhtymä on hiipumassa, mutta sekin tuntuu yhä. Venus on rakkauden, arvomaailman, elämästä nauttimisen sekä kauneuden planeetta. Se on meissä oleva feminiininen puoli. Saturnuksen yhtymä Venukselle on herättänyt meissä ja elämässämme olevia rajoja ja rajoitteita pintaan. Se on saattanut tuntua käsijarrulta, mikä on jarrutellut silloinkin kun emme olisi sitä toivoneet. Tämä on mahdollisesti herättänyt turhautumisen ja ärsyyntymisen tunteita, aivan kuin kivi kengässä tulisi aina takaisin, vaikka sen kuinka ottaisi pois. Pluto on intensiivisempi ja dynaamisempi. Koska nämä ovat Kuunlaskusolmulla, menneisyyden kokemuksen ja muistot yleensä nousevat pintaan, puhumattakaan tämän hetken kokemuksista. Näiden `sekoittumista` keskenään voi olla vaikea erottaa. Rakkaudessa niin kuin elämässäkin on monenlaisia riskejä. Joskus saatamme pitää kiinni asioista, millä ei lopulta tarvitsisi olla aivan niin isoa merkitystä elämän mittasuhteessa. Joskus taas olisi hyvä pysähtyä ja kiinnittää huomio asioihin, mitkä tuntuvat merkityksettömiltä, mutta piilovaikuttavat elämäämme enemmän kuin huomaammekaan. Elämämme on harjoittelua ja tasapainottelua koko elämän ajan. Samainen asia voi tuntua turhauttavalta, mutta se on myös lempeä ja armollinen.

Uranuksen neliö Pluton ja Venuksen yhtymälle sekä Kuunsolmuille muodostaa Suuri-risti kuvion. Kuunsolmut, Saturnus, Venus sekä Pluto ovat positiivisissa kulmissa Merkuriukseen nähden, sen ollessa kalojen merkissä. Merkurius on loittonemassa Neptunuksesta ja asioista kiinni saaminen voi tuntua pikku hiljaa helpommalta. Ajatuksellinen, älyllinen ja oivaltava keskustelu itsensä tai muiden kanssa voi olla rikastuttavaa. Toki on hyvä huomioida, ettei vahingossa odota muilta avaimia omaan elämään. Jokaisen `oman kodin avaimet` ovat henkilökohtaiset. Meillä on vastuu itsestämme sekä omasta toiminnastamme ja tämä on suurin avain mitä voimme saada. Se ei ole aina helppo, eikä se ole `lottovoiton kaltainen onnenkantamoinen`. Mitä jos tämä elämä kaikkine kolhuineen, haasteineen ja kipuineen onkin se lottovoitto?

`Jotta voit elää, kannattaa ajatella myös kuolemaa.` - Karita Palomäki,  ote kirjasta Elämää voi aina parantaa

Suosittelen tutustumaan tähän kirjaan. Löytyy myös kirjastosta. Joskus tuntuu että suljemme mielestämme asioita, mitä emme halua ajatella. Se on normaalia ja monin paikoin myös tarpeellista. On asioita, mille on tärkeää että ajoitus on oikea, jos vain voimme vaikuttaa siihen. Olen huomannut että ihmiset, jotka esimerkiksi työnsä puolesta ovat paljon tekemisissä kuoleman kanssa, usein elävät hieman erilaisella otteella. He ovat väistämättä joutuneet kohtaamaan tätä `piilossa olevaa mörköä, mistä ei puhuta, ettei se tulisi todelliseksi`. Olen huomannut että kuolemasta puhumiseen saattaa liittyä myös taikauskoa. `Jos siitä puhuu, sitä vetää puoleensa`- periaatteella. Yhtä varmaa kuin että olemme syntyneet, on että tulemme kuolemaan jossain vaiheessa. Joskus luulin, etten pelkää kuolemaa. Toimin vapaaehtoisena saattohoidossa ja puhuin erään siellä toimivan ihmisen kanssa, että minua huolestuttaisi se, miten lapsilla ja puolisolla menisi kuvitteellisen kuolemani jälkeen. Olenko tehnyt kaikkeni että heillä olisi parempi ja helpompi olla ja että elämä ottaisi heistä kopin. Hän sanoi että kuolemassa on edelleen asioita mitkä huolestuttaa ja pelottaa minua. Tajusin että hän on oikeassa.

`Pimeyden lailla nöyryys tuo esiin taivaalliset valot.`- Henry David Thoreau

Tarkoitus on huomata, että jos luet tätä, olet todennäköisesti hengissä. Mitä elämäsi on nyt? Mitä vahvuuksia ja mitä haasteita se pitää sisällään? Mitä toivot elämältä? Mitä voit tehdä sen eteen? Mitkä ovat asioita mihin et välttämättä voi nyt vaikuttaa? Joskus `kesken kaiken elämän` pysähtyminen, vaikkapa teekupin äärelle, on parasta mitä voit siinä hetkessä tehdä. Sen äärellä on parannettu monta maailmaa, usein vielä ilman fyysisiä tekoja tai ponnisteluja.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

VIIKON TUOTE: Parisuhde Paremmaksi  –tulkinta kahden yhdessä elävän tai keskenään seurustelevan ihmisen keskinäisiä kemioita. Miten minä toimin tässä suhteessa ja miten tuo toinen toimii?

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...