Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.2.2019

Venuksen suudelma

Nyt alkavalla viikolla Venus tekee yhtymää Saturnukselle heti viikon alussa ja sitten vielä yhtymää Plutolle loppuviikolla. Saamme siis viettää koko viikon Venuksen syleilyssä. Alkemian näkökulmasta katseltuna pääsemme nyt rakentamaan itsellemme ilon ja rakkauden täyttämää tulevaisuutta hyvin yksinkertaisella tavalla, eli osoittamalla kiitollisuutta kaikille ja kaikesta. Blogin kommenteihin toivon käytännön tekoja ja oivalluksia sekä kiitollisuuden osoittajan että vastaan ottajan näkökulmasta. Jokainen positiivinen kommentti vahvistaa Venuksen viikon voimaa kommentoijan elämässä ja aivan varmasti monen lukijan elämässä. KIITOS jo etukäteen.

Itse pääsin testaamaan tätä ideaa jo ennakkoon erään asiakkaani soittaessa skypeluuriini, jota en jostain syystä ollut saanut toimimaan moneen päivään. Torstai-iltana lopulta onnistuin saamaan linjan auki ja ehdin kuulla vihaisen äänen: "P...keleen huijari, ei vastaa", jonka jälkeen yhteys katkesi. Sitten puhelin soi uudelleen ja yli 20 turhaa soittoyritystä tehnyt henkilö sai minuun yhteyden ja ihmetteli kun en ole jo soittanut poliisille puhelinhäirinnästä. En ollut lainkaan pahoillani kärkevästä kielenkäytöstä, koska en kokenut sellaista ansainneeni. Tapaus kuitenkin osoitti, kuinka väärillä kriteereillä usein syytämme muita ihmisiä milloin mistäkin. Tässä tapauksessa molemmille jäi hyvä mieli.

Havahduttava alkemian sääntö on se, että ilman ihan jokaista, pienintäkin elämäämme vaikuttavaa seikkaa, meitä itseämme ei olisi lainkaan olemassa. Pienimmätkin omat reaktiomme ja päivittäiset valintamme vaikuttavat tulevaisuudessa eteemme tuleviin tilanteisiin. Venus viikolla katselemme asiaa positiivisesta näkökulmasta ja tutkimme, mitä kaikkea rakkaudellinen suhtautuminen voikaan saada aikaan elämässämme. Voin vakuuttaa, että kysymys on suunnattoman suurista asioista.

Tällä viikolla ilo ja rakkaus vakiinnuttavat paikkansa elämässämme, mikäli vain päästämme sen tapahtumaan. Päästäminen tarkoittaa, että etsimme tietoisesti ja hereillä pysyen hyvää kaikista kohtaamistamme asioista ja ihmisistä. Runsaan bonuksen saamme siitä, että osoitamme konkreettisesti kiitollisuutemme mahdollisimman monelle vastaantulijalle viikon kuluessa. Vaikka tiedämme, että tällaisesta suhtautumisesta on odottamassa aivan uskomaton palkinto, lankeamme helposti syyttelyn ja vihastumisen ansaan. Silloin riittää, kun huomaa sen mahdollisimman pian ja korjaa sen mitä on korjattavissa, mutta pelkkä tietoiseksi tuleminen omasta mokasta on jo jättiloikka eteenpäin omassa henkisessä kehityksessä.

Suosittelen antamaan Venuksen suudelman (kiitollisuuden osoituksen) kaikille läheisille, mutta aivan erityisesti omalle kumppanille. Kumppanille jota ei voi olla olemassa ilman jokaista joskus vähemmän mukavaa piirrettä tai käyttäytymismallia. Minä ja sinä olemme kokonaisuuksia pienistä osista, joista jokainen on täysin välttämätön olemassaolollemme. Näiden joskus harmillisilta tuntuvien piirteidemme kanssa kohtaamme toisen lähes samanlaisen koostumuksen. Nämä kohtaamiset vievät elämäämme eteenpäin ja auttavat ymmärtämään ensin itseämme ja sitten myös toista kaikkine osinemme.

Astrologisesti näitä ihmeellisiä palapelin palasia ja niistä aiheutuvia tuntemuksia pääsee parhaiten tutkimaan karttavertailussa, joka sisältyy Parisuhde Paremmaksi tulkintaan. Siinä eivät ole läheskään kaikki palaset, mutta kuitenkin sen verran, että pääsee alkuun keskinäisen ymmärryksen kehittämisessä pidemmälle ja pidemmälle. Tulkinnan lukeminen välillä naurattaa ja välillä itkettää, mutta etenkin yhdessä tehtynä se aivan varmasti auttaa näkemään itsensä ja toisen aiempaa paremmassa ja rakastetummassa valossa. Joskus se auttaa ymmärtämään, että tämähän oli sitten tässä, joka sekin on hyvä uutinen.

Omaan Venuksen värittämään palapeliisi pääset tutustumaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...