Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Sian Vuosi 2019

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2019

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2019. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.2.2019

Minä ja Mentalisti Jenni Sofia

Tallensin videolle juttutuokioni mentalisti Jenni Sofian kanssa. Hänen kokemuksensa siitä, kuinka paljon ihminen voi vaikuttaa omaan elämäänsä ajatustensa kautta, tuntuu kohtaamisemme jälkeen entistäkin hämmästyttävämmältä. Meillä on todellakin mahdollisuus purkaa kosmoksen salaista koodia alitajuntaamme kuuntelemalla ja kuulemaamme luottamalla. Videolta selviää, että Jenni on karttansa perusteella myös alkemisti ihan henkeen ja vereen. Anna videonkatseluhetki itsellesi vaikka ystävänpäivälahjaksi. Sen jälkeen luotat omiin mentalistin lahjoihisi vieläkin enemmän.

Nyt alkaa YSTÄVÄNPÄIVÄ viikkojota astrologisesti valaisee Venuksen yhtymä Saturnukselle vielä noin viikon verran ystävänpäivän jälkeen. Myös Merkurius tekee yhtymää Neptunukselle ystävänpäivästä eteenpäin viikon ajan. Tulevat kaksi viikkoa ovat satumaista aikaa oman alitajuntasi avaamiselle ja ihanien mahdollisuuksien tiedostamiselle niin ihmissuhteissa kuin työkuvioissa. Päästä Sinussa asuva mentalisti ohjaamaan elämääsi ihanaan suuntaan.

LOISTAVA KEINO alitajuntasi viisauden tiedostamiselle ovat Tarot-kortit. Kokemuksesta tiedän, että tällaisen jakson aikana tarotpöydän viestit uppoavat hedelmälliseen maaperään. Niiden avulla saat luottamusta ja varmuutta sisälläsi olevalle viisaudelle, joka ohjaa Sinua tekemään oikeita ratkaisuja tulevien kahden viikon aikana. 

YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJANA saat 14.2. klo 24.00 saakka kaksi tarot 5 korttia pöytää yhden hinnalla.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan pöytien tekemistä parhaan ystävän tai parhaiden ystävien kanssa yhdessä. Voidessasi jakaa oman pöytäsi tunnelman toisen ihmisen kanssa, vahvistat samalla uskomattoman paljon luottamusta omiin tärkeisiin päätöksiisi. Päätöksiin, joissa on nyt Venuksen lyömä rakkauden leima.

Tutustu ystävänpäivätarjoukseeni tästä.

Katsele Minä ja Mentalisti video tästä


SATUMAISEN IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ  t. Seppo ja Jenni Sofia

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}

Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...