Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

8.2.2019

vieraskirjoitus:

Sisäinen tietäjämme

Sunnuntaina 10.2. Merkurius siirtyy vesimiehen merkistä kalojen merkkiin. Merkuriuksen ja Vestan yhtymä värittää viikonloppua sekä alkavaa viikkoa vahvasti.  Samoin muidenkin asteroidien vaikutus on suuri. Ceres sekä Juno tekevät neliöt Merkuriukselle ja Pallas kolmion.  Avataanpa tätä hieman. Merkurius edustaa kommunikointia, älyä sekä järjellistä ajattelua. Siihen liitetään tiedon sisäistäminen sekä vastaanottaminen. Se on `kirjailijoiden ja kaupankäynnin` planeetta. Vesta on valonkantajan, omistautumisen sekä seksuaalisuuden asteroidi. Ceres liitetään hoivaviettiin sekä ravintoon. Juno on henkisen yhteyden asteroidi. Siihen liittyy kumppanuus ja parisielu teemat.  Pallas taas on älyllisyyden henkinen soturi. Tiedollisesti sekä taidollisesti se edustaa feminiinistä voimaa hyvin eri tavoin kuin esimerkiksi Ceres. Nyt kun nämä kaikki tekevät vahvoja kulmia Merkuriukselle, olemme tienristeyksessä, missä joka puolelta tulee hieman erilaisia energioita. Uranuksen sekä Marsin sekstiili Merkuriukselle lisää sähäkkään ja dynaamisen tunnelman. Ajassa on voimaa ja voisi ajatella että meillä on yhteys korkeampaan minään, joka neuvoo `tulevaisuuden viisaudella` meitä eteenpäin.

Tämä voi tuntua ja kuulostaa sekavalta, mutta tähän kannattaa keskittää aikaa ja rauhaa. Ajattele vaikka että olisit neljän tien risteyksessä. Jokaisessa tienpäässä olisi tietäjä, joka edustaa hieman erilaista tietoisuutta.  Jokaisella näistä olisi sinulle sanottavaa, ja näiden kaikkien tarkoitus olisi auttaa sekä valaista polkuasi. Vaikka siinä voi olla ristiriitoja, niitä tulee puntaroida ja tunnustella, jotta tasapainopiste löytyy. Ristiriitoja meissä itsessämme, elämässämme sekä ajassa löytyy todennäköisesti aina. Mitä sinun sisäiset tietäjäsi pyrkivät sinulle kertomaan? Kuinka voisit edesauttaa, jotta voisit keskittyä kuulemaan sanoman vielä paremmin?

Vanha cherokee-intiaani kertoi eräänä iltana lapsenlapselleen ihmisten sisällä tapahtuvasta taistelusta. Hän sanoi: ”Poikani, meidän kaikkien sisällä taistelee kaksi ’sutta’. Toinen on Paha. Se on kiukku, kateus, mustasukkaisuus, suru, katumus, ahneus, ylimielisyys, itsesääli, syyllisyys, inho, alemmuudentunne, valheet, väärä ylpeys, ylemmyydentunne ja ego. Toinen on Hyvä. Se on ilo, rauha, toivo, tyyneys, nöyryys, lempeys, hyvänsuopuus, empatia, anteliaisuus, totuus, myötätunto ja usko.”

Lapsenlapsi ajatteli asiaa hetken ja kysyi sitten isoisältään: ”Kumpi susi voittaa?”

Vanha cherokee vastasi yksinkertaisesti: ”Se, jota ruokit.”

Christopher K. Germer; Myötätunnon tie

Marsin ja Uranuksen tarkka yhtymä oinaan merkissä on keskiviikkona 13.2. Tämä tuntuu ja vaikutta jo nyt, mutta jatkaa vahvistumistaan. Mars on omassa merkissään oinaassa, joten se on tupla vahvana. Pallas feminiinisenä tiedon ja taidon soturina on oppositiossa Marsin sekä Uranuksen kanssa. Saatamme toimia impulssin varassa, vaikka sisäinen viisautemme neuvoisi toimimaan toisin. Pluton ja Marsin välinen neliö tuntuu vielä ja tämäkin tuo paineensa, kuin yrittäisimme päästä `ahtaanpaikan kammosta` irti.  Silti harkintaa tarvitaan. Voimme vaikka miettiä `sijaistoimintoja` liikunnan, kaappien siivouksen tai tekemättömien asioiden suhteen. 

`Ihminen kantaa sisällään jotakin itseään suurempaa.` -Antoine de Saint-Exupéry

Nyt meillä on mahdollisuus ajallisesti saada kiinni tästä sisäisestä viisaudesta, minkä kautta ohjautuminen on enemmän kuin mitä pelkkä ` päivätietoisuuden tuottama järki` kertookaan. Toki sillekin on paikkansa, mutta usein annamme sille liian suuren tilan ja näin emme ehkä aina osaa kuunnella sisäistä ääntämme tarpeeksi. Oivaltavaa viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...