Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.2.2019

Sikamaisen kiinalainen vuosi alkaa nyt

Otsikon tarkoitus oli provosoida mahdollisimman moni lukemaan tätä juttua. Ei siksi, että tiedossa olisi erityisiä hankaluuksia, vaan siksi että Sian vuosi on yksi kiinalaisen astrologian onnekkaimmista jaksoista. Tässä pari maistiaista Sian vuodesta. Paljon tarkemmat kuvaukset löytyvät täältä: Kiinalainen Sian vuosi kaikille merkeille

"Veden pinnan alla muhii syvää viisautta, henkistä kasvua ja sisäisen tiedon jalostumista kirkkaaksi timantiksi. Uskonnollisten kuppikuntien tiukat ja suvaitsemattomat rajatkin saattavat alkaa pikkuhiljaa sulaa, jolloin ihmisille syntyy syvä uskonnollisuuden ja henkisyyden sisäinen tarve, jossa ei enää erotella mihin uskontoon toinen kuuluu ja millaista pientä pränttiä kukin on tottunut tavaamaan, ja minkänäköisestä kirjasta. Tämä koko maailmaa auttava henkinen kehitys vaatii tietenkin aikansa, mutta se alkaa nyt Maa-Sian vuonna, meidän kaikkien onneksi."

"Veteen liittyvät innovaatiot, uudet teknologiat ja keksinnöt, salaisuudet ja viestintäskandaalit voivat kuplia pinnan alla ennen kuin pulpahtavat pintajännitteen läpi ja aiheuttavat suuren aallon, joka pyyhkäisee kaikkien yli. Yin Maa ohjaa vesienergiaa kuitenkin oikeaan suuntaan, jolloin potentiaali suuriin kehitysaskeliin on mahdollinen esimerkiksi avaruusteknologian parissa ja viestintäteknologian alalla. Mikä someilmiö meidät vielä villitsee, sitä voimme kansan parissa nyt vasta arvailla, mutta jotain uutta meidän päämme menoksi jo parhaillaan keksitään. Se voikin olla sitten se seuraava iso juttu, kuten Facebook tai Instagram aikoinaan. Avaruuteen pyritään taas uudella innolla ja välineistöllä ja tuodaan uutta tietoa tuliaisina takaisin. Ihminen haluaa laajentaa reviiriään tähtipölyä päin ja tutkia avaruuden rajattomia salaisuuksia." Tesla vapautti kaikki patenttinsa juuri nyt Sian vuoden alkaessa yhteisen hyvän nimissä. Toim huom. Kannattaa lukea koko tarina tulevan vuoden tunnelmista.

Jokaiselle kiinalaiselle horoskooppimerkille löytyvät loistavat ohjeet menestyksekkään Sian vuoden varmistamiseksi. Meikä Apinalle luvattiin mm. tällaista: "Maa-Sian vuonna Apinalle paistaa päivä puolikirkkaalta taivaalta ja saattaa olla korkea aika päivittää aurinkolasit uusiin, joissa on häikäisynestosuoja ja kovapinnoite. Nyt nimittäin menee lujaa. Etenkin työelämässä Apina tuntee oikeat ihmiset ja saa apua juuri silloin kun sitä tarvitseekin. Muista vaan avata suusi ja mainita, mistä nyt kenkä puristaa, ja pian sinulla onkin jo uusi entistä ehompi kenkäpari vanhojen tilalla! Taitaa olla oikein italialaista käsityötä ja nappanahkaa."

NYT JUHLITAAN KIINALAISTA UUTTA VUOTTA!

Käy lukemassa omat menestysevääsi täältä: Kiinalainen Sian vuosi kaikille merkeille

P.S. Kannattaa tutustua tulkintasi lopussa mainittuun UUTUUS: Bazi-tulkintaan. Se on upea ja todella kattava paketti eri luonteenpiirteistä kiinalaisten merkkien valossa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...