Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.1.2019

vieraskirjoitus:

Tutkimusmatkalle

Maanantaina 21.1. olleet Täysikuu sekä täydellinen Kuunpimennys ovat takana, mutta sen jälkimainingit tuntuvat vielä.  Aika on ristiriitainen. Jupiterin yhtymä Venukselle jousimiehen merkissä on tulinen, optimistinen ja innostunut. Jupiter sekä Venus ovat kolmiossa Marsiin, sen ollessa oinaan merkissä. Tätä voisi jo kutsua intohimoiseksi ajaksi, missä `tulet kohtaavat ja lietsovat toisiaan`.  Jupiterin mukana olo laajentaa edellä mainittujen reviirejä ja näin maailmanvalloitus voi alkaa. Sitten se kuuluisa mutta. Neptunuksen neliöt Venukselle sekä Jupiterille saattaa sumentaa näkökenttää niin, että emme välttämättä huomioi realiteetteja niin kuin pitäisi. Saatamme katsoa tulevaisuutta ja toiveita vaaleanpunaisten ja vuoroin mustien lasien läpi. Ylioptimistinen ja pessimistinen suhtautuminen vaihtelevat ajassa aaltoliikkeen tavoin. Ehkä tärkeintä olisi käyttää mielikuvia voimaannuttavina sekä herättävinä voimavaroina, mutta samalla muistaa tämän hetken realiteetit. Jos koemme, ettemme voi olla onnellisia ennen kuin olemme saavuttaneet unelmamme, sammutamme jo siihen tarvittavan liekin. Jos taas liekki toimii lyhtynä, olemme matkalla etsimässä päämäärää ja siihen tarvittavia työkaluja, emme vain toivomassa sitä.

Saturnus sekä Pluto ovat neliössä Marsiin, sen ollessa oinaan merkissä. Saturnuksen ohitus alkaa pikku hiljaa väljentyä ja Pluton neliö tarkentumaan. Mars on omassa merkissään oinaassa ollessaan ja tulipainotteisuus on alkukantaisimmillaan.  Pluton ja Saturnuksen `rajoitteet ja pakotteet`, voivat saada savun nousemaan korvista. Tämä saattaa nostaa kitkan kautta aggressioita pintaan.  Toisaalta tämä suojelee meitä ylilyönneiltä. Siinä missä Neptunuksen ja Jupiterin kautta saatamme mennä pilvilinnoista maanalaisiin tunnelmiin, Saturnus varsinkin tuo järkeä ja `pakollista malttia` mukanaan. Pluton neliö ei kysele. Sen tuomat viestit nousevat maanjuurista ja soluista kehotietoisuuteen asti ja voimavarat kertovat hyvin selkeästi onko rahkeita toimia vai tuleeko vielä ottaa hieman lisäaikaa suunnitelmille. Sekä Saturnus että Pluto ovat `ankaria` ja koen ne tätä kautta myös turvaksi. Meillä kaikilla on rajamme sekä rajoitteemme. Se ei tarkoita ettei niitä voisi ylittää, mutta niitä ei voi ylittää kerrasta rajattomasti. Ei ole pikatietä onneen. Samanaikaisesti sekä Saturnus että Pluto oikaisevat `selkärankaa` kestävään suuntaan.  Alamme katsomaan painolastejamme isommasta mittasuhteesta käsin ja näin voimme löytää olennaisimmat avaimet.

`On kaksi tapaa saada kylliksi; joko niin, että hankkii aina vain lisää tai niin, että alkaa haluta vähemmän.`-G.K. Chesterton

Aurinko ja Merkurius ovat yhtymässä vesimiehen merkissä. Uranuksen sekä Pallaksen neliöt edellä mainituille alkavat väljentyä. Vesimies painotteisuus on parhaimmillaan visionääri, jolla on toinen jalka tulevaisuudessa. Auringon ja Merkuriuksen yhtymä on oivaltava, älyllinen ja tämän kautta voi löytää yllättäviäkin ratkaisuja.  Perjantaina 25.1. Ceres siirtyi jousimiehen merkkiin. Ceres sekä Khiron ovat kolmiossa keskenään ja sekstiilissä Auringon sekä Merkuriuksen kanssa. Khiron ja Ceres liittyvät eheytymiseen sekä hoivaan.  Meillä on mahdollisuus löytää ravitsevia ja hedelmällisiä ratkaisuja, jos vain uskallamme katsoa tarpeeksi laajan perspektiivin läpi elämäämme.  Sopiva uteliaisuus on hyvästä, kun siinä on mukana sopiva määrä kärsivällisyyttä.

`Kun rakennat siltoja, voit myös ylittää niitä.`-Rick Pitino

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...