Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.1.2019

Alkemia sarja osa 10 / Armahdus

Ihminen sairastuu aina vallanhaluun

Kukapa ei haluaisi olla oikeassa, kun syntyy väittely ihan mistä asiasta tahansa. Siinä oman totuutensa puolesta väitellessä ei tule ensimmäisenä mieleen, että se olisi sairasta. Alkemian näkökulmasta ero terveen ja sairaan ilmaisun välillä on hiuksen hieno. Oman mielipiteen kertominen on suotavaa aina, kun se tähtää vilpittömään haluun auttaa kuuntelijaa tavalla tai toisella. Sen pidemmälle ei sitten pitäisikään mennä. Valinta tulee jättää kuulijalle. Silloin omassa tekemisessä yhdistyy auttamishalu ja nöyryys.

Vallanhalun yleisin toteutuma on sairaus.

Olemme todella ankaria vaatimaan itseltämme konkreettisia tuloksia kotiaskareista työtehtäviin ja omaan menestymiseen opiskelussa, ihmissuhteissa, ammatissa tai omassa yritystoiminnassa. Vallanhalumme nimeäminen onnistumisen tai onnellisuuden haluamiseksi ei lainkaan paranna tilannetta. Yrittäessämme olla hyviä, pidettyjä, hyväksyttyjä ja elämässämme onnistuneita, ylitämme usein omat resurssimme ja sairastumme ensin väsymykseen, haluttomuuteen tai turhautumiseen, jotka lopulta muuttuvat vakavammiksi fyysisiksi tai psyykkisiksi sairauksiksi.

Valta on yritys olla itse alistumatta lakiin ja velvoittaa muut alistumaan tahtoonsa.

Kaikissa väittelyissä on poikkeuksetta kysymys vallanhalusta ja yrityksestä saada toinen ihminen taipumaan minun ideani tai näkökulmani taakse milloin minkäkinlaista väkivaltaa käyttäen. Muistan, kuinka tuhannen monta kertaa olen kuvitellut tietäväni, mitä jonkun toisen pitäisi tehdä ja todenneeni hiukan myöhemmin olleeni täysin väärässä. Todellisuudessa voin olla ja itse asiassa olen aina ehdottomasti oikeassa omia päätöksiä tehdessäni, mutta en koskaan ole oikeassa asettaessani jonkun toisen tekemän päätöksen kyseenalaiseksi.

Vasta kun ihminen on valmis ottamaan vastuun kaikesta, mitä hän kokee ja mitä hänelle tapahtuu, hän löytää elämälleen tarkoituksen.

Tällainen nöyryys nopeuttaa suunnattomasti omaa henkistä kehitystä ja auttaa luottamaan jokaisen ottamasi askeleen suureen tarkoitukseen. Ellei se askel vienyt heti oikeaan (hyvältä tuntuvaan) suuntaan, on se kuitenkin ollut välttämätön kokemus suunnan vaihtamiseksi ja uuden valinnan tekemiseksi ”vahingosta” viisastuneena. Ellet olisi tehnyt kaikkea tähänastisessa elämässäsi juuri siten kuin olet tehnyt, Sinua ei olisi lainkaan olemassa. Jokaisella pienimmälläkin askeleella ja teolla on oma pyhä tarkoituksensa, jota on opittava kunnioittamaan.

Tarkoituksettomuus on vastuusta luopumisen hinta.

Vastuun ottaminen on yksinkertaisesti omasta elämästään päättämistä tietoisesti. Vastuuttomuutta on kuvitella, että et tee jokaista päätöstäsi täysin omasta vapaasta tahdostasi, jota ohjaa joko vallanhalu tai nöyryys elämän edessä. Luopuessasi tästä vastuusta kadotat vääjäämättä myös tarkoituksen elämästäsi. Vastuun kantaminen edellyttää itsesi hyväksymistä sellaisena kuin olet. Se on henkistä soturiutta, joka ymmärtää, että ympärilläsi oleva vallanhalu hyökkää lähes kaikkea tekemistäsi vastaan raskaalla aseistuksella. Jokaisen hyökkäyksen takana on halu käyttää valtaa Sinun elämäsi alistamiseksi jonkun toisen tahtoon.

Olen monta kertaa kysynyt asiakkailtani, kenelle he haluaisivat antaa vallan päättää omasta elämästään. Vielä kertaakaan kukaan ei ole onnistunut nimeämään sellaista henkilöä. Silti moni edelleen väittää, että joku tai jokin tekee hänen elämästään vaikeaa tai jopa helvettiä. Tällaisessa tapauksessa valtuutus on annettu oman vallanhalun nimissä. Halu säilyttää elintaso, työpaikka, ihmissuhde, lapsisuhde, rakkaussuhde tai arvostus yhteisön silmissä ovat kaikki vallanhalun ilmentymiä. Näillä omilla haluilla ja pyrkimyksillä tehdään alistumisesta toisen tahtoon hyväksytty menettely, joka valitettavasti ja poikkeuksetta lisää pahaa oloa ja ahdistusta ihmisen sisällä.

Valaistunut ihminen ei tee hyvää eikä pahaa. Hän uskaltaa vain olla sitä mitä on!

Kun pääsee itsensä kanssa tähän puhtaan olemisen pisteeseen, huomaa yllättäen löytäneensä tarkoituksen kaikille teoille, ratkaisuille ja päivittäisille valinnoille heti niitä tehdessään. Seuraukset eivät koskaan ole hyviä tai huonoja, mutta vain seurausten avulla ja ne itsesi aiheuttamiksi hyväksyen, voit ottaa uuden askeleen, tehdä uuden ratkaisun ja valinnan johonkin suuntaan. Eteen, taakse tai sivulle, sillä ei ole mitään väliä, mutta tiedät koko ajan tekeväsi itsenäisiä päätöksiä. Olet löytänyt Sisäisen Soturisi, OLET VALAISTUNUT!

Valaistuneeksi ei voi koskaan tulla, valaistunut voi vain olla

Jokainen meistä tipahtaa uudelleen ja uudelleen vallanhalun ansakuoppaan. Se on ihan ok ja lopulta välttämätöntä oman Valon löytämiseksi uudelleen ja uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Pahan olon yllättäessä voit aina kaivaa tämän esoteerisen vihkosen esiin ja tarkastella omaa elämääsi sen valossa tai sitten vain asettua yhteyteen maailmankaikkeuden kanssa jonkinlaisen meditaation muodossa. Sinun tulee antaa itsellesi armahdus uudelleen ja uudelleen, loputtomasti.

Astrokalenteri on valossa pysymisen tai valoon löytämisen henkilökohtainen ja täysin yksilöllinen ohjekirja, opas päivittäiseen alkemiaan. Se kysyy lähes joka päivä: Kuka päättää Sinun elämästäsi? Usein se myös kertoo, miksi siitä olisi juuri tänään hyvä päättää ihan itse. Tulkinta ei anna ratkaisua, mutta se auttaa ratkaisun tekemisessä oman todellisen tahtotilasi mukaisesti. Tutustu astrokalenteriin tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto




Odota hetki ...