Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.1.2019

Kuunpimennys, Sirius, Plejadit ja keskusaurinko 21.1.2019

KUINKA ISO JUTTU TÄMÄ ONKAAN?

Täydellinen kuunpimennys on alla olevan linkin ja tietolähteiden mukaan todella voimakas ja osa väittää, että yksi voimakkaimmista ihmiskunnan historiassa. Tuollaisen määritelmän tekeminen on väkisinkin pelkkää spekulaatiota, mutta silti pimennyksen yhteys universumin keskipisteeseen, Siriukseen ja Plejadeihin on mielestäni tutkimisen arvoinen juttu. Tutkiminen onnistuu ihan keneltä tahansa hiljentymällä maailmanlaajuiseen massameditaatioon maanantaina 7:11 - 7:31 väliseksi ajaksi. Hiljentymisen yhteydessä voi omassa mielessään luoda kuvan energialinjasta maapallolta keskusaurinkoon Siriuksen ja Plejadien kautta. Sitten vain ollaan hiljaa ja annetaan energian virrata ilman odotuksia, ajatuksia tai muita häiriöitä.

Englanninkielinen sivusto massameditaatiosta

Tätä pientä johdantoa seuraavassa blogissaan Johanna muistuttaa alitajunnan osuudesta kaikissa tekemissämme päätöksissä. Asiayhteys tähän pimennykseen on mitä oivallisin. Ei tarvitse tietää mitä tapahtuu, riittää kun on yhteydessä. Sen jälkeen voi luottaa siihen mitä tapahtuu. Ihan lopussa on tietoa Johannan tulkintapäivistä Helsingissä 26.-27.1.2019

Täysikuu ja Kuunpimennys toimivat siltana alitajuntaan / Johanna Vilén

Maanantaina 21.1. klo 7:16 on Täysikuu leijonan merkissä ja täydellinen Kuunpimennys. Samoihin aikoihin on Aurinko siirtynyt vesimiehen merkkiin. Kuu on Kuunnoususolmulla ja Aurinko, Merkurius sekä Pluto Kuunlaskusolmulla. Uranus sekä Pallas Athene ovat oppositiossa keskenään ja neliöissä kaikkiin edellä mainittuihin tekijöihin. Kun Aurinko valaisee Kuunlaskusolmua eli `menneisyyden pistettä`, se nostaa päivänvaloon menneisyyden teemoja, tunteita sekä kokemuksia. Kuu, alitajunnan sekä sielun symbolina, valaisee Kuunnoususolmua eli `tulevaisuuden pistettä`. Siinä missä Aurinko edustaa maskuliinista energiaa, Kuu edustaa feminiinistä energiaa. Yhtenä parivaljakkona voisi käyttää myös päivätietoisuutta sekä alitajuntaa. Khiron on kolmiossa Cereksen kanssa sekä nämä ovat kolmiossa Kuuhun sekä Kuunnoususolmuun ja sekstiilissä Aurinkoon, Merkuriukseen sekä Kuunlaskusolmuun. Parantavat energiat virtaavat ja eheyttävät kun vain annamme niille niiden tarvitseman tilan ja ajan. Merkuriuksen ja Pluton yhtymä Kuunlaskusolmulla vahvistaa menneisyyden tiedostamista ja vaikeidenkin asioiden kohtaamista.

Jupiter sekä Venus ovat yhtymässä jousimiehen merkissä sekä kolmiossa Marsiin, sen ollessa oinaan merkissä. Siinä missä `yölliset` puolet on vahvasti esillä, tämän kuvion myötä ovat myös fyysiset, intohimoiset ja tuliset tunnelmat roihussaan. Neptunuksen neliöt Venukselle ja Jupiterille saattavat aiheuttaa hieman ristiriitaisia ja sumentavia tunnelmia. Saturnuksen ja Marsin välinen neliö saattaa tuntua `kurinpalautukselta`, jos lähdemme liian kauas pilvilinnoihin. Keskittäisin tätä aikaa ennen kaikkea henkisen tasapainon ja yhteyden vaalimiseen sekä niiden vahvistamiseen ennemmin kuin ihmissuhde selvittelyihin. Kun selvitämme sisäisiä tunnelmia, olemme sen jälkeen paremmassa tilassa `ulkoisten` tekijöiden ja muiden ihmisten suhteen. Kaikki planeetat ovat tällä hetkellä etenevässä liikkeessä eli meillä on mahdollisuus saada energiammekin virtaamaan, kun vain uskaltaudumme heittäytymään ajan virtaan mukaan.

Jokaisella meistä on lahjoja. Harvinaista on sen sijaan uskallus seurata lahjaansa siihen tuntemattomaan, minne se vie.`- Erica Jong

Päivätietoisuutemme osuus on 20 % ja alitajunnan 80 %. Asiat tapahtuvat aina ensin alitajunnan näkymättömissä vesissä ja vasta sitten tulevat ns. oivalluksiksi tietoiseen mieleen. Käytännössä juuri silloin kun meistä tuntuu että mitään ei tapahdu, alitajunnassamme tapahtuu paljonkin. Usein tässä vaiheessa ahdistumme ja mietimme miksi emme saa vastauksia. Kaikista parhaiten auttaisimme itseämme antamalla luvan tälle tyhjälle tilalle. Jos se ahdistaa, sekin on ihan ok. Ahdistusta ei tarvitse yrittää poistaa, se poistuu omalla painollaan, kun sen hyväksyy.Esimerkkinä voisimme käyttää ruuan laittoa.  Jos valmistamme ruokaa 20 minuuttia ja sitten laitamme sen uuniin kypsymään. Tämän kypsymisen aikana ei näytä tapahtuvan mitään. Jos emme tietäisi että ruoka kypsyy, emme ehkä uskoisi sitä. Kukaan ei tee sillä hetkellä mitään sen eteen ja silti ruoka kypsyy. Näin alitajuisetkin prosessit etenevät. Vaikka pyörisimme kuinka uunin edessä, ruoka ei silti kypsy yhtään sen nopeampaa. Alitajunnan kannalta yksi tärkeimpiä huomioita on hyväksyä, että oivallukset ovat alitajunnan lopputulos. 

Psyyke kerää ja säilöö asioita koko elämämme ajan. Jos emme pääse tyhjentämään tai tuulettamaan mieltämme, alamme ylikuormittua. Levon merkitys on suuri. Sisältämme tulevia viestejä tulisi kuunnella ja kunnioittaa. Enkä tarkoita tällä mielemme luomia tarpeita, vaan alitajunnan viestejä. Yhteys alitajuntaan on psyykkisen ja henkisen puolemme perusta. Tämä yhteys vaatii hiljaisuutta, tarpeeksi tyhjää tilaa ja aikaa. Kuunpinnyksen hetkellä meillä on helpompi saada yhteys kehon, mielen ja sielun kolminaisuuteen, kannattaa ottaa vastaan.

`Ihmisen perimmäinen valinta,sikäli kuin hän haluaa ylittää itsensä, on se, luodako vai tuhota,rakastaako vai vihata`. Erich Fromm

Johanna Vilénin astrologiset tulkintapäivät Helsingissä lauantaina ja sunnuntaina 26.-27.1.2019

Halutessasi otan tulkintaan mukaan tarot kortit. Tulkinnan kesto 90 minuuttia ja hinta 120€ ( sis alv 24%).
Nauhoitan tulkinnan samalla ja toimitan sen jälkikäteen sähköpostiin.
Paikan osoite on Kalevankatu 41, 00100 Helsinki. Aikoja voi varata sähköpostitse johanna.vilen@hotmail.com

Lempeää viikonloppua sekä tulevaa Täydenkuun ja pimennyksen aikaa!   t. Seppo ja Johanna

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...