Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.1.2019

Punainen Superkuu ja parantavat energiat

Kaikki planeetat ovat etenevässä liikkeessä 6.1. - 5.3. välisen ajan ja tämän aikavälin ehdottomasti suurin uutinen on Punainen Superkuu eli radallaan lähinnä maata olevan Kuun täydellinen kuunpimennys 21.1.2019. Yleisesti tällaista silloin tällöin toistuvaa "Kaikki Planeetat Etenevät" vaihetta pidetään erityisen suotuisana aikana kaikille uusille aloituksille, maailmanrauhalle ja henkiselle kehitykselle. Tällä kertaa osittaisen auringonpimennyksen aloitettua tämän jakson ja täydellisen kuunpimennyksen osuessa jakson puoliväliin pidetään tätä aikaa parantavien energioiden valtaisana vuodatuksena erityisesti kaikille henkisiä kykyjään tietoisesti kehittäville ihmisille.

Sain tästä energiasta huikean kokemuksen Mirkun ottaessa minuun yhteyttä facebookin välityksellä, kertoakseen saaneensa kyvyn parantaa ihmisiä planeettaenergioita hyväksi käyttäen. En onneksi pinttyneenä skeptikkona ehtinyt asiaa kommentoimaan, kun Mirkku jatkoi viestiä. "Mikä paikka sinulla Seppo on kipeä?" Sattumoisin olen potenut alaselästä heijastelevaa ja ajoittain hyvinkin kivuliasta hermosärkyä, jolle ei ole toistaiseksi kunnon helpotusta löytynyt. Oireet lieventyivät jo aikaisemmin kiropraktikon ja muotoiltujen pohjallisten avulla, mutta kipuilu ei ole kokonaan hävinnyt ja Vietnamin koleassa säässä olivat kivut jälleen koventuneet. Kerroin ongelmani Mirkulle ja sovimme etähoitoajan seuraavaksi aamuksi kello kymmenen.

Asetuin skeptisyydestäni huolimatta lepoasentoon aamukymmeneltä ja aivan ihmeellinen levollisuus ja raukeus ympäröivät minut lähes välittömästi kuin kosminen huopa. Tunsin vajoavani jonnekin ja palasin tajuihini vasta hiukan reilun tunnin kuluttua levänneenä ja virkeänä, vaikka koin palaavani jostain todella, todella syvältä. Tuon tunnin aikana olivat kaikki kivut poistuneet, eivätkä ne ole palanneet nyt kuluneiden kahden päivän aikana edes pieninä oireina. Olen aivan ihmeissäni ja tietysti onnellinen tapahtuneesta. Mirkun kotisivut

Pidän tätä Mirkun toteuttamaa "näytöstä" merkkinä itselleni ja kaikille blogini lukijoille siitä, että todellakin elämme nyt parantavaa aikaa ja parantavien kykyjen vahvistumisen aikaa, jota voimme vahvistaa olemalla asiasta tietoisia koko tämän täydellistä kuunpimennystä edeltävän ajan, puhumattakaan itse pimennysajankohdasta ma 21.1.2019 klo 5.00 - 9.00

Tuon pimennyksen syvimmän vaiheen aikana maanantai-aamuna järjestetään maailmanlaajuinen meditaatio klo 7:11 ja 7:31 kaikkialla maapallolla nimellä "Valon paluun aktivointi", johon pyritään saamaan vähintää 144000 aktiivista osanottajaa. Me astrotiiminä olemme jo mukana. Tarkemmat ohjeet ja suomen kielelle käännetty selostus löytyy facebookista Tähti ihmisen toteuttamana tapahtumana tästä linkistä Valon Paluun Aktivointi

Meditaatioon voi ja kannattaa osallistua myös ihan omalla tyylillä, ellei tuo ohjattu versio iske kipinää. Kosmos kiittää!

Ennen omaa tai yhteistä meditaatiota suosittelen lukemaan Sisäinen Soturi tulkinnan, joka valottaa nimenomaan henkisiä valmiuksia. Tutustu tarkemmin tästä: Sisäinen Soturi

P.S. Kommentteihin sopivat nyt paranemis- ja parantamistarinat.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...