Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.12.2018

vieraskirjoitus:

Aaltoliikettä

Lauantaina 29.12. on Marsin sekä Khironin tarkka yhtymä kalojen merkissä. Nämä ovat kolmiossa Kuunyläsolmuun ja sekstiilissä Kuunalasolmuun. Tiistaina 1.1. Mars siirtyy oinaan merkkiin. Vuoden vaiheessa tunnelmat vaihtuvat vesipainotteisesta, lempeästä ja ajelehtivasta hyvin alkukantaiseen sekä tuliseen energiaan. Unelmointi, haaveet, pelot sekä kivut voivat vaihdella aaltoliikkeen tavoin. Samoin on voimavarojen laita. Välillä saatamme voida erittäin hyvin ja nauttia hyvinvoivasta olosta, mutta yhtäkkiä pettymyksen tai väsymyksen tunteet voivat viedä voimat mennessään. Emme aina voi edes varautua näihin muutoksiin, siinä tahdissa kun ne tapahtuvat, vaan ne saattavat yllättää hyvin huomaamatta. Khiron on haavoittunut parantaja. Haavojen ja kipujen kohtaaminen ja tätä kautta eheytyminen sekä syy-yhteyksien ymmärtäminen on yksi viikonlopun pääteema. `Oman voiman haltuunotto` on vastuullisuutta sekä itsenäisyyttä asioiden kohtaamisessa. Se ei tarkoita että voisimme hallita tai vaikuttaa kaikkeen, eikä sitä että etsisimme `syyllisiä tai syyttömiä`, vaan pysähtymistä ja ryhtiliikkeen ottamista niissä asioissa missä se on mahdollista. Tämä tukee Kuunsolmujen `menneisyys ja tulevaisuus` yhteyttä ja auttaa meitä näkemään tulevaisuuden suuntaviivoja sekä mahdollisuuksia erivalossa.

`Se oli ensimmäinen lumisade uudenvuoden jälkeen, ja Muumipeikko oli hyvin hämmästynyt. Hiutale toisensa jälkeen laskeutui hänen lämpimälle kuonolleen ja suli. Hän pyydysti niitä käpäläänsä ihaillakseen niitä hetken, hän katseli ylöspäin ja näki niiden leijuvan kasvojaan kohti. Niitä tuli yhä enemmän ja enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat. Näinkö se käykin? mietti Muumipeikko. Ja minä kun luulin, että lumi kasvaa alhaalta päin! Ilma oli muuttunut leudommaksi. Lumihiutaleiden keskeltä ei voinut nähdä ympärilleen, ja Muumipeikon valtasi sama hurmio, jota hän tunsi aina kesällä kahlatessaan mereen. Hän heitti kylpyviitan yltään ja heittäytyi pitkin pituuttaan kinokseen. Talvi! hän ajatteli. Siitähän voi pitää!` -Tove Jansson, Taikatalvi

Venus sekä Ceres ovat yhtymässä skorpionin merkissä. Arvomaailma, rakkaus, hoiva ja tarpeet ovat ajallisesti esillä. Pluton sekstiili sekä Venukselle että Cerekselle on erittäin hyvä ja voimaannuttava tuki. Vuoden vaihteen jälkeen vahvistuu Venuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille. Menemme tätä `magneettia` kohti. Vuoden vaihde on hyvä aika miettiä isomminkin elämän suuntaviivoja. Mistä päästää irti ja mitä tarvitsemme enemmän? Miten voimme vaikuttaa näihin asioihin ja myös miten kohdata niitä teemoja, mihin emme voi vaikuttaa. Hyväksyminen ei tarkoita alistumista.

Tiistaina 1.1. on Auringon ja Saturnuksen tarkka yhtymä kauriin merkissä. Saturnus on kauriin hallitseva planeettaa ja näin vaikutus on erittäin vahva. Tämä tuntuu jo nyt. Neptunuksen sekstiili edellä mainituille pehmentää näiden vaikutusta. Jos olemme valmiita `oikaisemaan selkärankamme`, tämä on erittäin hyvä tuki ja tuo määrätietoisuutta sekä sisäistä viisautta mukanaan. Jos taas välttelemme ajan tuomaa mahdollisuutta, saatamme kokea turhautumista ja ärsyyntymistä normaalia vahvemmin. Jos ajattelemme kaurista vuoristossa, se pystyy liikkumaan haasteellisissakin maastoissa. Samalla siinä on ylvästä jopa `luostarimaista` viisautta. Luostareissa on omat tarkat säännöt ja lainalaisuudet. Niin on elämässäkin. Jos yritämme hangoitella vastaan, päät kolisevat, mutta `tulos` ei ole sen parempi. Pääsemällä kiinni tähän sisäisen viisauden tilaan, se on kuin majakka, mikä ohjaa meitä oikeaan suuntaan, oikeassa ajassa.

`Suuri Henki on antanut kaikille luoduille mittaamattoman määrän voimaa: piikiville, muurahaisille, puiden lehdille, pyörremyrskyille… Silti jää voimaa vielä ylikin, käyttämättä. Se on annettu meille, mutta meidän on aina käytettävä sitä viisaasti ja harkitusti.` Intiaanien hengellinen perintö

Lempeää viikonloppua ja vuodenvaihdetta kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

P.S. Joulukuun loppuun saakka 2 Auringonpaluu tulkintaa yhden hinnalla. Tutustu / tilaa tästä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...