Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.12.2018

Valmistaudu tietoiseen savusukellukseen

Kun palomiehet alkavat suorittaa savusukellusta, on aina tosi kysymyksessä ja myös oma henki vaarassa kaikista varusteista huolimatta. Silloin ei voi tietää, mitä tulee vastaan ja millaisia valintoja joutuu löytöjensä pohjalta tekemään. Ennakkoon ei voi valmistautua, kuin omien välineiden mahdollisimman varmasta toimivuudesta. Kaikki muu tapahtuu entisiin kokemuksiin ja ehkä ennen kaikkea omiin välittömiin tuntemuksiin nojaten. Savusukeltaja tietää tehtävään lähtiessään jotakin tilanteesta, olosuhteista ja pohjapiirustuksesta. Nuo perustiedot ovat suunnattoman arvokkaita tehtävän onnistumisen kannalta.

Planeettakuvioiden valossa ihmiskunta on juuri nyt valmistautumassa sukeltamaan epätietoisuuden sankkaan savupilveen, joka aivan varmasti jälleen yllättää meidät kuin musta jää talven lähestyessä. Kaikilla ei ole nastarenkaita ja silloin ovat vaarassa nekin, jotka ovat renkaansa ajoissa vaihtaneet. Ei kukaan pysty tarkasti ennustamaan, milloin tien pinta jäätyy, mutta jokainen tietää, että se tulee piakkoin tapahtumaan. Viisaampaa on aina varustautua ajoissa, kuin ottaa myöhästymisen riski.

Kun rakennus palaa, kukaan ei mieti, onko se negatiivinen vain positiivinen asia. Jokainen tekee kaikkensa pelastaakseen ihmisiä tai materiaalista omaisuutta. Samalla tavoin Jupiterin ja Neptunuksen tehdessä neliötä keskenään, on aivan turha maalata asiaa kummallakaan oletuksella. Jupiter kuvaa onnellisuutta, kasvua ja laajentumista. Neptunus kuvaa alitajuntaa, intuitiota ja tässä tapauksessa erityisesti totuuden paljastavia yllättäviä löytöjä tuolta Jupiterin sektorilta. Kaikki nuo löydöt ovat suuremmalta vahingolta pelastavia löytöjä täysin poikkeuksetta, vaikka ensin tuntuisivat ikäviltä.

Mikä kasvu ja kehitys on totta ja mikä pelkkää sumutusta, se tulee alkamassa olevan vuoden aikana paljastumaan. En mitenkään voi ymmärtää, että joku pitää sitä negatiivisena uutisena. Tietysti tällainen aika on paljastamassa valtioiden, pankkien, poliitikkojen, vakuutusyhtiöiden ja suuryritysten todellisia kasvoja, joka taas vääjäämättä johtaa jonkinlaiseen kapinaan ja sitä kautta ehkä hyvinkin valtaviin muutoksiin maailmantaloudessa. Näille isoille asioille emme mahda yhtään mitään, mutta voimme ymmärtää kaiken tapahtuvan vievän maailmaa parempaan suuntaan.

MITÄ onnistumisen kannalta arvokasta Sinä voit tietää omasta tilanteestasi nyt tehtävään valmistautuessasi? Astrologin silmin tilannetta tarkastellessa on tärkeää ymmärtää oman kartan Jupiterin ja Neptunuksen informaatio nimenomaan tästä menossa olevasta vuodesta ja mielellään myös seuraavasta vuodesta Pluton, Saturnuksen ja Jupiterin antamat suuntaviitat. Minun mielestäni ehdottomasti paras astrologinen varuste seuraaviin kahteen vuoteen on kunkin omaa henkistä kehityspolkua valottava Auringonpaluutulkinta.

Jupiterin huonesijainti tässä tulkinnassa kertoo, millä elämäsi alueella on parhaat laajentumisen ja kehittymisen mahdollisuudet tämän sumuisen jakson aikana. Neptunuksen huonesijainti taas kertoo, millä sektorilla pystyt parhaiten hyödyntämään herkkyyttäsi ja intuitiotasi tulevien kahden vuoden aikana. Vuonna 2020 Jupiter, Saturnus ja Pluto ovat kaikki hetken aikaa karttasi samassa huoneessa ja tuon huoneen kuvaama elämänalue on Sinulle tarjoutuvien ihanien uudistusten temmellyskenttä. Näillä tilannetiedoilla uskon Sinun onnistuvan omassa savusukelluksessasi paljon paremmin kuin ilman niitä.

KAKSI AURINGONPALUU TULKINTAA YHDEN HINNALLA. Jotta mahdollisimman monella olisi menossa olevalle ja seuraavalle Auringonpaluuvuodelle riittävän tarkka tilanneselostus, tarjoan vuoden loppuun saakka kahden vuoden tulkinnat yhden hinnalla. Tarjouksesta on hyötyä vain uusille tilaajille. Jokaista, jolla tällainen tulkinta on jo olemassa, suosittelen palaamaan erityisesti Jupiterin ja Neptunuksen tekstien pariin oikein ajatuksella. Tutustu / tilaa alla olevasta linkistä.

Kaksi Auringonpaluu tulkintaa yhden hinnalla

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...