Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

21.12.2018

vieraskirjoitus:

Talvipäivänseisauksen, Täydenkuun sekä joulun taikaisat tunnelmat

Lauantaina 22.12. on Talvipäivänseisaus klo 00:23, jolloin Aurinko siirtyy kauriin merkkiin sekä klo 19:48 on Täysikuu ravun merkissä. Täydenkuun ollessa omassa merkissään vaikutus on normaalia vahvempi. Khiron sekä Mars ovat neliössä edellä mainittuihin, jolloin Täydenkuun kartalle muodostuu T-risti kuvio. Marsin ja Khironin ollessa yhtymässä kalojen herkässä merkissä tunteet ja tunnelmat ovat tätäkin kautta vahvasti esillä. Mars sekä Khiron ovat positiivisissa kulmissa Kuunlasku- sekä noususolmuille. Noususolmu on ravun merkissä ja laskusolmu kauriin merkissä. Uranuksen neliöt kumpaisellekin Kuunsolmulle toimii `herättäjänä`, jolloin menneisyyden ja tulevaisuuden teemat ovat enemmän tai vähemmän esillä ja tarve vapautua sekä etsiä `uutta` ja omannäköistä suuntaa korostuu. Elämme varsin tunteikasta aikaa. Tämän vuoksi saatamme kokea päivänkin mittaan laajan skaalan tunteita suuntaan jos toiseen. Parhaimmillaan vanhojen tunteiden sekä muistojen pintaan nouseminen, on kuin `kuonan poistumista` eli se puhdistaa menneisyyden jäänteistä. Haasteena samaisessa asiassa on, että saatamme huomaamattamme jäädä näihin asioihin kiinni ja tällöin olo on sen mukainen.

`Monet kuvittelevat, että näynhakumatkalla nähdään jonkinlainen ilmestys. Heidän täytyy ymmärtää, että voima ei aina näyttäydy suurten ja mahtavien asioiden muodossa. Voit etsiä jotakin suurta, mutta pieneen asiaan voi sisältyä suuri voima. Me mutkistamme elämää ajattelemalla. että `koko elämäni on yhtä murhenäytelmää`, sillä tarkoituksena on elää yksinkertaista elämää ja nauttia siitä. Salli pienten asioiden täyttää joitakin unelmistasi ja toiveistasi.` -Karhunsydän, Creek-intiaani, Muskogee-heimon johtaja

Talvipäivänseisauksen kartalle jää tarkka Merkuriuksen ja Jupiterin yhtymä. Nämä ovat Jupiterin hallitsemassa jousimiehen merkissä eli tätä kautta normaalia vahvempana ajassa. Kommunikointi, oivaltaminen sekä tiedon sisäistäminen ja vastaanottaminen ovat ajan avainsanoja. Neptunuksen neliö edellä mainituille tuo sumuvaroituksen mukanaan. Ylisuurten lupausten tai odotusten suhteen tulee olla tarkka. Aaltoilevat voimavarat tulee ottaa huomioon. Jos lupaamme itsellemme tai toisille asioita, silloin kun voimavarat riittävät ja olomme on hyvä, saatamme luvata jotain, mihin emme tunne jaksavamme kun tunnelmat ovat muuttuneet `hitaammiksi`. Tällöin saatamme kokea luonnollisesti pettymystä, vaikka tarkoitus olisi alun alkaenkin ottaa tarpeeksi tilaa ja aikaa ympärille.

Uranuksen kolmio Auringolle on kuin raikas tuulahdus ajassa. Täydenkuun kartalla Uranus on sekstiilissä Kuun kanssa. Uranuksen tuoma `villihevosen energia` tarvitsee mahdollisuuden irtiotoille ja yllättäville, äkillisille suunnanmuutoksille. Muutokset voivat olla hyvin pieniäkin, mutta niiden kautta voimme ladata akkumme paremmin. On se sitten vaikka keskellä päivää oleva saunominen, johonkin itselle tärkeään asiaan keskittyminen tai vaikka sisäisen `majakan huipulle` kiipeäminen ja sieltä käsin elämän katsastaminen. Khironin neliö Auringolle ja Täydenkuun kartan Kuulle vaatii myös oman tilansa. Kissat yleensä vetäytyvät kohtaamaan kipunsa, jotta voivat eheytyä paremmin. Meidänkin on hyvä tietyissä tunne- tai kipu tilanteissa vetäytyä ja ottaa aikaa ymmärtää mihin asia liittyy tai mitä se koskee. Jakamisen ja keskustelun merkitys on myös suuri, mutta energia ero sen suhteen, milloin on kummasta tarpeesta kyse, on joskus hiuksen hieno. Ja kenen kanssa keskustelemme mistäkin asiasta. Tämmöisenä tunteikkaana aikana riski siihen että keskustelu muuttuu syyttelyksi tai riitelyksi on olemassa. Jokaisella on omat kokemuksensa ja näkemyksensä ja nämä saattavat olla usein ristiriidassa toisen kokemusten kanssa.

`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.`-Jan Blomstedt

Neptunuksen kolmio Venukselle, Venuksen ollessa skorpionin intensiivisessä merkissä, on nautinnollinen. Kaikki vesi- eli tunnemerkit ovat edustettuina. Täysikuu on ravun merkissä, Mars kalojen merkissä ja Venus skorpionin merkissä. Tunnelman merkitys on suuri. Venuksen lähestyessä Cerestä voimme `ravita` itseämme tämän avulla ja tietoisesti paremmin. On se sitten hyvä seura, hyvä ruoka, kynttilän valo tai jokin itselle rakas rentoutumiskeino, niin tätä kautta saamme parasta `sielun ruokaa`. Yksinkertaisten asioiden merkitys on usein yllättävän suuri, mutta saatamme unohtaa ne kaiken kiireen keskellä. Nyt meidän tulisi `pysähtyä` nauttimaan tästä `keskeneräisestä` elämästä ja havaitsemaan sen pienen pienetkin ilon ja onnen sävyt. Kesken kaiken. Aivan kaiken.

Kaunista ja lempeää Talvipäivänseisausta, Täysikuuta sekä joulua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...