Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

14.12.2018

vieraskirjoitus:

Pimeyden tango

Elämme vuoden pimeintä jaksoa ennen Talvipäivän seisausta. Torstaina 13.12. Merkurius on siirtynyt jousimiehen toiveikkaaseen ja idealistiseen tuli merkkiin.  Merkurius alkaa pikku hiljaa lähetä jousimiehen hallitsemaa planeettaa Jupiteria. Aurinko on myös jousimiehen merkissä. Toiveikas tuli palaa, vaikka sitten kynttilän valona, vaikka ulkona oleva pimeys vaikuttaa enemmän tai vähemmän voimavaroihimme. Kuunnoususolmu sekä Khiron ovat kolmiossa Merkuriukseen. Tulevaisuuden `kutsu` ja menneisyydestä irtipäästäminen sekä eheytyminen ovat ajassa houkuttelevana mahdollisuutena.

Mutta mutta… Se vahvistuu mihin keskitymme. Neptunuksen ja Marsin yhtymä kalojen merkissä on vähintäänkin kaksinainen. Toisaalta se on luova, herkkä ja hellä kuvio, missä `ajaudumme` elämän virrassa parhaimmillaan luonnollisesti ja lempeästi. Toisaalta se on flegmaattinen ja joistain asioista tai tekemisistä voi olla vaikea saada kiinni. Sängystä voi olla vaikea päästä ylös ja valahtaminen unimaailmaan takaisin voi tuntua erittäin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Jos keskitymme väsymykseen, saatamme nukahdella mielen tasolla tai ihan konkreettisesti pitkin päivää ja näin `elämme väsymyksen kautta`. Tämäkin on tässä ajassa varsin luonnollista ja ymmärrettävää. Jos taas pystymme `hyppäämään` epämääräiseltä tuntuvan virran eli elettävän ajan sekaan, vaikkemme tiedä mitä päivä tuo tullessaan, voimme herätä uteliaaseen ja jopa hieman innostuneeseen tunteeseen. Kaikki mikä antaa meille tilaa ladata akkujamme levollisessa tunnelmassa on nyt toivottavaa.  Mitä se voisi olla sinulla? Saunominen, uiminen, lukeminen, musiikki, elokuvat, hyvä ruoka, kynttilän valossa lepääminen tai vaikka kutominen voivat huomaamatta voimistaa meitä. Kun mielemme saa tilaa lähteä seikkailemaan luovuuden loputtomaan maailmaan, kehomme lepää. Tämä voi olla aivan yhtä hyvin mielikuvaharjoitusten käyttämistä, ilman että teemme fyysisesti mitään. Marsin ja Auringon väljä neliö voi lisätä väsymyksen tunnetta entisestään. Toisaalta Pluton kolmio Marsille vahvistaa. Uranuksen kolmio Auringolle alkaa vahvistua ensi viikkoa kohden mentäessä. Samoiin Khironin neliö Auringolle. Saatamme saman päivän aikana kokea ailahtelevia ja ristiriitaisia hetkiä. Välillä energiat virtaavat, välillä niitä ei ole juurikaan.

`Yön musta viitta on levinnyt peltojen ylle. Se on vanha ja kulunut, ollut käytössä ikiajoista saakka. Sen pienistä rei'istä kimmeltää vielä päivä. Ihmiset kutsuvat reikiä tähdiksi. Hupsut. Nehän ovat päivän jäänteitä! Aurinko on piilossa. Se nukkuu. Aamulla se herää ja venyttää säteensä yli maan. Ellei sitä laiskota. Silloin se jää pilven untuvapeitteen alle nukkumaan.`- Kaisa Ikola

Venus on skorpionin merkissä.  Saturnuksen sekstiili Venukselle vahvistaa ja lujittaa rakkauteen sekä arvomaailmaan liittyviä teemoja.  Välillä voi jopa olla `hyvä`, ettei meillä ole varaa toimia vastoin arvomaailmaamme. Kun rahkeet eivät riitä kaikkeen, jostain on tingittävä. Neptunuksen kolmio Venukselle voi toki viedä `pilvilinnoihin` eli tarkoitus ei ole jättää konkreettisia, elämän eikä itsensä kannalta olennaisia asioita unelmoinnin jalkoihin. Tässäkin on ristiriitansa.

`Kuuntele hiljaisuutta, minulle sanottiin. Mutta minä en kuullut mitään.`- Kirsi Tervamäki

Merkuriuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille auttaa kertomaan meille tulevaisuuden suuntaviivojen kannalta olennaiset viestinsä.  Jos emme saa tätä yhteyttä toimimaan, sitä ei tule pakottaa, mutta sille kannattaa antaa aikaa ja tilaa, eikä täyttää `turhalla tekemisellä`. Saattaa tuntua jopa epämiellyttävältä odottaa, jos emme saa langan päästä kiinni, mutta se on sen arvoista. Jos on vaikea olla paikoillaan tekemättä mitään, voit vaikka piirtää vasemmalla (itsellesi `vaikeammalla` kädellä) kuvioita, ympyrää tai vaikka ajatuksenjuoksua. Pyri olemaan fyysisesti samassa paikassa, ilman että teet välissä muita asioita. Jos tämä vie tunnin, ota sille aikaa. Saattaa olla että huomaamatta siihen menee koko ilta, mutta näin olet ainakin tyhjentänyt mieltäsi ja parhaimmillaan saanut alitajuntasi hereille. Meissä on kaikki se viisaus ja tietoisuus, mitä tarvitsemme, mutta joskus se vaatii aikansa tullakseen esiin. Uranuksen neliö Kuunsolmuille on tuulenpuuska, mikä hetkittäin pyörittää menneisyyden ja tulevaisuuden teemoja omaan tahtiinsa. Kyllä ne `lehdet` taas laskeutuvat, mutta näin emme voi jättää esille nousevia asioita kovin helposti pimentoon. Koen tämän tukevan muutosta, vaikka haastekulma onkin. Kivi kengässä on parempi huomata, kuin kulkea sen kanssa kilometri kaupalla. Siis tarvitsemme tilaa ja lempeyttä väsymykselle, mutta myös omaan tahtiin herääville uusille asioille.

Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...