Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.12.2018

Ennakkovaroitus vuodelle 2019

Jokaisella vuodella on olemassa erityinen astrologinen pääteemansa, jota voi ja kannattaa käyttää hyväkseen myös oman elämänsä suunnittelussa. Alkavana vuonna 2019 pääroolin nappaavat suvereenisti Jupiter ja Neptunus, jotka takkuavat tarkassa neliöaspektissa tammikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa. Koko vuosi menee siis samoissa energioissa. Sinun ratkaistavaksesi jää, annatko tästä syystä positiivisen vai negatiivisen tulosvaroituksen.

Talousmaailman ja maailmantalouden näkökulmasta on viisainta tarkastella tätä alkavaa vuotta negatiivisena tulosvaroituksena. Vain pari vuotta sitten alkanut hienoinen noususuhdanne ja kasvun tunnelmissa eletty vuosi 2018 ovat luoneet paljon odotuksia, jotka Neptunus ottaa armottomaan puntariinsa heti tammikuusta alkaen niin yritysmaailmassa kuin meidän yksityisten ihmisten elämässä. Liian suuret odotukset tuovat myös suuria pettymyksiä ja juuri ne ovat tärkein avain vielä suurempiin onnistumisiin. Tällä kertaa haaste kolisee kovaa omalle kartalleni.

Unennäköä ja astrologiaa

Neptunuksen teeman mukaisesti näin unta omasta tulevaisuudestani. Unessa en päässyt enää palaamaan Suomeen, vaan olin jossain vieraassa maassa kuorma-auton lavalla muiden maahanmuuttajien kanssa matkalla tuntemattomaan määränpäähän. Arvostan unissa olevaa viisautta ja pyrin löytämään unesta jonkinlaisen johtolangan seurattavakseni. Unessa ei ollut mitään pahaa, ei pelkoa, ei hätää, mutta laittoi miettimään.

Tämä uni mielessäni katselin läpi oman Astrokalenterini näkymät vuodeksi eteenpäin ja sain kerrassaan pistämättömät ohjeet positiiviselle tulosvaroitukselle, vaikka teksti itsessään oli suorastaan ruoskivaa. Sain kovaa palautetta tämän tekstin negatiivisuudesta vain viikko sitten ja olin jo aikeissa muuttaa sen hiukan positiivisemmaksi. Nyt omalta kohdaltani sitä lukiessani olen siitä aivan haltioissani ja sain myös unelleni yhdenlaisen selityksen. Video minusta oman karttani äärellä löytyy blogini alaosasta muiden videoiden ohessa.

Mitä isompi häiriö sitä isompi mahdollisuus

Nyt osaan suhtautua oikealla tavalla vuosinäkymän ilmoittamiin haasteisiin ja suorastaan odotan niiden ilmaantumista elämääni useampaan kertaan. Minulla on suunnitelma karttani esittämien tilanteiden kohtaamiseksi. Siksi urheilussakin katsellaan videoita vastustajan pelistä ja oikein odotetaan heidän parhaita hyökkäysaseitaan, joihin on valmiiksi suunniteltu puolustus ja vastahyökkäys. Tulevana vuonna astrotaivas tarjoaa monenlaisia haastavia kuvioita, joista on hyvä tietää ennakkoon.

Tavalliselle ihmiselle tämän ennakoinnin mahdollisuuden antaa oman elämän ja omien tuntemusten tietoinen seuraaminen. Silloin on valmiina ottamaan tilanteen haltuun positiivisella asenteella ja kääntämään suhteellisen kevyesti vastoinkäymiset palkitsevaksi voittokuluksi. Laitan tähän blogini loppuun hehkutusta suosituimmasta tulkinnasta eli Astrokalenterista, jonka tiedän auttaneen tuhansia käyttäjiä näkemään isotkin haasteet positiivisessa valossa.

Suosittelen todella lämpimästi lähtemään pienelle tutkimusmatkalle omaan tulevaisuuteesi. Ei ennustamismielessä, vaan valmistautumaan omien ideoittesi ja visioittesi toteuttamiseen välillä haasteiden keskellä ja välillä bonuskentässä nautiskellen.

Astrokalenterista löytyy opastusvideo, joka auttaa löytämään vuoden tärkeimmät astrologiset kuviot, sekä käyttämään hyväksi lähes päivittäin sähköpostiisi tulevia kuvauksia kyseiselle päivälle osuvista planeettaohituksista.

ELLET PIDÄ ASTROKALENTERISTA, saat maksamasi summan takaisin tilillesi, enkä peri lisälahjaani takaisin. Lisäksi saat pitää itselläsi Astrokalenterin mukana aina tulevan Vuosi Elämääsi tulkinnan PDF tiedostona (vaikka peruuttaisit Astrokalenteritilauksesi). Sinulla ei siis ole mitään menetettävää, mutta uskoakseni paljon voitettavaa.

Tilaa Astrokalenteri tästä.

P.S. Tässä lopuksi vielä katsottavaksesi viimeisimmät julkiset tulkintavideot Astrokalenteria avuksi käyttäen. Näistä videoista löydät varmasti hyviä oivalluksia oman karttasi seuraamiseen. Etenkin Sinin tarina vakavasta sairaudesta auttaa arvostamaan pieniä asioita omassa elämässä ihan uudella tavalla.

 

Sattuman kauppaa Sini - Miltä tuntuu, kun aika katoaa?

Sattuman kauppaa - Saku

Astrologin uni ja vuosi 2019 - Selityksiä ja oivalluksia Sepolta Sepolle

Sattuman kauppaa Zaida - Pluto tarjoilee elämää hopetarjottimella

Sattuman kauppaa Jeni - Kylläpä kolisevat planeetat kohdalleen

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...