Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

7.12.2018

vieraskirjoitus:

Ensimmäisenä kuuhun?

Nyt perjantaina 7.12. klo 9:20 on Uusikuu jousimiehen merkissä. Vaikka Uusikuu on tulimerkissä, ajassa on yhtäaikaisesti hitaitakin tekijöitä, jolloin uusiutuminen ei ole aivan niin virtaavaa kuin voisi toivoa. Merkurius on perääntynyt skorpionin merkkiin. Khiron tukee Merkuriuksen tunnelmia kolmiolla eli eheytymisen ja oivaltamisen avaimet ovat läsnä. Perääntyvän jakson aikana on hyvä viimeistellä sekä saattaa päätökseen keskeneräisiä asioita. Khironin tuki palvelee menneisyyden kokemusten käsittelyä. Myös Kuunsolmut ovat hyvässä kulmassa suhteessa Merkuriukseen. Menneisyyden ja tulevaisuuden suhteuttaminen tähän hetkeen voi olla parhaimmillaan varsin antoisaa.

Neptunus sekä Mars ovat yhtymässä kalojen merkissä sekä neliössä Uudenkuun kartalla Aurinkoon sekä Kuuhun. Tavoitteet ja toiminta voivat olla ristiriidassa. Saatamme unelmoida ja mielessämme suunnitella vaikka millaisia pilvilinnoja, mutta joudumme silti palaamaan maanpinnalle. Jos voimavarat tai kapasiteetti eivät riitä, on hyvä miettiä realiteetteja. Sanna Wikström kirjoitti erittäin hyvän tekstin Hidasta elämää sivustolle. Mitä jos jaksaminen ei olekaan elämässä SE pointti? Ohessa linkki kyseiseen artikkeliin: 
Moni jaksaa tosi paljon – mutta entä jos jaksaminen ei olekaan elämässä SE pointti?

Joskus osaamme rentoutua suhteellisen helposti. Välillä se on vaikeampaa tai melkeinpä mahdotonta. Mikä tekeminen rentouttaa sinua? Mikä tekeminen on semmoista, ettei se aiheuta onnistumis- tai suorituspaineita? Toisilla se on luonnossa liikkuminen, toisilla uiminen tai jooga, mutta se voi yhtälailla olla ristikoiden täyttämisestä, kirjan lukemisesta vaikkapa leipomisesta lähtien mitä vain. Mitä se on sinulle? Onko se sinulla tällä hetkellä tiedossa tai osana elämääsi? Jos haaveilemme lottovoitosta tai kuumatkasta, on todennäköistä että se aiheuttaa enemmän pettymyksen kuin onnistumisen tunnetta. Elämä on siellä jossain, sitten joskus. Mieti mitä voit tehdä juuri nyt, juuri tämän hetken energialla ja jaksamisella.

`Katso, kuinka hiljaa tähdet, kuu ja aurinko kulkevat.`-Äiti Teresa

Venus on skorpionin merkissä ja oppositiossa Uranuksen kanssa. Jos skorpioni energia menee `pinnan tai maan alle`, Uranuksen energia heittää tähtipölynsä taivaan tuuliin. Tämä voi tuntua vahvalta ristiriidalta. Kun edellä mainittujen lisäksi mukaan otetaan Kuunsolmut sekä Kuunalasolmulla oleva Vesta, tästä muodostuu Suuri-risti kuvio. Arvomaailma, ihmissuhteet sekä niille omistautuminen ovat ajassa esillä. Menneisyyden kokemukset heijastuvat enemmän tai vähemmän tähän hetkeen ja olisi toivottavaa miettiä toimimmeko `vanhan käyttäytymismallin` tai kokemusten pohjalta edelleen. Jokainen meistä tekee niin väistämättä, mutta missä mittasuhteessa, on sitten se toinen asia.

`Se on rikkain jonka nautinnot ovat halvimmat.`-Henry David Thoreau

Henry David Thoreau vietti varsin yksinkertaista ja omavaraista elämää, mistä hän kirjoittaa kirjassaan Walden: Elämää metsässä. Edelleen on ihmisiä, jotka toteuttavat elämäänsä vetäytyen valtavirtojen kelkasta. Ajassa korostuu monet ääripäät. Muoti vaihtuu nopeammin kuin ennen, jopa kodin sisustamisesta voi tulla paineita samoin kuin monista harrastuksista tai ihan omistamisestakin. Erich Fromm on kirjoittanut kirjan: Olla vai omistaa. En tarkoita ettemmekö voisi haluta kauniita tai nautinnollisia asioita tai ettemmekö saisi myös omistaa niitä. Tarkoitan että riski että joudumme tekemään niin paljon `omistamisen eteen` töitä, että muu elämä jää kaukaiseksi unelmaksi, on suuri. Saatamme toivoa aikaa, lepoa ja yhdessä oloa mihin koemme, ettei ` meillä ei ole varaa`. Koska emme voi saada kaikkea, on hyvä miettiä mitä haluamme eniten ja miten voimme pyrkiä `saavuttamaan` sen. Koska on asioita mihin voimme vaikuttaa ja asioita mihin emme voi vaikuttaa, meidän tulee puntaroida näitä lempeän maltillisesti. Jos jokin asia ei ole nyt mahdollista, se ei tarkoita ettei sen aika voisi olla joskus myöhemmin. Mutta sen toive ja tarve on hyvä tunnistaa, jotta voimme matkan varrella kulkea tätä kohti tietoisemmin.

Kaunista Uudenkuun aikaa ja viikonloppua!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...