Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.12.2018

Julkinen anteeksipyyntö

Pyydän anteeksi sivustoni lukijoilta ja ennen kaikkea Raimo Nikulalta

Tarkkaavainen astrologian harrastaja löysi www.astro.fi sivuston ilmaispalvelu osiosta tekijänoikeuksia loukkaavaa materiaalia. Se löytyi kohdasta luonnehoroskooppi, jossa oli artikkelin lopussa luettelo merkkien heikkouksista ja vahvuuksista. Luettelo oli suora lainaus Raimo A Nikulan kirjasta: Astrologian Ihmiskuva. (Poistin heti tiedon saatuani materiaalin sivuiltani)

Luettelo on päätynyt sivulleni osana ylläpidolle toimittamaani laajaa materiaalia, jota olen kirjoittanut jo vuonna 1993-1994. En huolimattomuudestani johtuen kiinnittänyt luetteloon riittävää huomiota, vaikka sain sivuja ylläpitävältä yritykseltä tuon kokonaisuuden nähdäkseni ennen sen viemistä sivuille. Tuo yritys omistaa sivuston ilmaismateriaalin tekijänoikeudet ja edellyttää minulta niiden kunnioittamista. En muistanut tai vain ollenkaan ajatellut luettelon alkuperää.

Muutama vuosi sitten sivujeni foorumilla joku oli laittanut osaksi viestiään myös Raimon tekstiä. Sekin poistettiin sieltä moderaattoreiden toimesta, vaikka viestin löytyminen teetti kovasti töitä.

Eniten tämänkertainen tapaus harmittaa siksi, että Juuri tuo Astrologian Ihmiskuva oli se ratkaisevan tärkeä kirja, jonka avulla opin ymmärtämään astrologisten horoskooppimerkkien perusteet ja planeettojen erilaisen käyttäytymisen eri merkeissä. Tuon kirjan avulla pääsin nopeasti eteenpäin ja se on varmasti tarkimmin lukemani astrologiaa käsittelevä teos, josta on jäänyt paljon vaikutteita etenkin alkuajan kirjoituksiini, jolloin henkilökohtaista kokemusta ei vielä ollut kovinkaan paljon. Käytin kirjaa tukenani monta vuotta henkilökohtaisia tulkintoja tehdessäni ja mukana tuo tieto kulkee tietysti edelleen.

Astrologian Ihmiskuva oli pitkään loppuunmyyty kirja, mutta nyt siitä on otettu uusintapainos ja sitä on jälleen saatavilla Chironin tekstit lisättynä alkuperäiseen painokseen. Suosittelen tätä kirjaa jokaiselle astrologian harrastajalle yhdeksi ensimmäisistä oppaista perusteiden sisäistämiseksi. Parhaiten kirja toimii, kun haluaa tutkia ystävien ja perheenjäsenten planeettojen merkkisijainteja. Silloin tiedon voi kohdistaa tuntemaansa ihmiseen ja teksti herää kunnolla eloon ja se on helppo sisäistää.

Valtava astrologian tietomäärä löytyy Raimon sivuilta   www.raimonikula.net

Pahoittelevin Sunnuntaiterveisin: Seppo

 

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...