Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

30.11.2018

vieraskirjoitus:

Askel askel hyppy

Ja sitten sama taaksepäin. Auringon, Jupiterin sekä perääntyvän Merkuriuksen yhtymä jousimiehen merkissä on kuin tulinen ja energinen cocktail. Ideoita, ajatuksia sekä suunnitelmia syntyy ja tunnelma voi olla erittäin optimistinen. Jopa liian optimistinen. Ja sitten tulee se kuuluisa mutta. Samalla tavoin kuin ajatukset ja haaveet pulppuavat pintaan, ne vaativat rakennusmateriaalia, aikaa ja kärsivällisyyttä. Tämä on usein se kohta, missä koemme pettymystä ja epäonnistumista suhteessa itseemme ja `maailmaan`. Siihen ei ole aihetta. Joskus se että asiat eivät etene toiveidemme tahtiin, voikin olla jopa toivottavaa. Jotain kypsyy ja vahvistuu ja tämä hetki voi olla ratkaiseva sen suhteen annammeko periksi vai otammeko aikaa ja tilaa etsiä oikeat työkalut käyttöön. Jupiter on omassa merkissään jousimiehessä. Jupiterin, Auringon sekä Merkuriuksen luova ja idearikas energia on parhaimmillaan uudistavaa, ratkaisukeskeistä ja innostunutta. Haasteena on, että saatamme polttaa kynttilää molemmista päistä.

Lauantaina 1.12. Merkurius perääntyy skorpionin merkkiin. Jos ensin olemme olleet tulisilla hiilillä, tunnelma voi muuttua syvänmerensukellukseksi. Viimeisteltävät, keskeneräiset asiat, millä on sinulle itsellesi merkitystä, on hyvä katsoa uudelleen. Mars on kalojen herkässä merkissä ja lähenee Neptunusta, mikä on kalojen hallitseva planeetta. Mars on neliössä Auringon, Jupiterin sekä väljästi vielä perääntyvän Merkuriuksen kanssa. Tämä kuvio osittain `vesittää` itseään. Siinä missä tuli roihuaa vahvana ja idealistisena, Neptunusmainen kalapainotteisuus on kuin sadekuuro, mikä sammuttaa tulta. Tunteiden heittelyt ja konkreettisten asioiden sekä toiminnan tökkiminen kuuluvat asiaan. Saturnuksen sekstiili Marsille on hyvä tukikulma. Sen avulla voimme saada asioista kiinni aina uudelleen ja uudelleen, vaikka välillä tuntuisikin `että kaikki valuu käsistä.` Ehkä voimme keskittyä niihin asioihin, mitkä ottavat kantaakseen?

Mutta mihin tämä aika olisi parasta `käyttää`? Ajassa on paljon voimaa, kun sen antaa virrata omalla painollaan. Ei nopeuttaen, eikä hidastaen. Kun hengitämme rauhassa, laskemme hartiat alas ja venyttelemme niskoja sekä hartioita muutaman kerran, tunnelma voi taas muuttua. Voimme antaa periksi odotuksista tai tavoitteista, mitkä eivät syystä tai toisesta ota nyt kantaakseen. Kun otamme ympärillemme sekä ajallisesti että mielen kautta tilaa, asiat voivat ratketa paremmin. Voimme jopa löytää ratkaisuja, mitä emme ole aikaisemmin osanneet ajatellakaan. Tai sitten ratkaisut eivät vielä ole löytäneet oikeaa kanavaa purkautuakseen. Sekin on ok ja hyväksyttävä asia. Erlich Robert on kirjoittanut kirjan; Miksi paahtoleipä putoaa voipuoli alaspäin. Kirja havainnollistaa fysiikan lakeja. Maailmankaikkeus on täynnä lainalaisuuksia, mitkä tuntuvat välillä turhauttavilta. Silti niitä vastaan on turha taistella. Energiat pääsevät virtaamaan paremmin, kun menemme niiden tahtiin, emmekä omaan päätettyyn tahtiimme. Suhtautumista muuttamalla voimme nähdä asioita, mitä emme ehkä huomaisi, jos keskitymme liikaa määriteltyihin päämääriin. Mihin muuhun voimme suunnata energiamme? Mitä uutta mieleemme ja elämäämme voi tulla, kun annamme `virran viedä`?

`Se mitä ihminen ajattelee itsestään, ratkaisee hänen kohtalonsa.`-Henry David Thoreau

Venus on omassa merkissään vaa`assa, mutta siirtyy sunnuntaina 2.12. skorpionin merkkiin. Uranus ja Venus ovat oppositiossa keskenään ja neliöissä Kuunsolmuihin sekä Vestaan. Tästä muodostuu Suuri Risti kuvio. Menneisyys ja tulevaisuus teemat ovat esillä niin ihmissuhteiden, elämänarvojen kuin elämästä nauttimisenkin suhteen. Khironin positiiviset kulman Kuunsolmuille, Vestalle sekä Merkuriukselle tukevat `parantavaa ymmärrystä` sekä parhaimmillaan auttavat näkemään asioiden mittasuhteita suhteessa elämään.

`Jokainen lapsi aloittaa ainakin jossakin mielessä maailman alusta.` -Henry David Thoreau

Jokainen hetki on uusi. Jos jokin asia ei ota kantaakseen, se ei tarkoita ettei mikään ota kantaakseen. Lapsena saatoimme unohtaa epäonnistuneet piirustukset tai kaatuneet maidot yllättävän nopeasti, kun tilalle tuli jotain muuta innostavaa. Sisäinen lapsemme kaipaa tulla kuulluksi. Millainen yhteys sinulla on sinussa olevaan sisäiseen lapseesi?

Lempeää viikonloppua!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...