Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

28.11.2018

vieraskirjoitus:

Kaikki Tarot-kortit pöytään

Heinäkuussa oli rankkaa, kun mies jätti. Niin oli myös elokuussa, kun tajusin, että tässä saa kaiken toivon todellakin heittää. Rankkaa oli myös syyskuussa, kun kohtasin uuden Amorin nuolten virittelijän, mutta lokakuussa vasta rankkaa olikin, kun se kaikki hyytyi alkutekijöihinsä. 

Dieselin sankka katku peitti näkökentän, kone alkoi yskiä. Perhana, jättääkö se tielle kokonaan? Jo toistamiseen. Entä voiko tätä kovan onnen koslaa korjata, vai pitääkö vaan lähteä romantiikan romuttamoa kohti.

En tiennyt olinko rakkauden pikatiellä tulossa vai menossa, sillä minulla ei ollut vastauksia niihin kaikkein polttavimpiin kysymyksiin. Siksi otinkin katseen kohti tarot-korttien maailmaa. Löytyisikö sieltä vastauksia?

Kun ojennat käden ja syöt yhden irtokarkin tai sipsin, niin eihän sitä voi lopettaa

Niinpä minäkin katsoin ensin yhden tarot-pöydän, sitten toisen ja sitä rataa. Lopulta en oikein muuta osannut tehdäkään. Levoton sieluni ei kyennyt mihinkään järkevään toimintaan, tässä kun oltiin yhden jättämiä ja toisen ottamia – no, melkein. Olin lopulta myötätuntoinen itselleni ja annoin periksi. Saat maata sohvalla. Saat katsoa tarot-videoita. Joskus jopa molempia yhtä aikaa.

Taroteista tuli keino selviytyä. Joka päivä uudet johtolangat. Olisiko tilanne yön aikana muuttunut? Eikö yhtään? Milloin oikein alkaa tapahtua? Koska rytisee, koska kaatuu tornit, koska viestinviejät lähtevät hurjaan laukkaan? Koska kohtalonpyörä kääntyy? Milloin kunkku ja kuningatar saavat toisensa, milloin isketään pöytään 10 kuppia täynnä kultaa, mirhamia ja ikuista onnea?

Jäin koukkuun, sillä tuntui kuin lähes jokaisen kortin viesti koski juuri minun tilannettani. Viesti sai joka kerta vahvistusta. "Sinun on turvallista rakastaa", minulle povattiin kerta toisensa jälkeen. Pakko kai sen noin on sitten olla.

Mitä kortit kertoivat?

Ne näkivät sydänsurun ja selkäänpuukottamisen, vaikean jakson elämässä, jota alkaa valaista uusi rakkaus. Tämä uusi kumppanuus voi nousta millaisiin korkeuksiin tahansa ja olla sitä ihka oikeaa, mutta helpolla se ei kyllä tule. Täytyy käydä Mordorin pimeillä perukoilla asti heittämässä entiset sormukset ikuiseen tuleen ennen kuin uusi alku voi sarastaa. Kukapa sellaista kevyesti ottaa.

Erakkokortti kertoo odotuksesta, asioiden kypsymisestä ja tilan tarpeesta. Korttien sanoma oli, että on tarpeen selvittää omat tunteensa, viettää unettomia öitä ja pelata ajatuspalloilla ikuista pingistä. Kyllä, ei, kyllä, ei. Täytyy antaa aikaa, täytyy keskittyä omaan hyvinvointiin. Odottavan aika on pitkä, kun ei tiedä milloin alkaa tapahtua, milloin alkaa kirkastua.

Kaikilla on omat tapansa selviytyä elämän kovista kouluista. Minä turvauduin tarotteihin, joiden avulla sain apua kaikkina niinä epävarmuuden ja toivottomuuden hetkinä. Tarot-korttien avulla kykenin tuntemaan toiveikkuutta ja mielen rauhaa tapahtumien keskellä. Vaikka raahasin kivirekeä sydämessäni niin pystyin kääntämään sen silti joka päivä kevyiksi balettiaskeliksi. En olisi pystynyt siihen ilman tarotkorttien apua.

Tarot-korteista opittua

Opin, että kaikella on oikea ajoituksensa. Kun aika ei ole vielä kypsä, et mitenkään saa asioita tapahtumaan pelkällä tahdonvoimalla. Opin myös, että kuuntelemalla sisäistä ääntä et mene vikaan. Tarot -kortit opettavat lukijaansa kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään. Jos sinun pitää viheltää peli poikki ja ottaa aikalisä, niin se on vain tehtävä. Tärkeintä on olla itselleen armollinen, sillä kriisin keskellä kukaan meistä ei pysty siihen mihin normaalisti pystyisi. Vaiston varassa ja omaa itseään kuuntelemalla onnistuu paremmin kuin väkisin vääntämällä.

Kaikki tarot-kortit on ladattu pöytään, kaikki ennusmerkit on nyt katsottu. Ja juuri tällä hetkellä näyttääkin hyvin lupaavalta! Tällä viikolla Aurinko, Jupiter ja Merkurius pitävät silmäpeliä keskenään ja sellaista on minullakin meneillään.

Elämä voi yllättää. Ehkä olet jo melkein luopunut toivosta, kun hän tuleekin suoraan sinun luoksesi. Ja siitähän voi syntyä vaikka mitä. Ei sitä ole kiveen kaiverrettu. Keskityn siis vaihteeksi oikeaan elämään ja pelaan niillä korteilla, jotka siinä on jaettu. Jos sinullakin on vastauksia vaativa tilanne juuri nyt päällä, ota ihmeessä taroteista tukea! 

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...