Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.11.2018

Sepeteuksen ihastus Jyväskylässä

JOULUKALENTERI avautuu tuttuun tapaan 1.12. ja siitä eteenpäin tapahtuu jännittäviä asioita. Joka päivä arvotaan kaikkien Astron joulukalenterikisaan osallistuneiden kesken hopeakoru. Tonttu Sepeteus kokee jotain taivaallista Jyväskylän torilla ja tarvitsee kaikkien Astrolaisten apua joka päivä jouluaattoon saakka. Meillä on odotettavissa mielenkiintoinen ristiretki paikkakunnalta toiselle ja ehkä ulkomaille saakka Sepeteuksen arvaamattoman ihastuksen toimesta. Saat Joulukalenterista lisätietoa joulukuun alkaessa, mutta tämä pienenä ennakkovaroituksena. Tutustu ennakkoon tästä

SATTUMAN KAUPPAA kohtaamiset jatkuvat Astron facebookissa 27.11. klo 18.00 alkaen aina silloin tällöin. Jos haluat mukaan julkiseen (silti yksityisyyttäsi kunnioittavaan) liveskype tapaamiseen kanssani, niin se tulee mahdolliseksi tulevana tiistaina klo 18-18.30 esitettävän Sattuman kauppaa tarinoinnin yhteydessä kommenttikentän kautta. Silloin voi laittaa myös muita kysymyksiä jakoon ja vastailen niihin lähetyksen aikana parhaan kykyni mukaan. Sattuman kauppaa lähetykset tallentuvat myös Astron youtube kanavalle. Kirjautumalla sinne saat ne nähdäksesi heti facelähetyksen jälkeen. Jos seuraat Astron facebook sivua, saat ilmoituksen alkavasta lähetyksestä. Facebook-sivuani pääsee tykkäämään tästä

JOULUKUUSSA ei ole erillistä VIP-kisaa, mutta kaikki Sepeteus tonttua kommenteillaan auttaneet ja tarinan luomiseen osallistuneet osallistuvat Astroviikonloppu Tallinnassa kilpailuun. Voittoon sisältyvät matkat H:ki - Tallinna - Hki ja majoitus Astrologin kotona sekä tietysti sopiva määrä astrologisen kartan tulkintaa mennen, tullen ja palatessa. Voittaja pääsee matkalle itse valitsemansa kumppanin kanssa. Ruokailut, mahdolliset juomingit ja muu hauskanpito Tallinnassa on jokaisen omalla vastuulla ja pois omasta kukkarosta. Aika sovitaan voittajan kanssa jonnekin kevät-kesä akselille.

Marraskuun viimeinen viikko on jännittävää aikaa Venuksen tehdessä tarkkaa oppositiota Uranukselle ja Auringon sekä Merkuriuksen tehdessä yhtymää Jupiterille. Ilmassa on edelleen hurjasti uusia mahdollisuuksia uraan, ammattiin ja myös muille elämäsi sektoreille. Muuta neuvoa tässä ei voi antaa, kuin mennä mahdollisimman rohkeasti eteenpäin. Tuon Venuskuvion osalta voi varautua mitä ihmeellisempiin yllätyksiin, kohtaamisiin ja tunteiden myllerrykseen. Siitäkään ei pysty sen enempää ennustamaan mihinkään suuntaan.

Jännittävää loppukuuta ja uuden alkua Sinulle

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...