Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.11.2018

Alkemia osa 9: lyijystä kultaa

Esoteerinen tie on jatkuvan muutoksen tie

Aina kun alkaa uusi päivä, olemme kaikki uuden elämän edessä. Eilisen eväillä ei selviä tästä päivästä. On oltava koko ajan valmis muuttamaan jotakin OMASSA ELÄMÄSSÄ. Monet haluavat muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi kuka milläkin keinolla ja kuka milläkin saralla. Maailma ei kuitenkaan muutu, ellei itse muutu ensin. Maailmaa ei voi parantaa.

Lyijyn jalostamista kullaksi

Eilisen totuus käy aina raskaaksi ja eletty elämä on lyijyä. Maya-astrologiassa koko Mayakansa eli ja elää edelleen samaa muutosprosessia eli samaa Mayamerkkiä samana päivänä. Se on kollektiivista muuttumista ja siihen voi lähteä mukaan seuraamalla omaa Maya-astrokalenteria, joka sisältää saman päiväläksyn jokaiselle meistä. Maya-kalenterissa kiteytyy kauniisti jatkuvan muutoksen kollektiivinen toteuttaminen. se auttaa eteenpäin, mutta ei yksistään riitä kovin pitkälle.

Viisas elää sovussa kaiken kanssa

Sovussa eläminen on parhaassa mahdollisessa maailmassa elämistä, jolloin onnea ei enää tarvitse etsiä. Voi vain olla onnellinen kaikesta, mitä on ja jatkaa itselle kuuluvaa osaa maailman muuttumisessa - ei siis muuttamisessa. Onnellinen ihminen on tunnustanut oman syyllisyytensä kaikkeen itselle tapahtuvaan ja kantaa vastuun tarpeellisten muutosten tekemisessä. Vauvasta vaariin vastuu säilyy itsellä. Heti synnyttyään on alettava hengittämään, itkemään kun on nälkä, nukkumaan kun väsyttää jne. Aivan lapsesta pitäen teemme omat valintamme  ja kannamme valintojemme seuraukset. Vasta nuorina ja aikuisina alamme miettimään seurausten oikeudenmukaisuutta ja tiedostamaan millaisia seurauksia mikäkin tekeminen tuo tullessaan. Koska vanhempamme eivät olleet täydellisiä, emme tietenkään ole sitä itsekään. Opimme syyttämään ympäristöä juuri niin paljon, kuin olemme itse kohdanneet lapsina syyllistämistä kenen tahansa aikuisen taholta. Lapsi ei osaa tehdä eikä koskaan tee mitään pahaa. Vasta aikuisen reaktio muuttaa hyvän pahaksi ja synnyttää syyllisyyden.

Alkemia on vapautumista minkään ulkopuolisen syyttämisestä

Tämä vapautumisen prosessi vahvistuu aikuistumisen myötä ja edellyttää tietoista pyrkimistä kohti valoa ja iloa omien valintojen seurauksena. On jotenkin traagista, että tälle tielle lähtiessään jokainen alkemistin alku putoaa tyhjyyden ja toivottomuuden tilaan, koska vastuuta ei voi siirtää itsensä ulkopuolelle. On opittava kokonaan uusi elämän ja elämisen kieli lapsuudessa omaksutun syyttämisen ja syyllisenä olemisen tilalle. Oman surkeuden valittaminen on ulkomaailman syyttämistä ja pahentaa poikkeuksetta omaa oloa ja omaa tilannetta.

Valaistunut päättää aina itse, mitä tekee ja tietää ettei se ole oikein eikä väärin

Seuraava blogi on tämän sarjan viimeinen ja siinä tutkimme, miten valta/sairaus on välttämätön edellytys paranemiselle ja löydämme selkeän tien elämäntarkoituksen eli onnellisuuden löytymiselle. En sano että helpon tien, mutta tien kuitenkin. Se on paljon parempaa kuin pimeässä tarpominen ei minnekään.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...