Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.11.2018

vieraskirjoitus:

Henkivartija

Perääntyvä Venus on siirtynyt vaa´an merkkiin eli on nyt omassa merkissään. Vastapäätä oppositiossa on Uranus ja neliössä edellä mainittuihin Kuunsolmut. Tästä muodostuu Suuri Risti kuvio. Venus perääntyy Cerestä kohden ja tarkka yhtymä on maanantaina 5.11. Ihmissuhteet, arvomaailma, rakkaus, tarpeet sekä hyvinvointi ovat ajallisesti esillä. Menneisyyden kokemukset ja muistot voivat nostaa päätään. Levottomuutta on ilmassa ja siksi onkin hyvä miettiä kuinka kestää painetta ja epämiellyttäviä tunteita, ilman että aina voi vaikuttaa kyseisessä hetkessä niihin. Sanonta odottavan aika on pitkä pitää paikkansa. Usein me toivomme aikaa ja tilaa, mutta odotamme muutosta. Tämä paradoksi on hyvin inhimillinen. Mistä tietää milloin on oikea aika tehdä ratkaisuja ja milloin oikea aika odottaa?

`Suuri Henki on antanut kaikille luoduilla mittaamattoman määrän voimaa: piikiville, muurahaisille, puiden lehdille, pyörremyrskylle... Silti jää voimaa vielä ylikin, käyttämättä. Se on annettu meille, mutta meidän on aina käyteltävä sitä viisaasti ja harkitusti.`Intiaanien viisautta

Sanotaan että kissalla on yhdeksän henkeä. Meillä ihmisillä taitaa olla rajallisempi määrä. Henki on olemukseltaan pyhä. Missä tahansa kulttuurissa ja uskonnossa pyhiin asioihin suhtaudutaan kunnioittavasti ja nöyrästi. Silti me saatamme ihmisinä toimia huomaamattammekin `kyynärpää` tekniikalla itse kukin. Välillä suhteessa itseemme, välillä suhteessa toisiimme. Kuinka usein ylitämme voimavaramme ja siitä huolimatta emme pysty tai osaa pysähtyä ajoissa? Voimavarojen positiivinen `haastaminen` on kasvua ja itsensä kehittämistä, mutta negatiivinen haastaminen on pahimmillaan äärimmäisen tuhoavaa. Tämä `maailmanmeno` on aikamoinen taitolaji, minkä erilaisia tilanteita meistä kukin joutuu seuraamaan.  Mitä jos kuvittelet olevasi itsesi `henkivartija`.  Seuraat `itseäsi` matkan varrella ja vaikkapa `keskellä neljän ruuhkaa`.  Henkivartija ei ole keskushyökkääjä tai puolustaja. Se seuraa sivusta mitä tapahtuu ja tarvittaessa on kuin suojakilpi, mikä suojaa tiellämme.

Neptunuksen ja Auringon välinen kolmio on vahvistumassa. Jos uskallamme antaa `sisäisen aurinkomme syntyä`, voimme levätä näillä laineilla varsin mallikkaasti. Positiiviset kulmat ovat lahjoja. Niiden eteen tulee pysähtyä ja paketti tulee avata. Ajassa on paljon mahdollisuuksia, mutta ne eivät aina tule tekemällä. Joskus mahdollisuudet löytyvät parhaiten kun annamme niille tilaa tulla, vaikkemme tietäisi miten ja mistä. Parhaat ideat syntyvät tämän `tyhjän tilan kautta`.

Merkurius on mennyt jousimiehen merkkiin ja on yhtymässä Jupiterin kanssa. Khiron on kolmiossa edellä mainittuihin, niin kuin on myös Kuunnoususolmu. Tästä muodostuu Kultainen kolmio kuvio.  Kuunnoususolmu on leijonan merkissä.  Parhaimmillaan tämä on `parantavan ja eheyttävän kommunikoinnin aikaa`.  Voimme miettiä tulevaisuuden toiveita ja saada kiinni laajemmista kokonaisuuksista sekä siitä kuinka ottaa nämä ajatukset myös konkreettiseen elämään ja toimintaan mukaan, mutta… Kun tuli leimahtaa, sitä saattaa olla vaikea hallita. Alussa mainitut Venuksen teemat kertovat mitä on `pinnan alla`. Jos henkivartija olisikin tässä tilanteessa nuotion vartija eli tarkkailisi tätä kaikkea hieman etäämmältä ennen toimintaa. Kun elämänarvot ja suuntaviivat ovat selkeämmät, jousimiehen nuolet lentävät selkeämmin tarkoitettuun kohteeseen, eivätkä kimpoile minne sattuu. Esimerkiksi Japanissa jousiammuntaa harjoitetaan useissa koulukunnissa. Toiset koulukunnat periytyvät seremoniallisesta ammunnasta, toiset taas sotilaskoulutuksesta. Eugen Herrigel on kirjoittanut kirjan Zen ja jousella ampumisen taito. Viikonlopun tunnelmat kuvastavat tätä ajatusta hyvin.  Onko sinun viikonlopun suuntasi seremoniallinen? Tähän on hyvä tähdätä.

`Muistuta itseäsi päivittäin siitä, ettei onneen ole tietä. Onni on tie.` Wayne Dyer

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

P.S. Katso Marraskuun planeetta uutiset tästä!

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...