Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

31.10.2018

vieraskirjoitus:

Sisäinen pokaali

Olen aina pitänyt formuloita tyhmänä urheiluna, jossa saastutetaan ympäristöä ja miehet pullistelevat egonsa suuruudesta pientä kehää leikkiautoilla kiertäen. No eikö se sitä juuri ole?

Tietyllä tavalla ajattelen niin edelleen, mutta nyt olen kyllä niin otettu Kimi Räikkösen voitosta, että ihan kuin olisin voittanut vähän itsekin.

Kyse ei taidakaan olla siitä, kenellä on nopein ja kaunein peli, vaan siitä millaiset pallit ja hermot ohjaajanpenkillä lepää. Kylmänviileydellä tuntuu pärjäävän maailmalla, sellaisella hyisellä soturiasenteella. Jäinen perusluonteemme onkin kovaa valuuttaa ja jokainen suomalainen tuntee olevansa nyt vähän kimimäinen. Voittoshampanjat voi kulauttaa naamaansa ilman turhia hymyjäkin. Riittää, että sisäinen voiton- ja näyttämisen halu hymyilee leveästi. Ja sitä se nyt nimenomaan tekee, se tuulettaa, se heittää vaahdot muiden päälle. Tästä saatte, senkin epäilijät. Kyllä maistuu nyt jäähileinen ja voitolla maustettu kosto muuten tosi makealle.

Kimi pudotettiin aiemmin tänä vuonna äkillisesti kelkasta (ja kenelle muulle kävi samoin, öhem) ja moni oli varmaan huolissaan, että oho, mites nyt. Veikkaan, että Kimiä itseään ei yhtään huolestuttanut. Kun on sisäistä varmuutta omista taidoistaan, ei muiden epäily tunnu missään. Ei kerta kaikkiaan missään.

Kimillä taitaa olla varsinainen astrologinen onnenkantamoinen meneillään, vaikka välillä onkin tullut lunta jäämiehen tupaan. Hän ei paljasta tunteitaan tai motiivejaan, eikä ainakaan jaksaisi jauhaa sitä samaa mitä muut. Analyyttinen mieli suunnittelee ja tekee huolelliset valmistelut, nimenomaan pään sisäiset. Ja sitten Kimi iskee juuri oikealla hetkellä ja korjaa potin. Tietäen, että pokaali oli sen heti alusta alkaen.

Minusta tuli Kimi-fani kertaheitolla. Pitäisiköhän lukea se elämäkerta tai ainakin haiku-mietekirja? Jos vaikka oppisi jotain tästä elämän- ja mielenhallinnasta?

Joko sinulla on sisäinen Kimi hallussa? Osaatko voittaa, kun muut odottavat sinun häviävän pelikentiltä?

Minulla on sisäinen hohtava pokaali ihan just tässä kiillotuksen alla. Ja se jos mikä saa voitonhymyn huulille. Vaikka pitäisikin olla ihan vaan viileesti cool, niin kuin Kimi. Ja ajaa ensin voittajana maaliin.
Prenikat kaulassa ja voitonhymy kasvoilla. On vain ajan kysymys milloin nousen kuittaamaan palkintoni. 

Sillä sehän on jo voitettu.

Jos sinua kuumottaa tietää, millainen pokaali sinua odottaa omassa elämässäsi ja sisimmässäsi, vilkaise Sisäinen Soturi -tulkintaa. Kun otat sen mukaan huikealle elämän kiihdytysajolle, niin sinäkin voit päästä voittajana maaliin asti.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...