Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.10.2018

Missä räjähtää tällä viikolla?

Astrologiaa voi tutkia monella tavalla ja yksi niistä on seurata planeettojen solmukohtia eli pisteitä, joissa kiertorata kohtaa tietyin välein aina kunkin planeetan kiertoajasta riippuen. Plutolla näitä solmukohtia on todellakin harvassa. Edellinen laskusolmu oli vuonna 1770, josta ei löydy kuin Bengalin nälänhätä. Kolmasosa maakunnan väestöstä kuoli ja aluetta hallinnoiva Britannia ei tehnyt yhtään mitään tilanteen helpottamiseksi. Sen sijaan edellisen Pluton noususolmun aikoihin 1930 tapahtui Strombolin ja Merabin tulivuorten purkaukset, joissa kuoli yli 1300 ihmistä. Tuolloin oli myös Amerikan suuri lama ja työikäisestä väestöstä neljäsosa eli noin 15 miljoonaa henkeä työttöminä. Tuona vuonna myös Pluto löydettiin valokuvien perusteella. Lapuanliike meuhkasi Suomessa. vuosina 939 - 940 Pluton noususolmun aikoihin purkautui Islannin Eldgja tulivuori.

Tällä viikolla Pluton laskusolmu on "päällä" 18-30.10. eli kaikkein tarkimmillaan täydenkuun aikaan 24.10. Tämä solmukohta osuu täsmälleen täysikuun ajankohtaan, joka on muutenkin täynnä jonkinlaista räjähtävää energiaa Kuun ollessa yhtymässä Uranukseen täydenkuun hetkellä. Kriittistä värähtelyä lisää vielä perääntyvän Venuksen osuminen yhtymään Auringon kanssa. Kaikki nämä tekijät yhdistettynä saavat aikaan vähintäänkin kosmista turbulenssia, mutta myös maapallon kuorikerrokset ja mannerlaattojen liitoskohdat ovat herkkiä reagoimaan (ja ovat jo reagoineet) näihin planeettavoimiin.Tietysti myös erilaiset aggressiiviset ryhmittymät ovat herkkiä räjähtelemään tällä viikolla. Näitä maailmanlaajuisia ilmiöitä voimme halutessamme seurata uutisista, mutta tärkeämpää on seurata sisäisten voimiemme liikehdintää.

Yllä mainitut tiedot on poimittu wikipediasta ja qvintile72 sivustolta.

Ihan omassa päivittäisessä elämässä on tällä viikolla syytä seurata sekä kehon että mielen reaktioita ympärillä tapahtuviin asioihin. Kosminen viritys on nyt sellainen, että pienimmistäkin häiriöistä voi käynnistyä isoja järistyksiä. Tunteiden purkaukset saattavat olla verrattavissa tulivuoren purkauksiin vaarallisuutensa vuoksi. Täällä Chiang Maissakin tuota energiaa on ollut ilmassa. Suomalaista mopoilijaa puukotettiin hengenvaarallisesti keskellä päivää keskellä kaupunkia liikennevaloissa ilman mitään syytä. Autoilija pakeni paikalta.

Joillekin tapahtumille ei voi mitään, mutta kyllä itse olen entistäkin varovaisempi ja tarkkailen ympäristöä kaiken aikaa. Samaa suosittelen sinne Suomeen, vaikka meno ei ihan näin hurjaa siellä toki ole. Missään nimessä ketään ei kannata tietoisesti ärsyttää ja pienistäkin kärhämistä kannattaa ensisijaisesti juosta karkuun. Suuta soittamalla voi hankkia arvaamattomia ongelmia itselle ja läheisille. Tätä rauhoittumisen filosofiaa olisi hyvä levittää lähimmille ystäville koko viikon ajan.

Rakkauselämässä ja kumppanuudessa paukkuu myös normaalia herkemmin. Tämä ei ole parasta aikaa lopullisille välien selvittelyille, mutta kyllä niitä oletettavasti on tavallista enemmän odotettavissa. Jos tuntuu tosi kurjalta, niin viisainta olisi vain vaihtaa maisemaa ja antaa lakimiesten hoitaa mahdolliset käytännön sopimusasiat. Syiden vatvominen on nyt sen verran karua hommaa, ettei siihen olisi syytä turvautua ollenkaan, eikä ainakaan tällä viikolla.

Meidän vallassamme on tehdä tästä rauhanomainen viikko omassa ympäristössämme ja kommentteihin saisi mielellään laittaa omia tarinoita rauhan ja tasapainon ylläpitämisestä vaikeinakin hetkinä.

Tällä viikolla suosittelen luettavaksi tai hankittavaksi Parisuhde Paremmaksi tulkintaa

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...