Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.10.2018

Alkemia osa 7: Taistelematta tasapainoon!

Ihminen kohtaa vain oman värähtelynsä mukaisia tilanteita

Samankaltaista värähtelyä kutsutaan affiniteetiksi. Esoteerisen opin mukaisesti näemme, kuulemme ja koemme vain oman taajuutemme mukaisia asioita. Siksi täsmälleen sama tilanne vaikuttaa toisesta huvittavalta ja toisesta pelottavalta. Samoin tapahtuu, kun kohtaamme ryhmänä uuden ihmisen. Jotkut pitävät hänestä välittömästi, jotkut näkevät heti punaista, eikä monikaan osaa sanoa konkreettista syytä omille tuntemuksilleen.

Ympärillämme oleva maailma on peili

Tästä syystä kukin meistä näkee vain sellaiset asiat, jotka värähtelevät omassa affiniteetissa. Mitä paremmin ymmärrämme omaa värähtelyämme, sitä luontevammin tulemme juttuun päivittäin kohtaamiemme asioiden ja ihmisten kanssa. Valtakoneisto ja koulutuslaitos ovat koko ajan tiukentaneet ja tiukentavat sosiaalisen median turvin aina vain raskaammin sosiaalista normistoa ja käyttäytymissääntöjä, töissä, vapaa-aikana, ihmissuhteissa ja lopulta kaikilla elämän alueilla.

Päiväkodista ja koulusta alkaen lapsille asetetaan normisto, jota vastaan taisteleminen on niin raskasta, ettei moni kertakaikkiaan pysty ylläpitämään aidointa minäkuvaansa, puhumattakaan siitä, että saisi suunnata energiaansa alueille, joista on aidosti kiinnostunut. Meidät on kasvatettu tukahduttamaan oma ominaisvärähtelymme ja sopeutumaan enemmän tai vähemmän zombeina kulloisiinkin olosuhteisiin.

Taistelu oman elämän puolesta on valmiiksi hävitty

Olosuhteiden pakosta olemme oppineet taistelemaan oikeudesta edes hiukan itsemme näköiseen elämään. Alkemian tragedia toteutuu siinä, että jokainen käymämme taistelu käydään lopulta itseä vastaan. Lähinnä sitä osaa itsessä vastaan, joka on mennyt alistumaan vallanpitäjien luomiin sääntöihin. Kaikki mytologiat Raamattu mukaan lukien todistavat taistelun mielettömyydestä. "Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu." Taistelussa on vain häviäjiä. Ainuttakaan sotaa ei ole kukaan voittanut lopullisesti. Aina kasvaa uusi mahti lyömään maahan edellisen voittajan. Valtapeliä ei voi lopettaa itsemme ulkopuolella.

Suomeksi sanottuna taistelu ihan mitä tahansa vastaan lisää vastapuolella olevaa voimaa ja lopulta hankaloittaa elämäämme entisestään. Tappiolta tai vääryydeltä tuntuvan tilanteen jälkeen Minut "voittaneesta" halutaan tehdä häviäjä keinolla millä hyvänsä ja niin sota pääsee jatkumaan.

Valtiot ja kansat eivät voi saavuttaa rauhaa, ennen kuin ihminen löytää rauhan omasta sisimmästään. Omasta elämästä voi tehdä rauhanomaisen ja onnellisen opettelemalla kunnioittamaan omaa värähtelyä ja tekemään sovinnaisuutta loukkaavia ratkaisuja sisäisen viisauden opastamana, käytiinpä ympärillä millaista taistelua tai sotaa tahansa. Koska tämä oman värähteen seuraaminen ei voi tapahtua taistelemalla, antaa esoteria siihen toisenlaisen vaihtoehdon, johon palaan seuraavassa blogissani.

Luonteesi Voimat tulkinnasta löydät aurinkokuntamme planeettojen värähteet syntymäsi hetkellä. Planeettojen merkki- ja huonesijainnit kertovat sellaisesta Sinusta, jota todella kannattaa oppia arvostamaan. Sen jälkeen myös Sinua arvostetaan aivan uudella ja kunnioittavalla tavalla. Alat lähestymään omaa affiniteettiasi.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...