Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

12.10.2018

vieraskirjoitus:

Silta nimeltä tasapaino

Viikonlopun tunnelmat ovat ristiriitaisia. Venus ja Mars ovat neliössä eli haastekulmassa keskenään. Sisäinen, vetäytyvä ja feminiininen Venus on perääntyvässä vaiheessa ja skorpionin syväluotaavassa merkissä. Mars edustaa toiminnallista ja eteenpäin menevää maskuliinista voimaa. Mars on vesimiehen `rajoja rikkovassa` merkissä. Venus syventää aidon yhteyden tarvetta ihmissuhteissa. Aidot, aistittavat kohtaamiset ja kokemukset tuntuvat normaalia vahvemmin. Ajattelen tämän liittyvän myös muihinkin tärkeisiin asioihin, kuten luontoyhteyteen tai vaikkapa kuinka pysähtyä nauttimaan kynttilänvalosta. Ihmissuhteissa voi ilmetä haasteita ja vastakkainasettelua. Mars on `levottomassa` villihevosen energiassaan hyvin toisenlaisissa tunnelmissa. Vapaus, älyllisyys ja kapina mieli voi nousta pintaan. Meissä kaikissa on feminiininen sekä maskuliininen puoli. Nyt on hyvä aika tarkistaa kuinka sinut olemme niiden suhteen?

Jos ajattelemme kaksi erilaista tekijää vastakkain ja niiden välille sillan. Tämä silta voisi kuvastaa kuinka energia tai yhteys näiden vastakkaisuuksien välillä kulkee. Koen että tasapaino ei ole pysyvä eikä staattinen tila, vaan joudumme tunnustelemaan ja etsimään sitä aina. Kaikki muuttuu koko aika. Vuorokaudet vaihtuvat, vuodenajat muuttuvat ja samalla muutumme mekin.  Myös tarpeemme muuttuvat. Auringon sekä Cereksen yhtymä vaa`an merkissä etsii harmoniaa ja tasapainoa. Pluton neliö edellä mainituille on kuin `maanjäristys`. Tämä aspekti on nyt viikonloppuna tarkkana. Olemme myrskynsilmässä ja sillan kestävyyttä testataan erityisen tarkasti. Paineisuus voi ahdistaa ja tuntua raskaalta. Sillä on silti sanomansa.

Haastekulmien tarkoitus on ohjata elämää oikeaan suuntaan. Vaikka sukellamme syviin vesiin, ei ole tarkoitus jäädä sinne. Vaikka lentäisimme missä korkeuksissa tahansa, tulee meidän aina `palata takaisin`. Näiden avulla voimme hahmottaa tasapainopistettä paremmin.

`Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa.`- J. Krisnamurti

Kuvittele että seisot sillalla ja seuraat vuorokauden vaihteluja tai alati muuttuvaa taivasta. Kaikki muuttuu, vaikka et tekisikään mitään. Kuvittele tämän jälkeen että lähdet matkalle, vaikkapa valokuvaamaan auringonlaskuja. Ei sekään ole huonompi idea, mutta joskus voi olla että lähdemme `merta edemmäs kalaan`. Joskus tylsyys tai turhautuminen voi olla tarpeellisia, jotta voimme katsoa mitä sen seurauksena nousee esille. Usein toivomme lisää aikaa, mutta huomaamatta kalenteri täyttyy kaikesta `tarpeellisesta ja pakollisesta`. Elämä on täynnä ristiriitoja, emmekä voi valita kaikkea.

`On kaksi tapaa saada kylliksi; joko niin, että hankkii aina vain lisää tai niin, että alkaa haluta vähemmän.`-G.K.Chesterton

Yksi sillan tarkoitus on auttaa meitä kulkemaan vaikeiden paikkojen yli. Voimme ajatella sitä vaikka tukena vaikeiden aikojen yli. Venus ja Mars ovat ristiriidasta huolimatta hyvä parivaljakko. Niiden avulla voimme laajentaa perspektiiviä. Viikonloppuna näemme kuinka sisäiset magneettimme toimivat: vetävätkö ne kohti vai hylkivätkö toisiaan? Pluton neliö auttaa meitä tarkistamaan sisäisen vahvuutemme tilan ja tarvittaessa vetäytymään, jotta voimme päivittää sen `itsemme ja elämämme tasalle`. Mitä tarvitsemme? Mistä olemme valmiita luopumaan? Millaisen sillan rakennamme?

`Yö on täynnä salaisuuksia, jotka syntyvät hiljaisuudessa. Hiljaisuus on elävää. Yöllä se on pitempi, syvempi, pimeämpi, äänettömämpi: Se kasvaa. On suuri seikkailu kuunnella sisäisesti, mitä hiljaisuudessa tapahtuu. Äänet ja liikkeet ovat eläviä, kaikki on elävää. Kun kaikki on hiljaista, tiedän olevani elämän syvyydessä`. –Anne Fried

 

Levollista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

VIIKON TUOTE: Soturi -tulkinta.Tutustu syyllisyyden paradoksiin.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...