Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.10.2018

Seppo ja Matti maapallon peräsimessä

SEPPO TANHUA JA MAAKUNNAN MATTI maapallon peräsimessä.     Jutun pääkohdat lyhyesti:

Sauli Niinistö: Saulin kartalla näkyvät vahvan johtajuuden merkit ja hänen kannanotoillaan saattaa olla ratkaiseva merkitys maamme tasapainoon pääsemisen kannalta.

Donald Trump: Erittäin ahdistava ja siksi ulkoapäin katsellessa pelottava vaihe menossa Trumpin elämässä. Arvaamaton vaikuttaja.

Vladimir Putin: Putinin kartta on ollut hyvässä nosteessa jo vuoden päivät. Ensi vuonna ainoastaan jaksaminen ja terveys ovat hiukan kriittisessä vaiheessa.

Suomi: Suomen kaaos jatkuu tämän vuoden loppuun, mutta uusi eduskunta ja hallitus syntyvät hyvien ja menestystä tuovien energioiden keskelle.

Euroopan unioni: EU:n kartalla on havaittavissa sotaisa Pluton oppositio Marsille, joka ennakoi vakavia sisäisiä ristiriitoja kahden vuoden sisällä. Eroamisia luvassa?

Amerikan Yhdysvallat: Pluton paluu ennakoi dramaattisia muutoksia USA:ssa seuraavien kolmen vuoden kuluessa. Ehkä muutos tapahtuu talouden kaatumisen kautta.

 

Astrologi: Suomi rämpii usvassa, ja Euroopan unioni kohtaa kohtalonsa vuonna 2020

Taivaankappaleiden asentojen tutkiminen viitoittaa Suomelle lähitulevaisuudessakin epävakaita aikoja. Maamme päätyy kaaokseen, joka tamperelaisen astrologin Seppo Tanhuan mukaan koituu hyväksi kansakunnallemme. Hän sanoo, että vuosi 2020 koettelee rankalla kädellä Euroopan unionia; sen olemassaolo on vaakalaudalla. Itänaapurimme Venäjä elää maatamme ja koko EU:ta suotuisampaa ajanjaksoa. Tanhuan mielestä Venäjällä on kaikki mahdollisuudet palata maailman herruuteen. Yhdysvaltojen kolme lähivuotta merkitsee mahtimaalle elämän ja kuoleman taistelua – USA syntyy uudelleen. Valtioiden päämiehillä on edessä vallanvuosia, joiden tapahtumat eivät hautaudu historiankirjoituksen harmauteen. Sauli Niinistö näyttää toden teolla valtansa. Vladimir Putin purjehtii kansan suosion aallon harjalla. Donald Trump twiittaa: ”Tämä on nähty. Heippa.”

MATTI PULKKINEN (Pirkanmaan lehtitalo / Maakunnan Matti)

Tanhua muistuttaa, että ihmiset ovat seuranneet Auringon, Kuun ja planeettojen rytmiä vuosituhansien ajan. ”Rytmit yhdistetään tapahtumiin niin yksityisten ihmisten kuin kylien ja kaupunkien sekä kokonaisten valtioiden elämässä. Vastaavuudet ovat olleet ja ovat edelleen olemassa yhtä kiistattomasti kuin aina ennekin. Minäkin siis tutkin vertaillen planeettaryhmien ja elämän suhdetta toisiinsa”, astrologi kuvaa.

Seppo Tanhua korostaa, ettei astrologia ole ennustamista, vaan omien mahdollisuuksien kartoittamista. Hän on vakuuttunut siitä, että esimerkiksi suurvaltojen hallitsijoilla on esikunnissaan ammattiastrologeja, joiden sana painaa ratkaisuja hiottaessa. Tamperelaisastrologin mielestä elämme poikkeuksellisen mielenkiintoista aikaa koko maapallolla.

Seppo Tanhua tarkasteli Pirkanmaan Lehtitalon pyynnöstä Suomen, Euroopan unionin, Venäjän sekä Yhdysvaltojen ja presidenttien Sauli Niinistön, Vladimir Putinin sekä Donald Trumpin syntymäpäivien mukaisia planeettarytmejä. Maailmamme ja valtionpäämiestemme tulevaisuuden kuvat tarjoavat yksityiskohtia, jotka elävät käänteentekevinä tapahtumina ihmiskunnan historiassa. Pöly ei peitä kaikkea alleen.

Mätäpaise puhkeaa ja kansakuntamme tervehtyy

Seppo Tanhuan mukaan Suomi tarpoo ensi vuoden ensimmäiselle neljännekselle saakka hapuillen eksyksissä sankassa usvassa. ”Uutisia riittää. Valtiojohtomme joutuu julkisuuden valokiilaan surullisten paljastuksien johdosta. Kansan hyväuskoiset kuvitelmat ja uskomukset karisevat. Käsittelemme esimerkiksi väärinkäytöksiä ja korruptiota”, hän tarkentaa.

”Maamme on pieni lastu maanosamme suurilla laineilla. Suomen pimeys ja voimattomuus konkretisoituvat muun muassa pimeytenä, välinpitämättömyytenä ja toimettomuutena maa- ja metsätalousyrittäjiemme auttamisessa. Perinteisten elinkeinojen harjoittavat ovat syvässä ahdingossa kuivan kesän aiheuttaman kadon jäljiltä. Meillä vain naureskellaan ikävästi oikealle ahdingolle ja hädälle. Tämä surullinen näkymä on vain yksi esimerkki vastuuttomuudesta”, Tanhua avaa.

”Valheellisuuden irvikuva rävähtää pysähdyttävästi silmiemme eteen. Ihmiset heräävät totuuteen, miten olemattoman kannatuksen turvin maatamme on näinä vuosina hallittu. Ihmisille tekee todella kipeää älytä se, miten korkealla tasolla yhteiskunnassamme harjoitetaan vilunkia. Totuus on tarua ihmeellisempää sen suhteen, miten vähän vastuunkantajina on itseänsä isommilla asioilla olevia päättäjiä.”

Astrologin mukaan vuosi 2019 tuo yhteiskuntaamme uusia tuulia, jotka ravistelevat maamme rakenteita karisuttaen sen sairaita osia. ”Siirrymme uuteen 12 vuoden jaksoon Suomen elämässä. Se, millainen seuraavasta aikajaksosta muodostuu, on kiinni henkilöistä ja tahoista, jotka asettuvat johtamaan maatamme. Suomi on hyvässä tuulessa, kun maa ensin kipristelee ulos vääryyden sekamelskasta. Kohtaamamme kaaos on meille tarpeellinen. Mätäpaise puhkeaa ja tervehtyminen alkaa. Kansalaiset ymmärtävät, ettemme tee mitään kähmijöillä”, Tanhua kertoo.

”Ensi vuoden huhtikuussa järjestettävät eduskuntavaalit ovat käänteentekevän tärkeät. Vaalien jälkeen vastuun ottavat päättäjät korjaavat aikaisempien päättäjien virheitä, mutta he luotsaavat maamme kohti parempaa.”

Seppo Tanhuan mukaan vuosi 2020 on suurta uuden rakennemuutoksen aikaa.

”Silloin vaikutamme muun muassa siihen, millaisen aseman maamme ottaa kansainvälisesti. Miten saamme sananvaltaa Euroopassa ja koko maailmassa.” Astrologi taustoittaa nykyisen hallituksen aloittaneen työnsä astrologisesti epäedullisessa hetkessä. ”Ensi kevään vaaliaikataulun mukaan voittavilla puolueilla on aito mahdollisuus rakentaa toimintakykyinen asetelma”, Tanhua toteaa.

EU elää nyt etsikkoaikaa

”Tämä vuosi on Euroopan unionilla hedelmällistä etsikkoaikaa. Jos liittouma löytäisi oikeita kehityspolkuja, se etenisi kohti kestäviä päämääriä”, Seppo Tanhua miettii. Astrologin mukaan EU on parhaillaan mielenkiintoisessa yhteydessä Venäjän tilanteeseen. ”EU-maiden ja Venäjän kesken voisi syntyä jotakin järkevää, jos nyt oltaisiin ahkerina ja tavoitteellisina.”

”Vuoden 2019 aikana EU ja Venäjä saattavat löytää yhteisiä linjauksia. Suotuisaa kehitystä edesauttaa USA:n presidentin Donald Trumpin viljelemä sanelupolitiikka.” Seppo Tanhuan mukaan Euroopan unionin perusta kuitenkin heiluu.

Astrologin katseet ovat vuodessa 2020, jonka hän nimeää EU:n kohtalon ajankohdaksi.

”Edessä on kovin kriittinen aikakausi. Alkusoitto ja lähtölaukaus tälle epävakaalle jaksolle saadaan vuoden 2019 toukokuun EU-vaaleissa”, hän aikatauluttaa. ”Eurooppalaiset kuulevat poikkeuksellisen paljon epätavallisen vahvoja kannanottoja. Esitettävät kehityspolut uhkaavat vaarallisesti nykymuotoista EU:ta. Euroopan unionin jäsenmaiden on liki mahdoton löytää uskottavaa ja kestävää yhteistä tahtotilaa. Omiin poteroihinsa kaivautuvissa jäsenmaissa käydään repivää taistelua niiden suhtautumisesta unioniin. Kaikkialla kysellään, kuka todellisuudessa johtaa eurooppalaista palettia. Vallankahvassa ei ole enää Saksan liittokansleri Angela Merkel”, Tanhua ennakoi.

Aurinko säteilee Venäjälle

Seppo Tanhua ravistelee ihmisiä jättämään luulonsa taka-alalle ja kehottaa meitä tunnistamaan tosiasioita. ”Venäjällä vallitsee levollinen aika”, astrologi kiteyttää. ”Itänaapurin vuosi 2019 avaa mahtivaltiolle todelliset suuret mahdollisuudet.” Tanhuan mukaan Venäjän onnistuminen tuo esimerkiksi vakaata kasvua.

”Presidentti Vladimir Putinille koittaakin tuhannen taalan paikka. Venäläiset liittävät maansa myönteisen kehityksen presidenttinsä saavutukseksi. Hyvä sataa niin Venäjän kuin päämiehensä laariin. Nyt Venäjällä varmasti taotaan, kun hyvän ajan rauta on kuuma.” Tanhuan mukaan Venäjän astrologinen nousukausi mahdollistaa jättiläisen palaamisen maailman keskeiseksi mahdiksi. ”Sillä on tosi hyvät saumat”, hän kiteyttää.

Rapakon takana voi tapahtua mitä vain

Byramidisymboli Horuksen silmineen on Yhdysvaltain vaakunnan (Yhdysvaltain suuri sinetti) kääntöpuolella. Se löytyy niin Amerikan Yhdysvaltojen perustamisasiakirjasta (4.7.1776), dollarin setelistä kuin graniittiin kaiverrettuna Yhdysvaltojen senaatista.

Seppo Tanhuan mukaan USA:n kohtalo naulittiin juuri byramidisymbolin käyttöönotolla. Perustamisasiakirjaan kirjoitettiin lisäksi sanat ”Jumala tukee täydellistä vuotta”. Vuonna 1772 teksti muutettiin uuteen muotoon ”Täydellinen uusi alkaa. Syntyy vuosisatojen kehä nyt uutena jälleen”.

”Amerikan syntymäpäivänä 4. heinäkuuta vuonna 1776 Pluto aloitti noin 243 vuotta kestävän kierroksensa auringon ympäri (Kierrosaika vaihtelee). Huomionarvoista nyt onkin se, että Amerikan syntymäkartalla Pluto lähtee uudelle kierrokselle. Tämä merkitsee sitä, että USA on syntymässä uudelleen”, astrologi kertoo.

USA:lla on edessään kolme elämän ja kuoleman vuotta. ”Amerikan Yhdysvalloissa voi tapahtua ihan mitä vain”, hän sanoo. ”Tilanne rapakon takana on täysin arvaamaton.” ”Jos vertaan Venäjän ja USA:n tilanteita keskenään, niin Venäjä on astrologisesti nyt etulyöntiasemassa.”

Tanhuan mukaan USA:n perinteinen hallintomalli kuolee. ”Se on tullut tiensä päähän. Se ei kerta kaikkiaan enää toimi.” Tanhua sanoo USA:n valtavan valtioaluksen keikkuvan vaarallisilla aalloilla, joten se on koko ajan kaatumispisteessä. ”Rapakon takana on odotettavissa esimerkiksi hallitsematon talousromahdus, jonka seuraukset koskettavat koko maapalloa. Kuten iso finni vaatii kypsymisaikansa, niin myös talouskupla muhii aikansa ennen puhkeamistaan.”

Niinistö lujittaa asemaansa

Presidentti Sauli Niinistön syntymäkartta näyttää miehelle menestyksellistä tulevaisuutta. Seppo Tanhua kuvaa Niinistön lähivuosia suorastaan ”huikeaksi jaksoksi”. Astrologin mukaan ensi vuosi näyttäytyy silmiinpistävän toimeliaana tasavallan presidentin elämässä.

”Vaikka valtiomme päämiehellä ei ole sisäpoliittista asemaa, hänellä on silti ruutu vuoden 2019 eduskuntavaalien jälkeen koottavan hallituksen muodostamisessa”, Tanhua sanoo. ”Presidentillämme on vahva rooli Suomen tulevassa myönteisviritteisessä jaksossa, joka koittaa kansallisen puhdistautumisen jälkeen. Sauli Niinistö heittäytyy luoden uudenlaista hallinto- ja vaikutuskulttuuria. Hänessä on poweria.”

Tanhua korostaa, että maamme päämiehellä on henkinen voima tekemisensä pontimena. ”Sauli Niinistön toinen kausi jää maamme historiaan nimenomaan henkisen kukoistuksen jaksona. Hän vie näkemyksensä maaliin ja näyttää valtansa todellisin teoin. Kun Niinistö sanoo jotakin, niin kansalaiset kuuntelevat häntä ja ottavat presidenttinsä sanoista vaarin. Suomalaiset ovat herkällä korvalla etenkin vuonna 2020. On hyvin kiintoisaa elää ja nähdä, mitä parin vuoden kuluttua tapahtuu”, astrologi miettii.

Vladimir Putin kiillottaa kilpeään

Vladimir Putin säilyttää vakaan asemansa Äiti-Venäjän johdossa. Astrologi Seppo Tanhuan mukaan Putinin syntymäkartta sisältää elementtejä, joita jokainen valtionjohtaja soisi omalle kartalleen. ”Putin elää vireässä sosiaalisessa ympäristössä, jossa hänellä on aito mahdollisuus vaikuttaa niin oman maansa kuin koko maailman asioihin. ”Ja Putin vaikuttaa”, Tanhua uskoo.

”Putinin voittokulkua edistää se, että hän hengittää samaa hyvää ilmaa kuin kansakuntansa. Venäjän ilmapiiri ei yski.” Tanhuan mukaan Putinilla on fyysisen sairastumisen alttius vuosien 2019 ja 2020 aikana.

”Putinhan on hyvin liikkuvainen ja osallistuvainen. Hänenkin on opittava keskittämään voimavaransa valitsemiinsa asioihin.”

Luopuuko Donald Trump?

Amerikan Yhdysvaltainen koko maailmaa varpaillaan pitävä presidentti Donald Trump on suuren yleisen mielenkiinnon kohde. Astrologi Seppo Tanhua paljastaa, että äänekkään ja yllätyksellisen presidentin syntymäkartta on tylsä kuin vanha vitsi. ”Trumpin syntymäkartalla vuoden 2019 helmikuussa käynnistyvä ja vuoden 2020 marraskuussa päättyvä jakso on käänteentekevä.”

”Kartan asetelmat kannustavat Trumpia ottamaan uuden askeleen uuteen suuntaan. Hän elää hurjan ahdistavassa elämänpiirissä. Muutos karistaa kaiken vanhasta elämästä. Haaste on siinä, että osaa itse askeltaa uudelle tasolle”, Tanhua kertoo. Amerikkalaiset valitsevat 59. presidenttiään 3. marraskuuta 2020.

Tanhua näkee, että Trumpilla on kaksi vaihtoehtoa. ”Hän luopuu ja sanoo: ”Tämä on nähty, heippa!”. Tällä ratkaisulla Trump onnistuisi edes jotenkin säilyttämään kasvonsa.” ”Trumpin on hyväksyttävä tosiasia, ettei hänellä kerta kaikkiaan ole luottamusta jatkaa.” ”Tai sitten Trump hakkaa päätään seinään ja kokee tylyn tippumisen.”

Tanhuan mukaan Trump tekisi suuren palveluksen Amerikalle, jos hän kertoisi jo hyvissä ajoin, vuosi ennen seuraavia presidentinvaaleja, että hän jää vapaaehtoisesti yhden kauden presidentiksi. Astrologin mielestä Yhdysvalloilla on edessään niin suuret haasteet, että niiden edes jonkinlainen selvittäminen harmaannuttaa nuoremmankin valtionjohtajan. ”Joillakin oikeilla teoilla Trump onnistuisi vieläkin pelastamaan maineensa. Trumpilla ei ole vielä sellaista saldoa, joka oikeuttaisi hänet niin sanottujen hyvien presidenttien galleriaan.”

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...