Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

5.10.2018

vieraskirjoitus:

Keep away from fire

Tuli ja leimahdus.  Viikonlopun tunnelmat liittyvät kommunikointiin, ajatteluun sekä tiedostamiseen ja tarpeiden kohtaamiseen. Merkurius on vaa´an harmoniahakuisessa merkissä ja edelleen neliössä Pluton kanssa. Pluton neliö Auringolle sekä Cerekselle on vahvistumassa, mutta on vahvimmillaan vasta ensi viikolla.  Aurinko sekä Ceres kulkevat vierekkäin ja ovat myös vaa`an merkissä. Pluton energia on paineinen, pakottava ja uutta synnyttävä. Siinä on mukana aggressiivinen puolensa. Kun olemme viettäneet aikaa vahvoissa Pluto energioissa jo jonkin aikaa, tunnelma saattaa olla väsynyt. Toisaalta mieleen tulee nurkkaan ajettu eläin, mikä puolustautuessaan voi olla arvaamaton. Tämä aika saattaa nostaa meissä itsessämme olevia yllättäviä puolia esille. Ne saattavat olla yllättäviä jopa meille itsellemme.  Jos olemme unohtaneet kiinnittää huomiota voimavaroihin, jaksamiseen sekä tarpeisiin, nyt ne todella tulevat kohdatuiksi.  Kommunikoinnin suhteen kannattaa olla tarkka. Jos emme tiedä mitä meissä itsessämme tapahtuu, kommunikointi voi olla sen mukaista. Saatamme päästää suustamme jotain, minkä korjaaminen vaatii paljon aikaa ja työtä.

`Muista ikivanha totuus: vain tyynessä vedessä voi taivas kuvastua.`- Erkki Melartin

Neptunuksen kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma sekä Auringolle että Cerekselle saattaa pistää meidät puolustautumaan näkymättömiä uhkia kohtaan. Saatamme pelätä ja olla varuillamme, ilman että tiedämme tarkkaan edes miksi. Tämä Neptunuksen vesittämä haastekulma on siitä vaikea että se tuo pintaan `outoja ja epämääräisiä` oloja, mitkä saattavat tuntua nihkeältä. Antaa tunteiden tulla, mutta näitä tunteita ei kannata yhdistää intuitioon. Kärsivällisyys ja tila ovat viikonloppua ajatellen avainsanat, mitä kannattaa viljellä. Ei kiirettä valmiissa maailmassa.

`Jos sinulla on kiire, älä tee mitään.` - Anton Tsehov

Uranus on sitten se ilma elementti mikä saa leimahduksen aikaan. Uranuksen haastekulmat Kuunsolmuille eli `menneisyyden ja tulevaisuuden` pisteille, saavat sukat pyörimään jaloissa.  Jos se on innostavaa energiaa ja olet valmis kääntämään uutta sivua elämässäsi, tämä on hyvä tuki. Jos taas se on levotonta ja ärtyisää energiaa, riski liian nopeisiin päätöksiin on suuri. Saatamme tehdä muutosta vain siksi että jotain tapahtuu ja että pääsisimme levottomuuden tunteesta eroon. Tämä ei ole kannattavaa. Parhaimmillaan nyt kohdatut tunteet ja asiat ovat merkkipaaluja tulevaisuuden suhteen. Kun ovet ovat avoimena moneen suuntaan, voimme laajentaa perspektiiviä. Aivan kuin katsoisimme kiikarilla majakasta käsin. Ensi viikolla Uranuksen neliö Merkuriukselle nostaa esille sen, mitä olemme sitä ennen käsitelleet. Tai luonnollisesti, jos emme ole tarkkoja, myös sen mitä emme ole käsitelleet.  Perspektiivin laajentaminen tarkoittaa itsensä suhteuttamista kokonaisuuteen, omaan elämään sekä ympäristöön.

`Luonnosta voisi oppia, että evoluutio ei ole sitä että vahvin voittaa, vaan että se jää eloon joka on tarpeeksi nöyrä oppiakseen mitä merkitsee olla osa ympäristöä.`-Kaj Nyman

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...