Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.9.2018

Nyt karataan kaikki

Vapautta rakastava lokakuu rymistelee päälle kuin dieselveturi, kovalla ryskeellä heti kuun alkaessa. Suurimmassa ja tärkeimmässä roolissa tuntuvat olevan Venus ja Merkurius, jotka nostattavat laineita läpi koko kuukauden. Heti kuun alkaessa Merkurius nostaa desibelit punaiselle tehdessään neliötä ensin Plutolle ja toisella viikolla Uranukselle. Mielipiteet ovat voimakkaita ja niitä lentelee kohtalaisen kovina paakkuina vähän joka suunnalta. Myös Aurinko paukuttaa neliötä Plutolle tarkalleen 12.10 ja saa jotkut merkit nousemaan railakkaasti takajaloilleen.

Mitkä merkit ovat kaikkein voimakkaimmin puolustusasemissa, selviää alapuolelta löytyvästä Planeetta Uutiset videosta, jolla ruodimme Arton kanssa lokakuun tunnelmia ja erityisesti järisyttävän railakasta täydenkuun aikaa 24.10 sekä yleisesti, että niiden merkkien kohdalla, joille se osuu voimakkaimpana. Joillekin hurjan upeassa ja joillekin hiukan haasteellisemmassa kulmassa. Palaan tietysti asiaan vielä tarkemmin täysikuuteksteissä sitten lähempänä H-hetkeä.

Lokakuu on yksi niistä kuukausista, jolloin omalle kartalle tulevat planeettaohitukset (Astrokalenteri tai Vuosi Elämääsi) osuvat tavallista paremmin kohtaamiimme elämäntilanteisiin. Aivan erityisen tarkkana kannattaa olla loppukuusta, jolloin Merkurius tekee yhtymää Jupiterille ja pudottaa kultasilauksen kaikille silloin tehtäville sopimuksille ja konkreettisille päätöksille.

Huomattavasti laajemmin käsittelen menossa olevaa 20 vuoden kultaisen ajan huipentumaa ja energiatasojen kohoamista Urjalan Onnelassa keskiviikkona 3.10 klo 18-20 pitämälläni luennolla. Siellä opastan myös seuraamaan oman kartan kuvioita siten, että pystyy helpommin kohottamaan omaa värähtelytasoaan. Osoite on Tampereentie 4, Urjala ja ilmoittautuminen Merja Oksaselle numeroon 040-7650682. Oviraha on 5€. Tervetuloa!

Huikean lokakuun pääteemat löytyvät merkkikohtaisesti tältä videolta. Planeetta Uutiset lokakuu 2018

Jos klikkaat tuolla youtubessa subscribe linkkiä, niin saat jatkossa kaikki ajankohtaiset videot reippaasti etuajassa.

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...