Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

28.9.2018

vieraskirjoitus:

Rajallisuus luo raamit

Takana on Syyspäivän tasaus sekä Täysikuu oinaan merkissä. Jokainen meistä on ollut tässä ajassa enemmän tai vähemmän `hengessä mukana`. Silloin kun aika on vahvaa ja dynaamista, koemme usein vahvoja tunteita. Saatamme myös olla normaalia väsyneempiä. Jokainen meistä menee omalla polullaan omaan tahtiin, mutta kollektiivinen aika on kuin `vuodenajat` eli samaan aikaan kun kävelemme omaa polkua, maisema on silti meille kaikille nyt syksyinen.

Pluton ja Merkuriuksen sekä Cereksen välinen neliö on haastekulma, missä etsimme ratkaisuja paineiden ja pakotteiden kautta. Merkurius sekä Ceres ovat vaa`an diplomaattisessa merkissä. Toiset ihmiset, ryhmät, toisten mahdollisuudet sekä itsensä uudelleen suhteuttaminen ympäristöön on muutakin kuin älyllistä ja ajatuksellista. Meillä on aina mukana tunteet ja luonnollisesti myös odotukset sekä toiveet. Jos koemme että muut eivät vastaa toiveisiimme, olemme pettyneitä ja saatamme kokea hylätyksi tulemisen tunteita. `Maailma` ei ota meitä vastaan. Saturnuksen sekä Vestan neliö Auringolle vaa`an merkissä liittyy omistautumiseen, `oman elämän tarkoituksellisuuteen` sekä rajoihin. Hyvinvointi, tarpeet, hoiva, auktoriteetit ja oman voiman haltuun otto on iso kokonaisuus, mihin liittyy usein ristiriitoja. Ajassa on paljon synnyttävää voimaa. Hyvätkin asiat kuluttavat. Synnytyksen jälkeen on hyvä aika pyhittää aikansa lepäämiseen ja uudenlaisen elämäntilanteen hahmottamiseen. Joskus tämä on ihan fyysistä ja konkreettisia muutoksia, mutta yhtä usein muutos on henkinen sekä psyykkinen. Nämä eivät poissulje toisiaan, vaan päinvastoin vahvistavat. Harmonia, tasapaino ja eheytyminen ovat avainsanat tälle viikonlopulle sekä tulevalle viikolle.

Aurinko sekä Mars ovat kolmiossa keskenään viikonlopun ajan. Mars on vesimiehen merkissä ja edelleen Kuunalasolmulla. Aurinko on positiivisissa kulmissa Kuunsolmuille. Kuvittele että valaisisit taskulampulla kumpaankin suuntaan; sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen. Kuvittele menneisyydessä olevia voimavaroja sekä `avaimia`, mitkä voit ottaa uudelleenkäyttöön. Huomaa itsessäsi olevia vahvuuksia, mitkä olet unohtanut matkan varrella. Kuvittele sitten pakkaavasi reppua tulevaisuutta ajatellen. Mitä haluat sekä tarvitset mukaan? Nyt ei ole tarkoitus ratkaista koko elämän isoimpia asioita, vaan ottaa työkalu kerrallaan esille ja kokeilla miten se vasara pysyy kädessä. Nyt on hyvä ottaa oma aikansa sekä tilansa sille muutokselle mikä on kypsymässä.

Neptunuksen kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma Merkuriukselle sekä Cerekselle `vesittää` oman voiman kasassa pitämistä. Mieleemme saattaa tulla mitä ihmeellisimpiä tunteita, pelkoja tai ajatuksia. Ne ovat menneisyyden puhdistautumista ja olisi hyvä antaa niiden tulla ja poistua, ilman että mieli kiinnittyy niihin. Neptunuksen kolmio Venukselle on vasta vahvistumassa ja päivittämässä omaan arvomaailmaan, rakkauteen sekä hyvinvointiin liittyviä teemoja. Venus on skorpionin merkissä. Uranuksen neliöt sekä Marsille että Kuunsolmuille ovat edelleen sähköpiikki ajassa. Haasteena voi olla levottomuus, mutta hyveenä uusien ja hyvin innovatiivisten ideoiden syntyminen. Usein parhaat ratkaisut ja ideat syntyvät, kun emme ajattele mitään. Ne eivät synny pakottamalla eivätkä aina edes järjellä. Khironin eli haavoittuneen parantajan eheyttävät positiiviset kulmat sekä Marsille että Kuunsolmuille pääsevät `käyttöön` kun vain osaamme levätä, rentoutua ja nauttia vaikkapa kynttilänvalosta.

`Sielunvoimat ovat äärettömiä siinä missä lihasvoima on rajallista.`- Koichi Tohei

Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...